Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering met vorstrand storten voor een houten tuinhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering met vorstrand storten voor een houten tuinhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering met vorstrand storten voor een houten tuinhuis

Fundering maken

Het maken van een vorstrand fundering voor een uitbouw van 6x 6 meter, de ontwerp tekening is aanwezig.

Fundering met vorstrand storten voor een houten tuinhuis

Ik wil een schuur bouwen van 3,6 meter breed en 3 meter diep in mijn tuin. Hiervoor wil ik graag een fundering gemaakt hebben. Belangrijk is dat de fundering zorgt voor een stevige ondergrond. Betreft dus het uitgraven, bekisten, storten betonnen vloer met vorst rand, vloer voorzien van wapening. Bereikbaar via weg langs de tuin.

Fundering voor uitbouw

Ik wil graag een 60 m2 fundering op staal met vorstrand en cementvloer, en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Fundering storten voor aanbouw

Ik wil een betonfundering met een vorstrand van 15 m2 laten storten. Het is voor een aanbouw en er moet een ronding in komen. Ik hoor graag van u.

Fundering tuinhuis uitgraven

Het gaat om het uitgraven van een fundering met vorstrand 12 x 4 meter en bekisting en beton storten met ijzer.

Fundering plaatsen

Ik heb een fundering nodig voor een houtskeletbouw schuur. 6 Meter breed en 8 meter lang. Liefst met een vorstrand.

Schuurfundering

Graag ontvang ik van U een offerte voor een complete fundering inclusief vorstrand, op staal gefundeerd, en een gevlinderde vloer voor een schuur van 8 x 4. 75 meter.

Fundering voor schuur

Voor het plaatsen van een tuinhuis. Het realiseren van een vorstrand fundering van 10.40 x 5 meter. Optie trasrand metselsteen BMN KT1030 voeg antraciet. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Fundering schuur realiseren

Ik zou graag een fundering willen hebben voor de uitbouw van een schuur. Het betreft een uitbouw van 2 bij 2,5 meter. 2 Buispalen 9 meter fundering met 3 zijden vorstrand en vloer.

Plaat fundering met vorstrand

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een plaatfundering met vorstrand voor een nieuwbouw bungalow. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.