Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering herstellen van woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering herstellen van woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering herstellen van woning

Fundering herstellen

Wij zouden graag een offerte (of grove schatting) ontvangen voor het herstellen van de fundering van deze woning. De woning verzakt en moet binnen 1 a 2 jaar vervangen worden.

Verzakking van gemetselde schuur herstellen

Wij wonen sinds een jaar op dit adres en hebben in de achtertuin een gemetselde schuur staan. Deze grenst aan 1 zijde aan de schuur van de buren. Nu is onze schuur behoorlijk aan het verzakken. Er is blijkbaar een probleem met de fundering van de schuur. Graag een ervaren funderingsspecialist met advies.

Fundering herstellen van woning

Wij zijn opzoek naar een aannemer die de fundering van een pand kan herstellen. Het betreft een verzakking tussen de 4cm en de 7cm door het hele huis. Ook is er iets met de anker. Wij krijgen deze maand de sleutel, vanaf dat moment willen wij zo snel mogelijk over gaan tot herstel hiervan. Graag op locatie verder bezichtigen. Tevens is het ook het funderingsonderzoek rapport aanwezig en bodemonderzoek.

Herstellen van de fundering van een uitbouw

Ik zoek een aannemer voor funderingsherstel aan onze uitbouw. Onze uitbouwt bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze willen wij waterpas laten maken door middel van een injectie of betaalbare techniek. Door de verzakking zijn er scheuren ontstaan granieten vloer keuken. De uitbouw is gemetseld en de tuin is bereikbaar per achterom.

Funderingsherstel aanbouw uitvoeren

Ik zoek een aannemer die de fundering van mijn uitbouw kan herstellen. De uitbouw uit 1997 verzakt. Eerste scheuren al zeker 4 jaar geleden en vooral dit jaar veel erger geworden. Is op palen gebouwd (beton) maar volgens de buren, korte en maar twee. De uitbouw is aan de achterzijde van onze hoekwoning.

Funderingsherstel boerderij uit 1900

Het gaat om het herstellen van de fundering van vrijstaande boerderij uit 1900 op veengrond. Momenteel is alleen de keuken verzakt. Graag advies van een ervaren funderings-specialist.

Verzakte fundering herstellen

Hallo, wij hebben een aanbouw met een fundering, en die fundering is nu aan t zakken.. Graag zouden wij willen weten wat er aan gedaan kan worden om het te herstellen en verder tegen te gaan. De aanbouw is 6 meter breed en 3.50 diep.

Verzakking van de schuur herstellen: fundering aanleggen, tegels leggen en schuur weer opbouwen

Mijn houten schuur is verzakt, gaarne herstellen en een fundering aanleggen onder de schuur. Tevens de tegels naast de schuur ophogen. De schuur is ongeveer 3 m bij 3.5 m. In het midden verzakt het voornamelijk. De ene kant van de schuur is recht, de andere kant zakt weg. Ik heb bosgrond, zand. Graag de schuur weghalen, een fundering aanleggen en de schuur weer plaatsen. Het is op een camping, dus deze klus zou of voor 1 juli, of na 1 september uitgevoerd moeten worden.

Fundering herstel verzakte bijkeuken

Ik zoek een specialist die de fundering van mijn bijkeuken kan herstellen. Bijkeuken 3.40 bij 1.90 meter staat op een betonplaat en is verzakt aan 1 hoek en komt nu los van het huis. Graag advies voor afbraak met nieuwe fundering of behoud met extra fundering. Betreft achterzijde tussenwoning.

Schuur opkrikken en fundering herstellen

Ik wil mijn schuur laten opkrikken en fundering herstellen Afm is 250x160

Partners

Partners van Casius