Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering maken voor een garage en uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering maken voor een garage en uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering maken voor een garage en uitbouw

Fundering voor groot tuinhuis laten maken

Wij willen een tuinhuis plaatsen. De afmeting is 6.50 x 9 meter. Tuin is te bereiken via het achterpad.

Fundering voor een serre maken

Wij willen een serre bouwen achter het huis van 6 m bij 2,5 m en in Amstelveen en daar moet een fundering onder.

Fundering maken voor een gemetseld tuinhuis

Wij willen een tuinhuis metselen van 5 x 4 meter. De grond is het best te omschrijven als kleigrond, denk ik. We willen ook een betonnen vloer gestort hebben tegelijk met de fundering. Graag willen we hier vrijblijvend een offerte voor ontvangen.

Betonnen fundering voor een tuinhuis maken

Ik heb een betonnen fundering nodig voor een tuinhuis. 16 a 18 cm dik. Oppervlakte 3 bij 6 meter. Ik verwijder zelf de beplanting in de tuin. werkzaamheden voor de vakman zijn het aanbrengen van de bekisting en de fundering maken. Tuin is bereikbaar via een hek aan de voorkant van het huis. Uitvoering in april.

Fundering voor tuinmuren maken

Bij een nieuwbouwproject zijn wij op zoek naar een collega vakman voor het realiseren van een fundering voor tuinmuren. Het gaat om 69 woningen waar er ongeveer voor 100 strekkende meter muren geplaatst gaan worden. De fundering zal 50 bij 50 cm moeten worden.

Schuurfundering maken

Ik wil graag op de plek van mijn oude schuur een nieuwe fundatie laten storten zodat er nieuwe schuur op gemetseld kan worden. Schuur moet uiteindelijk als kantoor kunnen fungeren dus geisoleerd fundering met vorst rand is wel een vereiste. Het gaat om een oppervlakte van +-6. 4m x 3. 5m.

Aanbouw bij woning maken

Wij willen een aanbouw van zo'n 1,5 meter diep en net zo breed als de bestaande kozijnen, ongeveer 3,20 meter. Kunststof aanbouw, fundering waarschijnlijk nodig. Opvullen met ramen. Vouwdeuren aan de achterzijde, we willen ook via de achterdeur binnen kunnen komen. Elektrische markiezen aan alle kanten van de aanbouw.

Fundering en dekvloer maken voor aanbouw

Wij willen een aanbouw maken. Er zijn al 4 betonnen palen geslagen. Om de aanbouw af te kunnen maken moet er een fundering en een dekvloer (inclusief vloerverwarming) aangelegd worden. De aanbouw is 6,5 meter breed en 4,5 meter breed. Het is de bedoeling dat de aanbouw volledig van hout wordt gemaakt. Er is een constructieberekening gemaakt voor de aanbouw. In de dekvloer zal de opdrachtgever zelf electra en vloerverwarming worden aangebracht. Het is de bedoeling dat de fundering en dekvloer over 3 a 4 weken wordt gestort.

Betonnen fundering maken voor tuinhuis

Met onze buren willen wij een schuur gaan plaatsen van 8 x 3,5 meter ongeveer. Nu hebben we best veel last van water dat blijft staan achter in de tuin dus onze voorkeur heeft om een betonnen fundering te plaatsen. Wij zouden graag een prijs ontvangen voor alleen de fundering en een prijs voor de fundering inclusief dekvloer. De tuin is goed bereikbaar. Zou u ons hierin kunnen adviseren en een offerte voor ons kunnen maken?

Fundering in de tuin maken

Wij willen in onze tuin een chalet laten plaatsen en naast ons terras een stuk fundering laten plaatsen waar een jacuzzi op komt te staan. Er is dus 2x een fundering benodigd. Zou u kunnen aangeven wat de kosten hiervoor zijn?

Partners

Partners van Casius