Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering voor de uitbreiding van een schuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering voor de uitbreiding van een schuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering voor de uitbreiding van een schuur

Bouw kelder onder kantoor/bijkeuken

Ik wil een kelder bouwen onder de kantoor/ bijkeuken bouwen als berging/garage dus met oprit AFM. 3 x 6m De hele woning staat op heipalen. Als optie denken we over een uitbreiding naar een totaal van +/_ 55 m Complete oplevering? Nee, Casco. Vergunning nodig? Ja, maar die heb ik al aangevraagd Fundering? Kan wel, maar daar moet ik nog even naar kijken Er moet misschien ook gemetseld worden. Elektra doe ik zelf Het moet een specialist zijn in kelders. En het moet waterdicht zijn.

Fundering voor de uitbreiding van een schuur

Wij willen een bestaande stenen schuur anderhalve meter uitbouwen naar de zijkant en denken dat daarvoor een fundering nodig is. Graag een offerte voor deze werkzaamheden. Het oppervlak is ongeveer 5-6 m2.

Opening in buitenmuur maken en dubbele deuren plaatsen

Als voorbereiding op een toekomstige uitbreiding van mijn woning zoek ik een aannemer die een nieuw kozijn met dubbele deuren wil leveren en plaatsen. Hiertoe dient de een opening in de bestaande buitenmuur gemaakt te worden. De binnenmuur is van gewapend beton en de buitenzijde is opgemetseld. Bij het maken van de opening dient de verdiepingsvloer en de buitenmuur tijdelijk ondersteund te worden. Vervolgens dient een staalconstructie geplaatst te worden, deze dient afgewerkt te worden en het kozijn dient geplaatst te worden. Inhoud van het werk: • Ondersteunen verdiepingsvloer en buitenmuur • Zagen opening en afvoeren materialen (er staat reeds een 6 m3 afvalcontainer voor het pand) • Leveren en plaatsen staalconstructie • Bekleden staalconstructie • Leveren en plaatsen kozijn met deuren, beslag en glas Kwaliteit van het kozijn is niet belangrijk, dit wordt over 1 tot 2 jaar weer verwijderd. Kwaliteit van de deuren is wel belangrijk, deze worden later weer hergebruikt. Deuren dienen van hardhout te zijn. Kozijn en deuren dienen tenminste gegrond te zijn, aflakken in overleg in de kleur RAL 9010. Gewenste oplevering begin november 2018, werkzaamheden kunnen direct aanvangen. Bijgevoegde PDF geeft detailinformatie over maten en constructie van de muur, alsmede de te plaatsen staalconstructie en het kozijn. Exacte breedte van de opening en het kozijn is bespreekbaar. Let op: het gevraagde werk betreft uitsluitend de te maken opening en het te plaatsen kozijn. De op de tekeningen getoonde fundering valt buiten de opdracht. Tevens voeg ik foto’s toe van het pand voor een indicatie van de muur.

Huis uitbouwen

Wij willen aan ons nieuwe huis een Uitbouw. Graag wil ik 2 offertes om te kijken wat voor ons financieel haalbaar ism breedt bij 3 m onder balkon uitbreiding woonkamer. Of 4. 31 m breedt bij 3 m woon- eetkamer. Graag offerte incl. Fundering uitbraak, buiten muur.

Aanbouw achter de woning bouwen

Een aanbouw met 1e verdieping aan de achterkant van de woning. Fundering maken. Ongeveer 5 x circa 2.40 meter aanbouw. Het is om 2.10 meter binnenmaat erbij te krijgen voor uitbreiding van de keuken. Liefst gemetseld maar ik hoog graag wat er nog meer mogelijk is met de opbouw op de aanbouw. Inclusief 3 kozijnen met beglazing en deur of een optie tot schuifpui. Eventueel willen we een dakkapel in plaats van de opbouw op de aanbouw.

Uitbouw aan een vrijstaande woning

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1930 en krijgen daarvan rond half juli de sleutel. Wij willen aan de achterzijde een casco uitbouw laten maken van ongeveer 10 meter breed en 2,5 tot 3 meter diep. We willen de stijl van de uitbouw overeenkomstig die van de woning. We willen houten kozijnen en openslaande deuren. De uitbouw krijgt een plat dak en daar willen wij een lichtstraat in. Het gaat om de uitbreiding van de badkamer en woonkamer. We hebben een schets, maar nog geen bouwtekening. Er moet ook een fundering met heipalen onder. Het is onze wens om de bouw te laten starten in de 1e week van augustus. We willen zelf meehelpen waar nodig voor de ervaring en voldoening nadien. Graag ontvangen wij uw offerte en tijdsindicatie.

Serre plaatsen

We willen een serre aan achterzijde van de woning bouwen als uitbreiding van de woonkamer/keuken. De zijden bij voorkeur van baksteen. Totaal 5 meter breed en 2,5-3 meter diep op een goede fundering.

Fundering maken en schuur verplaatsen

Wij wonen sinds 1 jaar in onze nieuwbouwwoning. We hebben hier in de achtertuin op een zandbed tegels laten leggen en daar een schuur van 5 bij 6 meter op geplaatst. Inmiddels is de schuur aan een kant ongeveer 8 cm gaan verzakken. Die zijde hebben wij zelf weer opgehoogd, maar naar ons idee blijft de schuur verzakken. Wij willen binnenkort nog een extra deel aan de schuur gaan aanbouwen maar dat zal niet mogelijk zijn als de boel nog verder verzakt. Ook willen we een aanbouw aan onze woning gaan maken. Als het mogelijk is willen we de schuur in zijn geheel laten verplaatsen, zonder dat deze uit elkaar moet worden gehaald. Dan willen we een grote fundering laten maken voor de aanbouw en de uitgebreide schuur en daarna de schuur weer laten terugplaatsen. Wij zouden graag van u horen wat de mogelijkheden hiertoe zijn en wat de kosten daarvan zullen zijn. Het gaat dus om het verwijderen van de schuur, maken van de fundering en terugplaatsen van de schuur. Het gaat niet om de aanbouw of de uitbreiding van de schuur.

Fundering herstellen en kelder uitbreiden

Graag verken ik de mogelijkheden voor de aanpak van een huidig funderingsprobleem. Het is een pand uit 1917. Daarnaast wil ik weten of het mogelijk is om de kelder uit te bereiden. Oppervlakte van het huis is ongeveer 72 m2 waarvan de bestaande kelder ongeveer 15 m2 in beslag neemt. Een uitbreiding van ongeveer 20-25 m2 zou dan de wens zijn. Ik verneem graag van u. Vriendelijk groetend.

Uitbreiding bungalow

Uitbreiding van bungalow met een ruimte van 4x6 meter aangebouwd tegen een bestaande schoon metselwerk muur. Hoogte bestaande bouw is 3,30 meter. Voor de helft moet deze uitbreiding worden voor zien van een spouwmuur van 3 x 2 meter. De overige delen worden met kozijnen en een deur ingevuld. Er moet tevens een fundering worden gemaakt met de afmeting 4 x 6 x 4 meter. De gele grond zit op een diepte van 0.70 meter. Op deze bouw komt een plat dak. Het metselwerk moet ook gevoegd worden.