Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering voor een nieuwbouwwoning aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering voor een nieuwbouwwoning aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering voor een nieuwbouwwoning aanleggen

Aanbouw aan nieuwbouwwoning

(Zie tekening) Aanbouw aan bestaande woning. Doorgang is al bestaand kozijn in woning. Buitenmuren bekleed met Siberisch Larix van foreco Waxed Wood Gold. Deur in halletje is schuifpui. Van binnenuit gezien schuivend gedeelte aan de linkerkant. Overkapping heeft dezelfde hoek als halletje. Uitbouw moet aangesloten worden op bestaand warmte systeem (vloerverwarming) en elektra. Huisje moet voldoen aan de goede isolatie waarden. Ramen in het huisje mogelijk tripple glas. Lange ramen in de West en Zuid gevel moeten op een dusdanige hoogte geplaatst worden, dat zittend naar buiten kan worden gekeken (voorstel kozijn begint op 90 cm van vloer en hoogte buitenmaten kozijn zijn 77 cm. Ook afhankelijk van dikte kozijn. Dakconstructie moet dusdanig zijn dat, direct of later, op het huisje een sedum dak kan worden aangebracht. Niet op de overkapping. Hoogte dak maximaal 2,71 meter. Ingang huisje geen deur maar open verbinding naar halletje Op de plaats van de aanbouw is een fundering aanwezig welke mogelijk gedeeltelijk bruikbaar is.

Tekening voor fundering van Serre en leveren en plaatsen van Serre (4,80 x 4,00 meter)

I want a quote for the extension of the house like a conservatory room appr. with 4 M width and 4 Meter deep. Attached is the plan in RM 127. Het gaat om een nieuwbouwwoning in Eindhoven wat in Maart 2021 wordt opgeleverd. De Aannemer wil weten wat voor fundering er achter de bestaande fundering moet komen ivm onze wens om een Serre achter de woning te laten plaatsen. Ik zoek dus een Serre-specialist die een tekening kan maken voor de nieuwbouw-Aannemer en na oplevering van de woning een Serre kan leveren en plaatsen. De woning is 4,80 meter breed en wij willen een harmonica-schuifpui erin zodat de gehele achterpui van de nieuwe serre open kan. De afmetingen van de Serre in overleg met de vakman, wij denken zelf aan circa 4,80 meter breed x 4,00 meter diep.

Fundering voor een nieuwbouwwoning aanleggen

Het maken van de fundering en de ruwe betonvloer, ik heb twee tekeningen, maar helaas kan ik niet beide bijvoegen. De fundering wordt ongeveer 200 m2.

Nieuwe woning bouwen

Wij zijn opzoek naar een bouwbedrijf die onze nieuwbouwwoning kan bouwen. De omgevingsvergunning en de tekening zijn aanwezig. Dit is wat wij willen: - We willen een eengezinswoning van 366 m2 laten bouwen - Compleet/casco is in overleg - Er moet een fundering komen - Het huis moet 3 verdiepingen hebben inclusief zolder - 17 slaapkamers, 5 badkamers, 6 toiletten

Fundering inc kelder bouwen

Fundering inc. kelderbouw in Amsterdam voor een nieuwbouwwoning van ca 200m2 en kelder 75m2. Wij zijn bezig met de vergunningaanvraag. Wij willen een casco oplevering hebben, de installaties doen wij elders. De kelder komt alleen onder de woning, het doel is om een berging en een garage te creëren. Wij kunnen u de tekeningen toe mailen. Rond juli/ augustus/ september zouden wij willen beginnen, het ligt eraan wanneer wij de vergunning hebben.

Garage aan nieuwbouw woning

We willen graag aan onze (nog op te leveren) nieuwbouwwoning een garage laten plaatsen. Het betreft ca. 3*6 meter binnen maat. Plat dak, hoogte van het dak ca 2.9m (buitenzijde) Aan de achter-zijkant een loop deur met glas Aan de voorzijde 2 dichte openslaande deuren Er is nog geen fundering. Aan 1 zijkant zou 4,5 meter van de buitenmuur van de woning gebruikt mogen worden. Vloer en dak geïsoleerd, de rest doen we zelf. Vloer van beton Planning april 2021 We zijn erg benieuwd naar een kosten indicatie hiervoor.

Aanbouw bijkeuken bij nieuwbouw huis

Als aanvulling voor mijn nieuwbouwwoning wil ik een geïsoleerde bijkeuken met afvoeren, water en elektra en drie buitendeuren. In totaal 16 m2 waarvan 1 zijde schuin loopt. Buiten moet het van baksteen zijn, midden isolatie van glaswol of pir, en binnenlaag van gibo blokken. Ik ga er vanuit dat er geen vergunning nodig is, dit ga ik nog wel bij de gemeente toetsen. Er is een fundering nodig. Net voor bouwvak wil ik het liefste beginnen.

Fundering buitenberging

Bij onze nieuwbouwwoning (oplevering dit jaar) willen wij een berging achterin de tuin realiseren. Hiervoor willen wij een betonnen fundering laten plaatsen voor een berging van 3x4m, met een licht opstaande rand waardoor er een laagje bakstenen geplaatst kan worden (zie afbeelding).

Nieuwbouwwoning bouwen

We willen een huis met bouw oppervlakte 150 m2 in Almere. Dit is een huis van een verdieping, dus laagbouw. De woning komt op een kavel van 1200 m2. Bouwtekeningen en vergunningen zijn al aanwezig. Verder wil ik dat het huis in overleg compleet of casco opgeleverd word, elektra en stucwerk is ook nog in overleg, er moet wel een fundering in komen, 2 slaapkamers, 1 badkamer, 1 open keuken met een woonkamer en 2 toiletten. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Onderheid terras realiseren

- Sonderingsrapport beschikbaar = veengrond in Lisse - Nieuwbouwwoning op 15 m heipalen maar goede bodemlaag op 3-4 meter diep; heipalen 5 meter? - Onderheien is voor aanleg tegelwerk, bloembakken en vlonder = 296 m2 totaal ex gras, ex tuinkamer - Afwerking met betonnen ondergrond? - Nemen jullie nog maatregelen voor hemelwaterafvoer? - Eventueel onderheien tuinkamer met gewapende fundering van 6.70 x 4 m; graag opnemen als meerwerk

Partners

Partners van Casius