Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering maken voor recreatiewoningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering maken voor recreatiewoningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering maken voor recreatiewoningen

Fundering voor woning laten maken

Wij gaan een nieuwe woning bouwen en wij zouden hiervoor graag een offerte aanvragen voor de fundering.

Fundering maken

Ik zou graag willen weten wat het kost om een Fundering te laten aanleggen in mijn tuin. Vanaf de gevel 4 meter de tuin in en 6 meter breed. Complete offerte inclusief materialen. Tuin is bereikbaar.

Uitbouw achterzijde

Wij willen ons huis uitbouwen. Grof gezegd heeft het huis momenteel een b vorm waarbij de gang/keuken de lange kant is en de woonkamer/eetkamer de korte kant. We willen de het huis 1 verdieping hoog (huidige keuken is 2.60 hoog en huidige woon- en achterkamer is 3.00 meter hoog) naar een rechthoek trekken. Fundering moet nog gemaakt worden en verder gaat het om het opmetselen van de nieuwe buiten muren, plaatsen van binten, maken van het dak (platdak), vernieuwen van het huidige kozijn met openslaande tuindeuren, vervangen van het kozijn in de keuken en het doorzagen van de bestaande muur. Ik zal zelf de huidige keuken verwijderen, zorg dragen voor het bouwrijp maken van het nieuwe stuk en de binnenafwerking voor mijn rekening nemen. Het stuk wat aangebouwd moet worden is 2.50 (breed) bij 3.75 (lang). Ik heb een plattegrond toegevoegd voor een indicatie van de huidige situatie. Opmerking de kozijnen die vervangen dienen te worden moeten wel houten kozijnen zijn.

Fundering voor een houten schuur maken

Wij willen een houten schuur achterin de tuin van onze nieuw te bouwen woning. Gewenste afmeting ongeveer 5,20 x 2,50 meter. Het gaat dan om de fundering. Er komt een overpad achter de woning. Op het moment dat het opgeleverd wordt, zal niemand iets gedaan hebben aan de tuin.

Uitbouw aan de achterzijde van een tussenwoning

Wij zijn onlangs verhuisd naar een tussenwoning en willen daar aan de achterkant een uitbouw realiseren van 2,5 x 5,5 meter. Wij willen een groot deel van de werkzaamheden zelf uitvoeren, want ik ben zelf loodgieter en dakdekker geweest. We zoek een vakman die voor ons de fundering en betonvloer kan maken, de buitenmuren en het dakbeschot van het platte dak. Ook laten we er door u graag een schuifpui in plaatsen. De verdere afwerking doen we zelf. Aan 1 zijde staat al een uitbouw van de buren, daar is een enkele binnenmuur voldoende. Ik beschik niet over tekeningen van de woning en fundering. Graag maken wij een afspraak en ontvangen daarna uw offerte. We willen de uitbouw nog dit jaar realiseren.

Heipalen, fundering en betonnen vloer maken voor een uitbouw

Voor de verbouwing van een huis onder eigen beheer zijn wij op zoek naar aannemers voor verschillende fases. Vergunningen en dergelijke zijn allemaal goedgekeurd en aanwezig. het gaat om heipalen, fundering en een betonnen vloer maken. Bijgevoegde tekeningen hebben alle informatie.

Tuin bouwrijp maken en betonplaat storten voor tuinhuis

Het gaat om het uitgraven van 9,3 m2 tuin en een zandbed storten voor fundering tuinhuis. Dan moet er een betonplaat gestort worden. Onder de betonplaat moet nog een plastic doek komen. De tuin is goed te bereiken van buitenom. Er staat en hek van ongeveer 1.30 meter die te openen is.

Fundering aanleggen voor uitbouw

Ik zou graag een prijs willen hebben voor een fundering te maken.

Fundering maken voor vrijstaande garage

Wij willen een prefab betonnen garage in de tuin laten plaatsen van 3.50 bij 7 meter. Hiervoor dient er een fundering gerealiseerd te worden. De ondergrond is een kleigrond en het is niet duidelijk of er heipalen nodig zijn. Graag ontvang ik hier over advies.

Funderingsplaat voor een tuinhuis aanbrengen

Ik wil graag een betonnen plaat-fundering laten maken in een tuinhuis van 6 x 4 meter. Ik wil het tuinhuis beter gaan isoleren en er een goede vloer in. Er is geen haast met de klus, ik wil het in de loop van dit jaar laten verzorgen. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.