Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering voor uitbouw zijkant garage realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering voor uitbouw zijkant garage realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering voor uitbouw zijkant garage realiseren

Veranda bouwen

Bouwen/plaatsen van gezamenlijke veranda over de breedte van 2 tuinen. Kleine 10 meter breed en +- 3 mtr diep. Met dichte achterkant en zijkanten. En een houten vlonder over het gehele oppervlakte. Het gaat hier echt om een houten met skeletbouw veranda, geen uitbouw. Hij komt terecht aan de achterkant van de tuin, hier is nog geen fundering aanwezig. Graag opnemen inclusief al het materiaal en het plaatsen.

Uitbouw tussen garage en woonhuis realiseren

Ik zou een uitbouw willen realiseren tussen mijn woonhuis en garage voorzien van vloer en verwarming. Tevens dient de muur van de garage te worden afgetimmerd en van isolatie te worden voorzien en tussen het huis en de garage een deur te worden geplaatst om een doorgang te houden. De afmetingen van de uitbouw zou 3,50 bij 3,50 meter worden. De vorm zal afwijkend zijn, U-vormig ongeveer. Er zal 1 gevel nodig zijn, de rest is aanwezig van het huis en de garage. In de voorgevel willen we ramen, ik denk ongeveer 3 ramen en ook een schuifdeur. Voor de gevelbekleding denken we aan keralit. Graag een complete oplevering, met elektra en mogelijk leidingwerk voor de verwarming. Het wordt een soort eethoek/ zitkamer. Ik heb geen idee of ik een vergunning nodig heb. Er zal waarschijnlijk wel fundering nodig zijn, maar ik weet niet of een betonplaat voldoende is. We hebben alleen een poort om naar binnen te komen. Eind mei heb ik een week vrij, dan zou er begonnen kunnen worden. Verder en ik in het weekend thuis.

Uitbouw achterzijde van het huis

Wij willen onze woonkamer vergroten met een uitbouw, de woonkamer vinden wij namelijk echt te klein. Het huis is nog leeg tot 20 April, niet dat wij verwachten dat het voor die tijd gebouwd kan worden. Wij hebben een hoekhuis en de woning naast ons heeft al een uitbouw, dus 1 muur staat er al. Wij denken dat de uitbouw 2/ 2,5 m bij 5 m wordt. Wij gaan ervan uit dat er geen vergunning nodig is (tot bepaald aantal meter vergunningsvrij uitbouwen). Of een fundering noodzakelijk is, laten wij het beste aan de vakman over. De aanbouw willen wij het liefste van metselwerk, het moet in ieder geval geen serre worden. De oplevering graag casco. Graag ontvangen wij offertes voor deze uitbouw.

Uitbouw achterzijde woonkamer

Ik wil een aanbouw aan de woonkamer laten bouwen, daar ik deze erg klein vind. Het is een nieuwbouw woning. Graag compleet afgewerkt met elektra, stucwerk, een fundering, glas en aluminium. Maten 5.40 x 2.40 meter.

Serre achterkant huis

Ik ben mij aan het oriënteren op de mogelijkheid voor een serre, tuinkamer of een uitbouw aan de achterkant van het huis te laten plaatsen. Deze zou + - 5 m breed & 2.5 tot 3 m diep worden. Ik heb op internet gezicht naar de mogelijkheden, maar ik weet niet goed wat in mijn situatie het beste is om te doen. Ik heb een tussenwoning, waarvan de tuin is afgeschermd met een schutting. Ik denk dat een tuinkamer niet geschikt is, een serre denk ik wel, maar daarbij weet ik niet hoe het met de zijkanten opgelost moet worden. Kan dit gemetseld worden? Ik heb nog niet uitgezocht of er een vergunning nodig is. Ik heb nog geen schets. Ik heb nu openslaande deuren van kunststof met dubbelglas, deze wil ik gebruiken in de serre. Serre wil ik niet van hout, de zijkanten het liefste gemetseld, maar welk materiaal ligt aan de prijs. Of een fundering noodzakelijk is, heb ik geen verstand van. Er liggen gigantische tegels in de tuin, daaronder zangrond. Oplevering compleet.

Een uitbouw ontwikkelen achter een woning

Wij willen aan de achterkant van ons huis graag een uitbouw doen. Eerst moet geïnventariseerd worden of de huidige situatie aan de achterkant (slaapkamer / badkamer) kan blijven staan, of dat dit volledig moet worden weggehaald. Beide ruimten zijn zeer slecht geïsoleerd, koud en vochtig. Vandaar de reden om dit voor de volgende winter af te hebben. Indien de huidige ruimten worden verwijderd zou het vervolgens om een uitbouw gaan van 8.455 meter lang en 4.390 breed (we zouden dan 2,5 meter willen toevoegen aan de huidige situatie 6 meter). De nieuwe situatie zou dan 1 badkamer omvatten en 2 slaapkamers ipv 1 (door die 2.5 meter extra uitbouw). De vorige bewoners wilde deze uitbouw ook doen dus er is al veel documentatie beschikbaar: technisch ontwerp, statisch berekening en tekeningen van de architect. 1. Hebben jullie voor de periode jun - sep nog beschikbaarheid?  2. Kunnen jullie op basis van deze eerste aanvraag al een beeld geven van de prijsopgave voor: -Sloopwerk huidige situatie -Aanbouw nieuwe situatie: juiste fundering / ondergrond, vloerisolatie etc. -Een badkamer: we willen een bad toevoegen aan de badkamer, maar de huidige indeling van wasbak, toilet en douche kan blijven bestaan. Als jullie langs willen komen, dat kan uiteraard. We zijn in deze bijzondere situatie de komende maand thuis.

Uitbouw plaatsen aan chalet

Wij overwegen de woonkamer van ons likon kolibri chalet uit te breiden met een uitbouw of serre van ongeveer 3x3 meter. .Aan de voorzijde moet een schuifpui komen. Verder wil ik dat het compleet afgewerkt word (zonder fundering) met kunststof platen aan de buitenkant. Graag ontvang ik een offerte.

Serre uitbouw achterkant woonkamer

Serre moet een aanbouw zijn dus uitbouw van mijn huidige woonkamer. Geveldoorbraak en fundering is niet nodig. Fundering is al geplaatst en grote raamkozijn wordt alleen verwijderd. Het gaat om een geïsoleerde serre van 3 diep en 5 breed die ik wil laten plaatsen met een vouwwand en glazen dak alles geïsoleerd.

Een woon-klaar opgeleverde serre realiseren achter een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan realiseren achter onze twee-onder-een-kap-woning. De uitbouw moet 680 bij 280 cm groot worden; voorzien zijn van aluminium kozijnen; houten boeidelen hebben en aan de buurzijde een gemetselde wand hebben. Ter fundering moeten er 3 stalen palen van +- 15 meter geheid worden. Daarnaast wil ik graag veel glas rondom met grote schuifpuien. De uitbouw/serre dient woon-klaar te worden opgeleverd en zijn voorzien van radiatoren.

Uitbouw realiseren

Ik wil graag een uitbouw van 6 m breed bij 4 m diep. 2 openslaande deuren met ramen ernaast (kunststof kozijnen). - Lichtstraat - Fundering - Casco, zonder elektra en stucwerk - Gemetselde buitenkant Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius