Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering maken voor recreatiewoningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering maken voor recreatiewoningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering maken voor recreatiewoningen

Palen pulsen en fundering uitgraven voor uitbouw

Wij willen aan onze huiskamer in Amsterdam een aanbouw bouwen. Daarvoor moet worden gepulst. Denk dat we zeker 15 meter diep moeten, 2 of 3 palen. Ook graag de kosten voor het uitgraven van de fundering voor de uitbouw. Het gaat om een uitbouw van 4.60 x 3.20 meter. Kunnen jullie voor ons een offerte maken voor deze werkzaamheden. Afhankelijk van de kosten moet het wellicht ook bij de buren gedaan worden.

Fundering leggen voor nieuwbouw woning

Ik heb een optie op een kavel in Almere Hout - Oosterwold en wil een fundering leggen van 3 x 16 m2. Wat gaat dit me kosten? Gelieve geen gebruik te maken van de telefoon maar per email corresponderen.

Fundering en uitbouw maken

Wij hebben een huis gekocht waarvan we 3 april as. De sleutel krijgen. Voor 1 augustus willen we verhuizen. In de tussentijd moet er een uitbouw worden gerealiseerd aan de zij/achterkant van de woning. Een vergunning is hiervoor niet nodig. Momenteel is de plek waar de uitbouw moet komen een buitenplaats. Er staan al bruikbare muren die straks de buitenmuur van onze uitbouw moet worden. Het huis is gefundeerd op palen

Fundering maken voor uitbouw achterzijde

Ik en mijn achterbuurman willen een uitbouw maken aan de achterzijde van de woning. Daarvoor zoeken wij een bedrijf die de fundering kan maken. Onze fundering moet worden 5 bij 4 meter diep en van de buurman 5.5 bij 3 meter diep. Omschrijving: eventueel sondering, funderingspalen, bekisting, bewapening en beton storten. Er staan hier in de buurt al meerdere uitbouwen dus weet niet of er ergens sondering gegevens op te vragen zijn. Het is hier kleigrond. Graag offertes via de mail bezichtigen is mogelijk!

Fundering op heipalen maken

Graag willen wij een offerte voor een fundering op heipalen voor ons nieuw te bouwen huis met aangebouwd kantoor. De woning is 7 x 11 meter en het kantoor 5 x 9 die dan een 1,5 meter achterom de woning heen loopt. Is isolatie van de fundering inbegrepen of als optie? Zijn er bijkomende kosten zoals reiskosten, rijplaten, afvoeren afval, enz.?

Fundering voor een kunststof tuinhuis maken

Ik wil in de tuin van ons nieuwbouwhuis, oplevering juni 2018, een kunststof tuinhuis bouwen. De afmetingen 6 x 3 meter, gewicht inclusief inrichting, exclusief vloer ongeveer 2000 kg. Voor dit huisje wil ik, gezien de slappe grond waar het op komt te staan, een stevige fundering, met vloer, laten leggen. Sonderingsrapport is in mijn bezit. Graag ontvang ik een indicatie offerte van u.

Funderingsherstel

Ik ben voornemens een woning te kopen in Kralingen, Rotterdam. Uit recent funderingsonderzoek is gebleken dat de fundering nu van matige kwaliteit is maar dat in de toekomst funderingsherstel noodzakelijk is. Om eventuele schade d.m.v. verzakking te voorkomen wil ik de fundering in zijn geheel laten herstellen zodat deze er weer jaren tegenaan kan. Zoals ik op internet lees zijn er meerdere manier om dit herstel uit te voeren. Kunt u mij adviseren en een offerte maken voor de werkzaamheden die u voorstelt. Zou u optioneel een offerte kunnen maken voor het maken van een kelder i.c.m. het funderingsherstel? In de bijlage stuur ik u het funderingsonderzoek mee.

Fundering maken voor aanbouw

Wat kost een fundering plaatsen voor een l-vormige aanbouw Graag gewoon een prijsopgave (richtlijn) Tekening constructeur is aanwezig

Fundering tuinhuis

Ik wil een fundering laten maken voor een tuinhuis. Het gaat om een fundering van 7 bij 8 meter. Wij willen beton, tegels of hout zien als opties.

Betonnen fundering aanbrengen

Wij willen een chalet van ongeveer 15 x 5,50 meter in onze tuin realiseren. Het is noodzakelijk dat er een betonnen fundering ligt waterpas en met aansluitingen nutsvoorzieningen. Het is kleibodem dus wellicht moet er nog geheid worden. Kunt u een offerte maken voor het slaan van de heipalen en het maken van de fundering inclusief bekisting. De tuin is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius