Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering en vloer storten voor een aanbouw of serre? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering en vloer storten voor een aanbouw of serre. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering en vloer storten voor een aanbouw of serre

Fundering voor een kunststof tuinhuis maken

Ik wil in de tuin van ons nieuwbouwhuis, oplevering juni 2018, een kunststof tuinhuis bouwen. De afmetingen 6 x 3 meter, gewicht inclusief inrichting, exclusief vloer ongeveer 2000 kg. Voor dit huisje wil ik, gezien de slappe grond waar het op komt te staan, een stevige fundering, met vloer, laten leggen. Sonderingsrapport is in mijn bezit. Graag ontvang ik een indicatie offerte van u.

Gewapende fundering maken voor houten schuur

Voor een nog te bouwen schuur in de polder van Nissewaard, kleigrond, ben ik op zoek naar een fundering. Het wordt een volledig cedar-houten constructie van 12 x 5 meter met plat dak, waarvan 6 x 5 meter dubbelwandige schuur en daaraan vast een overkapping van 6 x 5 meter met 2 dichte zijdes. Graag wil ik een gewapende betonnen vloer op zand, eventueel gevlinderd, afhankelijk van de kosten. Kunt u mij een begroting sturen van alle werkzaamheden van afgraven tot eventueel afwerken, inclusief specificaties?

Fundering voor nieuwe garage bouwen

Ik heb een woning gekocht die volledige verbouwd gaat worden. In de tuin van 70 meter diep wil ik achterin een garage/ loods gaan plaatsen. Deze zal 6 bij 10 meter moeten worden. Voor de lichtgewicht loods wil ik een betonnen vloer laten leggen door de vakman. De loods plaats ik hierna zelf. De tuin is slecht bereikbaar, wel is er een pad van 1.80 meter breed langs de tuin waar gebruik gemaakt van kan worden.

Fundering voor woning maken

Graag wil ik een offerte voor alleen fundering van een woning van 15 x 8 meter waarbij dakgoot op circa 2.80 hoog, met punt dak. Bouwwijze huis: beton en graag uitgaan kleigrond. Er is nog geen tekening of berekening, alleen een schets. Het mag een plus minus prijs zijn, inclusief de palen en geïsoleerde gestorte vloer/grondplaat. En eraan vast een garage van circa 3 x 6 meter.

Fundering aanleggen

Stroken fundering met broodjes vloer bouwen voor loghuis 12 x 9 0.80

Fundering maken voor uitbouw

Ik wil graag een uitbouw maken van 1,5 meter diep en 7,3 breed. Fundering moet overgaan op de oude fundering en wordt uitgebouwd met houten skelet. Er komt ook vloerverwarming met tegels in (Oude uitbouw wordt afgebroken alleen de oude vloer blijft intact).

Aanbouw aan de zijkant en achterkant aanbouwen

Wat kost het maken van een fundering voor een uitbouw van circa 50 m2? Er is dan al geheid. Gaat puur om het maken van een dragende vloer waar wij dan zélf de rest op bouwen. Bij voorbaat

Garage uit laten bouwen

De garage dient uitgebouwd te worden met 4.50 meter lang en ongeveer 3 meter breed. Fundering voor de muur dient er te komen en eventueel een betonnen vloer, maar meer niet. De rest doe ik allemaal zelf.

Fundering maken voor nieuwbouwhuis

Wij willen een nieuwbouwhuis maken, nu is hier een fundering voor nodig. De maten van het huis zouden 8 bij 12 meter worden. Dit gaat om een laag vloers woning met plat dak. Nu is onze vraag wat voor soort fundering hebben we hier voor nodig? Ondergrond is zand, en we zouden eventueel de vloer gelijk mee kunnen storten.

Schuur renoveren en vergroten

De bestaande schuur van 3 x 5 meter is verzakt er dient in zijn geheel een nieuwe fundering op palen gemaakt te worden, welke los van mijn huis dient worden gemaakt. Plaatsen broodjes vloer met een RC waarde van 5. De schuur dient recht gezet te worden. Achterzijde van de schuur 1.40 meter aanbouwen met een plat dak constructie. Sloopwerkzaamheden doe ik geheel zelf.

Partners

Partners van Casius