Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe fundering voor schuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe fundering voor schuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe fundering voor schuur

Schuur renoveren en vergroten

De bestaande schuur van 3 x 5 meter is verzakt er dient in zijn geheel een nieuwe fundering op palen gemaakt te worden, welke los van mijn huis dient worden gemaakt. Plaatsen broodjes vloer met een RC waarde van 5. De schuur dient recht gezet te worden. Achterzijde van de schuur 1.40 meter aanbouwen met een plat dak constructie. Sloopwerkzaamheden doe ik geheel zelf.

Fundering aanleggen voor houten schuur

Ik wil een fundering laten maken van 4 bij 2.50 meter voor een houten schuur. Dit moet met een kleien ondergrond.

Fundering aanleggen voor schuur

Betonnen fundering met vorstrand en vloer voor een schuur van 4,5 x 6 m.

Schuurfundering maken

Ik wil graag op de plek van mijn oude schuur een nieuwe fundatie laten storten zodat er nieuwe schuur op gemetseld kan worden. Schuur moet uiteindelijk als kantoor kunnen fungeren dus geisoleerd fundering met vorst rand is wel een vereiste. Het gaat om een oppervlakte van +-6. 4m x 3. 5m.

Nieuwe fundering voor schuur storten

Ik wil graag op de plek van mijn oude schuur een nieuwe fundatie laten storten waar vervolgens een nieuwe schuur op gemetseld kan worden. De schuur zal in de toekomst moeten fungeren als kantoor ruimte, dus de fundatie zou ik graag op broodjes willen hebben met een vorst rand. Gaat om een oppervlakte van ongeveer 6,40 bij 3,50 meter.

Fundering voor een schuur realiseren

Ik wil een schuur realiseren van 6,50 bij 4 meter en 4 meter hoog. De zandlaag schijnt op 6 meter diep te zitten. Nu wil ik een offerte opvragen voor ongeveer 6 schroef palen of iets van dien aard en een bijbehorende betonvloer van ongeveer 10 cm dik. De rest wil ik zelf verder uitvoeren, daar op wil ik ongeveer 30 cm hoog rondom metselstenen plaatsen en daarboven potdekselen tot 2,3 meter en dan begint het zadeldak met dakpannen.

Fundering uitgraven, zand storten en betonfundatie plaatsen

In onze achtertuin dient een L5,75 x 5,5 x H 0,4 meter uitgegraven te worden t.b.v. een Betonfundatie van 5,5 x 5 x 0,2 meter voor een nieuw te plaatsen houten garage. Vervolgens storten van H 0,2 meter wit zand over een oppervlakte van 5,5 x 5 meter en H 0,4 m over een oppervlakte van 0,75 x 5,5 meter. Plaatsen bekisting, etc. Voor het storten van het beton. De fundatie (gewapend) zal tevens als vloeren dienen van de schuur. Uitgaande van schone grond. De locatie is makkelijk bereikbaar met een graafmachine. (Achtertuin grenst aan straat).

Betonnen fundering maken voor tuinhuis

Met onze buren willen wij een schuur gaan plaatsen van 8 x 3,5 meter ongeveer. Nu hebben we best veel last van water dat blijft staan achter in de tuin dus onze voorkeur heeft om een betonnen fundering te plaatsen. Wij zouden graag een prijs ontvangen voor alleen de fundering en een prijs voor de fundering inclusief dekvloer. De tuin is goed bereikbaar. Zou u ons hierin kunnen adviseren en een offerte voor ons kunnen maken?

Fundering voor schuur met aanbouw naar woonhuis

Wij willen een schuur laten bouwen met droge doorloop naar het woonhuis. Hiervoor dienen een aantal palen te worden geplaatst. De schuur wordt verder geïsoleerd en voorzien van een betonnen vloer. We willen graag een offerte van het aanleggen van een fundering. De fundering dient 7.50 bij 2.50 meter te worden. Het zal gaan om het slaan van de palen en het plaatsen van een dekvloer.

Nieuwe fundering voor schuur maken

Ik woon in Leiden en wil graag mijn oude schuur (houtje touwtje gemaakt door vorige eigenaar) vervangen door een nieuwe schuur (gemetseld). Hiervoor wil ik graag een goede fundering laten storten met isolatie zodat het ooit zou kunnen fungeren als kantoor ruimte. Verwijderen ga ik zelf doen. Het gaat om een oppervlakte van +- 6.0 m * 4.5 m (+- 27 m2). Ik geloof niet dat er geheid hoeft te worden maar daar kunnen we het altijd over hebben. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.