Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering stabiliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering stabiliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering stabiliseren

Aanbouw fundering herstellen

Mijn aanbouw uit 1975 is niet onderheid. wel is er een fundatie onder van 50 cm dik. graag wil ik weten wat de kosten zullen zijn om te stabiliseren en weer rechtzetten. Zit momenteel nog in de oriëntatiefase.

Fundering stabiliseren

Er is bij onze voordeur één hoek, waar na jaren geleden uitgevoerde werkzaamheden, de binnenmuur wat verzakt, zodat de voordeur steeds weer klemt. Na het binnen graven van een gat onder de tegels, blijkt dat daar toen zeer lokaal de losse zandgrond is weg gezakt. Op die hoek willen wij dus wat betere stabiliteit hebben, voordat we dit gat weer met cement of beton weer kunnen dichten. Een betrekkelijk kleine klus eigenlijk, die waarschijnlijk met een paar grondinjecties geklaard kan worden.

Fundering stabiliseren/herstellen

het achterhuis/bijgebouw is verzakt, zie bijlages. graag ontvang ik de mogelijkheden met daarbij een offerte of afspraak. oppervlakte achterhuis/bijgebouw is 20m2 , beneden 1 slaapkamer, 1e verdieping 1 slaapkamer, 2e verdieping 1 slaapkamer.

Bijgebouw verzakking oplossen

Wij hebben een klein bijgebouw van 1m om 2.5m die na installatie van een WC-Buis is komen te verzakken. Het gaat zoals te zien in de foto om een verticale breuk. De breuk komt waarschijnlijk omdat de muur geen betonnen fundering heeft. Graag zien wij dit opgelost door de breuk te stabiliseren, hij zal dus niet opnieuw geplaatst moeten worden.

Verzakte woonboerderij stabiliseren

Op dit moment heb ik een optie tot koop op een monumentale woonboerderij uit 1898. De boerderij staat niet op palen. Uit bodemonderzoek blijkt dat het huis vrijwel overal op kleigrond is gebouwd waardoor betoninjectie geen optie is. Vooral aan een kopgevel is duidelijk te merken dat de woning is verzakt en zijn scheuren in draagmuren en de buitengevel te zien. Wij zouden graag een grove prijsindicatie willen hebben alvorens we het project zouden willen proberen aan te aanschaffen. Waarna we dan zeker over zouden gaan tot werkzaamheden om de fundering aan te brengen/herstellen. Het doel is niet perse om de boerderij recht te krijgen maar vooral om de verzakking te stabiliseren. De oppervlakte is grofweg 144 m2. Wij zijn benieuwd naar uw reactie.

Fundering stabiliseren

Ik ben op zoek naar iemand voor het stabiliseren van de fundering in de hoek van het pand, van buitenaf met balk of palen. Het is een hoek van 5 meter en 8 meter.

Fundering onder een bestaande uitbouw

Ik zoek een aannemer die een uitbouw kan voorzien van een goede fundering. Onze aanbouw van ongeveer 3 bij 5 meter is licht verzakt. Deze is op een zandplaat gebouwd zonder fundering. Om verdere verzakking te voorkomen zouden we deze graag laten funderen/stabiliseren. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning, waarvan de achtertuin goed bereikbaar is.

Fundering van dijkwoning verstevigen en stabiliseren

Wij hebben een jaren 30 dijkwoning die al scheef staat. De woning is niet gefundeerd en zal dus nog steeds verder voorover gaan hellen. Daarom zou ik graag weten of tegen te gaan is en wat dat zou kosten. Belangrijk punt is dat ons huis in een blok van drie huizen staat op het uiteinde; ik vermoed dus dat het alleen maar met alle drie de huizen tegelijk zal kunnen.

Fundering woning stabiliseren en nieuwe vloer leggen, inclusief vloerverarming

Onze woning heeft veel gebreken en willen graag offertes samen of aparte delen van de verbouwing. - De woning is verzakt, graag willen wij dat deze word gestabiliseerd en recht gezet. - Nieuwe vloer in de hele woning, ivm kwaaitaal /betonrot. Mogelijkheid is een duofor vloer, afgewerkt met schaduwplaten, inclusief vloerverwarming. Bijgevoegd zijn plattegronden van de kwaaitaalvloer, plattegrond van indeling met serre uit 2004 en rapport van de schade.

Aanbouw verzakking verhelpen

Ik wil graag weten wat het zou kosten om een aanbouw van een huis terug op niveau te krijgen na dat hij verzakt is. En te stabiliseren, ook hierbij zou ik graag de mogelijkheden willen weten. Het gaat om een uitbouw van 2.55 bij 4.72 meter. De uitbouw heeft een kruipruimte met een betonnen balken fundering. Aan de korte zijde staat een gelijkwaardige uitbouw van de buren.