Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering schuurtje vergroten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering schuurtje vergroten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering schuurtje vergroten

Schuur opkrikken en fundering herstellen

Verzakking stenen schuurtje afmetingen ongeveer 4 bij 5 meter. Het schuurtje is waarschijnlijk in 1935 neergezet. Met name de voorgevel heeft de neiging naar voren te hellen. Tot een jaar of 10 geleden heeft er op een 1 a 1,5 meter van deze voorgevel een grote zware volwassen kastanjeboom gestaan. Vanwege ziekte is deze verwijderd. Wij zijn hier twintig jaar geleden komen wonen. Ook toen waren er al verzakkingsproblemen. Voor zover ik kan achterhalen staat de schuur niet op een betonnen plaat. Maar is er een betonnen fundering op een verstevigde grond, schelpen en puin, gelegd. Voor zover ik onder de fundatie zelf kan kijken lijkt het alsof er geen palen onder zitten maar rust het betonnen fundament op een laag schelpen en puinzand. Vraag voor mij is nu afbreken of restaureren en in hoeverre tegen welke kosten is fundatie herstel/ondersteuning mogelijk.

Fundering ten behoeve van een tuinhuis realiseren

Ik zoek een aannemer die een fundering ten behoeve van een tuinhuis van 4 bij 5 meter kan realiseren in onze achtertuin. Het plat dak van het toekomstige tuinhuisje komt vast aan een bestaand plat dak van een schuurtje. Omdat we beperkt worden in hoogte door gemeentelijke regels, zouden wij graag de diepte in gaan om stahoogte in het tuinhuis te creëren. We willen dus een soort bak als fundering waarbij je met een trap/tree omlaag het tuinhuis in stapt. Het gaat om een tussenwoning welk per achterom bereikbaar.

Fundering schuurtje vergroten

Een bestaande fundering van een schuurtje in nieuwbouwwijk vergroten met 12 m2 (6x2).

Schuur met overkapping laten plaatsen

We willen graag een schuurtje met een doorlopend plat of licht hellend dak, het dak wordt ongeveer 5.40 x 3.50 meter, het schuurtje ongeveer 3.70 x 2.00 meter, er komt een soort van veranda omheen/onder. We willen dit graag van sandwichpanelen gebouwd hebben op een betonen fundering.

Fundering voor een schuurtje groter maken

Wij willen onze schuur wat groter gaan maken. Het gaat om een fundering leggen van 6 bij 3 meter (18 vierkante meter). Er liggen momenteel stoeptegels.

Fundering schuurtje vergroten

Betreft een fundering van een voormalig schuurtje, van 8m bij 4m en ongeveer 0,5m dik Indien mogelijk ook het stukje wat ernaast ligt, dit is ongeveer 5m bij 4m en ik verwacht veel minder dik. Adres: , rotterdam Contactpersoon: Hoor het graag! Met vriendelijke groeten

Uitbouw aan achterkant woning

Wij hadden graag een uitbouw willen hebben van 8 meter breed en 3.40 meter diep. Er zit wel een berging/schuurtje tussen die moet blijven staan, omdat er een CV in zit. Misschien dat er omheen gebouwd kan worden. Nou zouden wij een prijsindicatie willen hebben. Het liefs van steen en met openslaande deuren, fundering, elektra, verwarming en van binnen afgewerkt. Onze voorkeur gaat uit naar houten deuren en ramen. Ik hoor graag u reactie tegemoet!

Plaatfundering maken

Ik wil een aanbouw realiseren aan een houtskeletbouw. Naast deze woning ligt een carport met stenen schuur op een totale betonfundering van 3000 x 8000 mm. Ik wil deze fundering gebruiken en tevens twee meter naar voren halen. Deze twee meter is niet voorzien van een fundering. Nu was ik van plan met schuimbeton te werken en daarbij het geheel op funderingshoogte uit te laten graven en volstorten met schuimbeton. Nu hoorde ik dat er niet gebouwd kan worden op deze fundering. Op de lange zijde komt houtskelet met hout afgetimmerd en aan de korte zijde 3000 x 2550 mm komt een enkel steen muur. Hier komt ook nog een kozijn in, dus ongeveer 4 vierkante meter metselwerk. Mijn vraag is: Kan ik hiervoor schuimbeton gebruiken of heeft u een alternatief en hoeveel kost deze alternatief per kuub? (ongeveer 11 a 12 kuub) inclusief transportkosten. De bestaande fundering ligt op 30 cm diepte ten opzichte van het maaiveld. De gemetselde wanden van de woning en het schuurtje blijven bestaan.

Stenen schuur maken

Ik wil een schuurtje van 1.90 meter bij 3 meter (buitenmaten) maken. De binnenkant moet het liefst zo groot mogelijk zijn. Dit schuurtje moet een plat dak hebben, optioneel zo stevig dat ik er met 1 tuinstoel nog op kan. Het schuurtje moet van steen gemaakt worden en goed geïsoleerd worden. "Fundering": het moet vochtvrij zijn in het schuurtje in verband met een racefiets. De lange zijde moet 2 openslaande deuren (maximale breedte per deur is breedte pad 101 cm) bevatten. De andere lange zijde (achterzijde) is een stenen schutting tussen ons en de buren, ik wil dat daar gebruik van wordt gemaakt. Aan de linker zijkant is ook een schutting kant, maar kan je niet gebruiken. Rechterkant een overstek maken voor hout van ongeveer 60 centimeter. Bij de voorkant een kleine overstek van 15-20 cm.

Schuur van steen of beton bouwen

Wij willen graag in onze achtertuin een stenen schuur of een enkelwandig betonnen schuur laten bouwen. Dit is afhankelijk van wat goedkoper is en inclusief voldoende fundering. Deze zal in plaats komen van bestaande houten schuurtje. De afmetingen van de nieuwe schuur zullen 1.82 meter breed zijn, 3 meter lang en 2.15 meter hoog. De afmeting mag iets afwijken. De houten schuur zullen wij zelf verwijderen en afvoeren en de achtertuin heeft een achterom.