Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering herstellen en woning onderkelderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering herstellen en woning onderkelderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering herstellen en woning onderkelderen

Fundering badkamervloer herstellen

Badkamer gemaakt in garage, de vloer is verzakt, de betonvloer ligt waarschijnlijk los op zandbed.

Fundering herstellen van een woning

Ik ben bezig met de aankoop van een woning. Fundering van de woning moet hersteld worden. Fundering aan de buurzijde is al hersteld. Uitgangspunt is goed herstel, maar geen niet noodzakelijke werkzaamheden. Het oppervlak beneden is 45 m2. Het gaat om een woning uit 1915 ongeveer.

Herstellen van de fundering

Voor ik een bod wil gaan doen op een huis zou ik graag een inschatting willen doen van de kosten voor het renoveren van de fundering. Aangetroffen: 3 houten palen waarvan 2 matig. Volgens het inspectierapport zijn ze binnen 8 jaar aan vervanging toe. Het bouwoppervlak is 51 m2. Het souterrain is aan de achterzijde te bereiken.

Fundering onder het huis laten herstellen

Onder mijn huis gebouwd in 1930 moet het funderingsgestel nagekeken worden en gerenoveerd.

Rotte houten fundering herstellen

Wij hebben aan onze woning een HSB aanbouw van 8 x 10 meter met daarop een pannendak. De aanbouw heeft een houten fundering met forse houtrot en daardoor verzakt de aanbouw. Ik ben nu op zoek naar een aannemer die gespecialiseerd is in funderingsherstel. Ik maak daarmee graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en een voorstel voor herstel met prijsopgave te verzorgen.

Houtrot in de vloer herstellen

Onze woning wordt verkocht en tijdens de bouwkundige keuring (28 maart) kwamen er problemen met de fundering en mogelijk de riolering aan het licht. De afwerkvloer in de trapkast bleek rot en aangetast. Onder deze afwerkvloer werden vervolgens aangetaste en rotte begane grond vloerbalken getroffen. Daarnaast werd onder de afwerkvloer in de gang ernstige houtrot en houtaantasting geconstateerd. Er is sprake van kelderzwam. De aantasting is ook geconstateerd op de wand (trapkast). Ofwel, een specialist zal alle houten onderdelen goed moeten controleren, alsmede de vloerbalken die onder de afwerkvloer in de woonkamer liggen. Daarnaast moeten de riolering en de installatie/leidingen gecontroleerd worden op eventuele lekkages en zullen deze waar nodig hersteld/ verbeterd moeten worden. Het gaat om een woning uit 1926. Onder de gehele woning hebben we een kruipkelder. Het gaat om een ruimte van ongeveer 36 m2.

Fundering herstellen en kelder uitdiepen

De woning staat in een hoog risicogebied op funderingsproblemen. Er zijn (nog) geen verzakkingen. Er zijn wel enkele kleine scheuren op de bovenverdieping zichtbaar. Mijn tweede vraag: de kelder loopt onder water bij ernstige regenval. Dit is een eerste, oriënterende aanvraag. Voor beide wil ik graag de kosten van onderzoek, advies en mogelijk herstel weten. Contact via mail graag. Starttermijn is aan jullie.

Verzakkende fundering herstellen

Ons huis is aan het verzakken doordat het op een zachte grondlaag staat. Het huis heeft een stenen fundering, tot circa 80 cm diepte. Het huis is 5 x 8 meter en er is een aanbouw waar het toilet, de keuken en bijkeuken zijn. Daar is de verzakking het best te zien: scheur in de gevel. Tevens is er een kelder onder het huis gemaakt. Het lijkt erop dat die naar boven gedrukt wordt. De woning staat in een dieper gelegen stuk tov de omliggende woningen. We hebben onlangs een sondering laten doen en daaruit blijkt dat er onder de zachte bovenlaag van ± 2 meter een goede stevige laag zit.

Fundering heien onder een bestaande uitbouw

De houten uitbouw aan de achterzijde van ons net aangekochte woning is licht verzakt, overhellend naar de buitenkant. Wij zouden graag de mogelijkheden willen weten voor het herstellen hiervan, funderingsherstel of onderheien? Wellicht is het verwijderen van de uitbouw en het plaatsen van een nieuwe uitbouw goedkoper? De afmeting is ongeveer 9 meter breed en 2.50 meter diep.

Fundering herstellen en woning onderkelderen

Ik wil graag kijken wat de mogelijkheden zijn om mijn tussenwoning te onder kelderen... gemiddeld 35 m²

Partners

Partners van Casius