Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering met vorstrand storten voor een houten tuinhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering met vorstrand storten voor een houten tuinhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering met vorstrand storten voor een houten tuinhuis

Fundering met een vorstrand voor een aanbouw maken

Voor de uitbouw die we willen realiseren, zijn we opzoek naar iemand die fundering met vorstrand voor een uitbouw van ongeveer 11 vierkante meter kan maken. De grond is vrij, er hoeft dus niets weggehaald te worden. We hebben een tussenwoning en de steeg achter is ongeveer 1 meter breed.

Geïsoleerde betonfundering voor houten schuur realiseren

Wij willen in IJsselstein een houten geïsoleerde schuur laten bouwen van ongeveer 4.8 x 3.2 meter en 3.8 m hoog. Wij willen hier een geïsoleerde fundering onder hebben met een vorstrand. Wat gaat een fundering kosten?

Casco uitbouw 8 bij 3 meter

Graag laat ik een casco uitbouw 8 bij 3 m. 1. Fundering -Buispalen: Trillingsarm aanbrengen van 2 stalen buispalen (Ø168 mm met voet Ø180 mm ) inclusief wapening en het storten van het beton. De palen worden 10 m diep geslagen. De vorstrand komt op 60 cm diepte. -Bekisting plaatsen: plaatsen van betonplex bekisting. Onder fundering komt 10 cm tempex voor isolatie. De stalen korven worden aan dubbele netten gevlochten (zie plan fundering) -Bestaande fundering: De wapening wordt aan huidige gevel gekoppeld. Chemische ankers worden aangebracht in huidige fundering. -Storten Beton: Als staalnetten zijn gemonteerd en bewapening is gecontroleerd, dan wordt de betonvloer gestort. De betonplaat wordt 25 cm gestort met sterkteklassen C30-37 2. Plaatsen van staal -Plaatsen van: • UNP profielen • HEA 100 x 3 • HEB 140 x 1 • Balken incl voetplaat / M12 bouten Zie constructieplan. De gevel wordt opgevangen door stempels en deze worden verwijderd als de betonlateien zijn aangebracht. De lateien worden opgemetseld met krimpvrije mortel. 3. Binnenwanden hout skelet - De zijkanten van de uitbouw worden van hout skelet gemaakt. De buitenkant wordt bekleed met miofol folie ( damp dicht ) Binnenkant miofolie ( damp open ) 4. Houten kozijnen plaatsen - Hardhouten kozijnen worden verwijderd uit de oude gevel. De ankers worden doorgezaagd en nieuwe hoekbeugels worden gemonteerd Kozijnen worden teruggeplaatst in de nieuwe situatie. 5. Balkenlaag aanbrengen - Vuren balken 170 x 70 mm / 147 x 70 - Underlaymant platen aanbrengen - Dakafschot maken ( hemelwater ) 6. Isolatie aanbrengen - Aanbrengen van rockwool isolatie binnenwanden - Aanbrengen plafond Rockwool spijkerdeken 7. Dakbedekking branden -Onderlaag en toplaag aanbrengen -Zinken deklijst plaatsen -Lood

Betonnen funderingsplaat verzakking herstellen

Ik heb een probleem met een deel van de fundering van mijn woonhuis: de fundering staat aan de linker en rechterkant op palen, maar aan de voor en achterkant zijn deze er niet. Op de plaat is een muur gemetseld (een vorstrand?) aan de voor- en achterkant. Daarmee heeft de plaat een dragende functie gekregen, maar het is niet de hoofdfundering. De plaat aan de voorkant is op betonnen nokken gezet en vastgemaakt aan de hoofdfundering, maar is niet verankerd. In het verleden is de grond veel verzakt, en ik vermoed dat door de verzakking bepaalde druk op de plaat is gekomen waardoor de plaat naar voren is gekanteld. Ik denk dat het ongeveer 1,5 cm uit het lood is gekanteld. Ik denk dat de een plaat aan de voorkant uitgraven moet worden, dat het vrijkomt en er dan een soort verankering aan de hoofdfundering bevestigd wordt. Ik hoop dat de fundering rechtgetrokken kan worden met het aandraaien van de bouten. Uiteindelijk zou de grond weer teruggestort worden. De afmeting van de plaat is: 5,40 meter breed en 1-1,10 meter hoog. Heel graag ontvang ik uw reactie met de mogelijkheden. Ik heb tekeningen, echter, deze zijn uit circa 1973. Het is een rijtjeswoning, een tussenwoning. Graag krijg ik advies en een offerte. De klus heeft enige spoed.

Maken vorstrand fundering

Maken fundering voor garage van 8 x 10 met vorstrand. Betonnen vloer moet gevlinderd worden.

Fundering op staal voor chalet

Fundering op staal incl vorstrand (-80 cm) en tempex isolatie en wapeningsstaal/korven voor opp. 9,1 x 5,8 m1. Eventueel het storten van het beton, vlak af gevlinderd.

Fundering maken

Het maken van een vorstrand fundering voor een uitbouw van 6x 6 meter, de ontwerp tekening is aanwezig.

Fundering met vorstrand storten voor een houten tuinhuis

Ik wil een schuur bouwen van 3,6 meter breed en 3 meter diep in mijn tuin. Hiervoor wil ik graag een fundering gemaakt hebben. Belangrijk is dat de fundering zorgt voor een stevige ondergrond. Betreft dus het uitgraven, bekisten, storten betonnen vloer met vorst rand, vloer voorzien van wapening. Bereikbaar via weg langs de tuin.

Fundering voor uitbouw

Ik wil graag een 60 m2 fundering op staal met vorstrand en cementvloer, en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Fundering storten voor aanbouw

Ik wil een betonfundering met een vorstrand van 15 m2 laten storten. Het is voor een aanbouw en er moet een ronding in komen. Ik hoor graag van u.

Partners

Partners van Casius