Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering kapschuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering kapschuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering kapschuur

Fundering maken voor kapschuur

Wat zou het kosten om een betonnen fundering te laten maken door u voor een kapschuur. De afmetingen zijn: 448 x 318 cm

Kapschuur plaatsen

Wij willen een kapschuur plaatsen met een schuurtje. De afmetingen: 7 meter lang, 3,5 meter diep en 2,75 meter hoog. Er zit al een fundering en de kapschuur moet deels op een betaalde tegelvloer achter in de tuin.

Fundering kapschuur

Ik wil een fundering laten maken voor een kapschuur. De fundering moet 8 x 6 meter worden. De kapschuur zal van hout zijn en er moet een oude tractor in kunnen. De ondergrond is zand.

Fundering maken voor houten kapschuur

Betonnen fundering met vorstrand en betonnen vloer van 7 x 5 meter op zandgrond. Gaat om een fundering in de achtertuin/weiland.

Geïsoleerd tuinhuis plaatsen

Ik ben van plan om een tuinhuis te gaan plaatsen ergens dit jaar. Het zal een tuinhuis moeten worden met een spouwmuur.Er ligt al een deel fundering van het oude tuinhuis die we flink gaan uitbreiden. Het tuinhuis zal een oppervlakte krijgen van 7 x 5 meter met een kapschuur. We mogen tot maximaal 3 meter hoogte van het laagste punt va het schuine dak wat niet meer dan 55 graden mag zijn. Aan de voorkant een grote schuifpui, zo groot als mogelijk. Verder zouden wij een vide willen laten laten met een vaste trap naar boven. Ik hoop voldoende info te hebben gegeven.

Fundering en vloer voor kapschuur maken

Wij willen een kapschuur laten plaatsen met een eikenbalken gebint en hebben daarvoor een fundering en betonnen vloer nodig. Het betreft een fundering van 9,60 meter bij 6,30 meter, met een betonnen vloer welke geisoleerd moet zijn. Daarnaast moet er rond om een muurtje van ongeveer 50 cm hoog worden geplaatst, minus ongeveer 3 meter betreffend de deuren. Graag ontvang ik een offerte.

Betonvloer buiten aanbrengen

Als vloer onder een kapschuur - buiten dus - wil ik een betonvloer laten, bedoeld als ondergrond/fundering voor de dragende palen van de kapschuur en als vloer voor betegeling. het gaat om een vloer van ca 5 meter lang en 3 meter breed.

Fundering en dekvloer storten

Ik ga een nieuwe kapschuur in mijn achtertuin bouwen. De kapschuur bestaat uit de schuur zelf en in het verlengde een veranda. De schuur wordt 4 meter breed en 3 meter diep. De veranda wordt 4 meter breed en 2 meter diep. Onder de toekomstige wanden in de schuur moet een fundering worden gestort (50 centimeter diep) en voor de rest inclusief veranda een dekvloer van 15 centimeter dik. De bekisting is voorbereid en gaat hier ook om enkel het beton storten, trillen en vlinderen.

we gaan bij staatsbosbeheer een ...

we gaan bij staatsbosbeheer een kapschuur bestellen, die wordt als bouwpakket geleverd. er moet een lichte fundering voor komen en een steens muurtje van ca. 50 cm. op als onderbouw (met stalen elementen) voor de verder houten kapschuur. erin houten buitenvloer, afm. 5 x 5/ 7.5 m. (we moeten nog kiezen over de breedte); eea afh. van lichte bouwvergunning; erin willen we een houtkachel in een hoek achterin de schuur; bedoeling is overdekt zitten met meer mensen en berging; erop dakpannen. Graag advies van bedrijf voor wat betreft afmetingen en vergunning.