Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering storten ten behoeve van roadblockers? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering storten ten behoeve van roadblockers. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering storten ten behoeve van roadblockers

Fundering storten voor garage

Ik wil mijn huidige garage van 1950 afbreken. Deze heeft geen fundering. Voor de nieuw te plaatsen houten garage met dezelfde opprervlakte van 5,75 bij 6 meter, moet een volledige fundering gestort worden.

Fundering storten ten behoeve van Roadblockers

Het gaat om een 2 x fundatie van 3,798 m3 aanleggen voor roadblockers. Maten 4,20 m x 3,60 m x 0,45 m met een uitname in het midden (zie tekening) van 1,738 m x 2,270 m x 0,45 m. Type beton: hoge sterkte beton met bewapening(c25/c30) (door jullie aan te brengen, inclusief bekisting). Draadstaal bewapening. De roadblockers moeten op een grindbed geplaatst worden (het gat is al afgegraven). Het draadstaal moet aan de roadblocker gelast worden. Specificaties van draadstaal en wijze van lassen zijn voorradig. De locatie is in in Valenciennes (Noord Frankrijk) de roadblocker zelf staat op locatie in Valenciennes en er moet op locatie gewerkt worden. We zitten in een aanbiedingsfase. Zodra de klus binnen is, zal er begin april gestart worden met het project.

Fundering storten ten behoeve van roadblockers

Het gaat om een 2 x fundatie van 3,798 m3 aanleggen voor roadblockers. Maten 4,20 m x 3,20 m x 0,4 m met een uitname in het midden (zie tekening) van 1,738 m x 2,270 m x 0,4 m Type beton: hoge sterkte beton met bewapening (door jullie aan te brengen, inclusief bekisting). Draadstaal bewapening. De roadblockers moeten op een grindbed geplaatst (het gat is al afgegraven) Het draadstaal moet aan de roadblocker gelast worden. Specificaties van draadstaal en wijze van lassen zijn voorradig. De lokatie is in in Valenciennes (Noord Frankrijk) de roadblocker zelf staat op lokatie in Valenciennes en er moet op lokatie gewerkt worden. We zitten in een aanbiedings fase. Zodra de klus binnen is, zal er begin april gestart worden met het project.

Fundering verlengen van de garage

Wij willen de garage verlengen middels houtskeletbouw. Graag zouden wij u willen vragen om een offerte te maken voor het storten van de fundering en vloer. Oppervlakte circa 4,5 x 4 meter. Ook moet er aangrenzend nog een strook fundering gestort worden (8 m lang) voor de staanders en glazen schuifwanden van een terrasoverkapping.

Fundering en betonvloer storten

We willen een tuinhuis achter in de tuin plaatsen en hebben hiervoor een fundering nodig het tuinhuis is 6.25 bij 3.58 meter. Er zal een bekisting gemaakt moeten worden en een betonvloer gestort. We zijn begonnen met graven maar komen er niet meer uit. De achtertuin van de 2 onder 1 kap woning is te bereiken via de carport.

Uitbouw achter het huis aanbouwen

Aan ons huis willen we graag aan de achterzijde een aanbouw realiseren. We willen graag 2 meter bij het huis trekken. Aan de linker zijde is reeds een muur aanwezig, van de garage. De aanbouw zou betekenen: leggen van de fundering, rechter muur optrekken en het dak en de voorkant van de aanbouw volledig van glas voorzien. Gezamenlijk met het leggen van de fundering willen we graag beton storten in ons huis, á 74 m2. De vloer van de aanbouw en het huis moeten in elkaar lopen met onderliggende vloerverwarming. Het leggen van de vloer en de verwarming is geen onderdeel van deze offerte, mogelijk wel het storten van beton voor zowel in huis als de aanbouw. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden zonder het toevoegen van een steunbalk en met het toevoegen van een steunbalk. Het liefst willen we deze hele muur van de achtergevel met ramen en deuren verwijderen. We zitten echter met de draagpilaar. Kunt u ons een offerte doen toekomen voor een aanbouw van 7 m breed en 2 meter diep, volledige oplevering? Er is nog geen vergunning aangevraagd. De afwerking dient separaat vermeld te worden.

Geïsoleerde fundering maken

Ik wil graag weten wat een geïsoleerde fundering van 40 m2 maken kost aan een bestaande fundering. Het betreft betonplaat op zand. Ik hoef geen kruipruimte, gewoon storten en en volgooien. Er moet ook een afvoer komen. Ik doe zelf het voorwerk.

Aangebouwde schuur wijzigen in een gemetselde garage

Rond eind januari 2018 wordt onze twee-onder-een-kap nieuwbouwwoning opgeleverd. Er is aan de zijkant een standaard schuur aangebouwd, die is geschakeld met de schuur van onze buren. Wij willen daar graag een gemetselde garage laten maken van 3050 x 7700 cm en ongeveer 2900 cm hoog. De huidige schuur heeft 2 deuren en we willen 1 deur laten hergebruiken in de nieuwe garage. We willen een garage met een plat dak en deze casco laten opleveren. Er ligt al een kleine fundering voor de huidige standaard schuur en die moet worden vergroot. Tussen de garage en de uitbouw van onze buren wil ik alvast een funderingsvloer laten storten van 2400 x 5000 cm. Daar wil ik in de toekomst dan een serre op laten bouwen.

Uitbouw kantine tennisclub

Uitbouw tennis club. Zie tekeningen bijgevoegd, Vergunning is verleend Ontwerp op basis van Ekokist fundering en vloer storten in een keer.

Fundering storten

Graag laat ik een houten garage plaatsen van 5.55 bij 3.70 meter. Hiervoor heb ik een vergunning bij de gemeente aangevraagd. De vakman dient voor de garage een fundering te storten. Het betreft een tuin van een hoekwoning die goed bereikbaar is.

Partners

Partners van Casius