Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering herstellen en woning onderkelderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering herstellen en woning onderkelderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering herstellen en woning onderkelderen

Verzakkende fundering herstellen

Ons huis is aan het verzakken doordat het op een zachte grondlaag staat. We hebben onlangs een sondering laten doen en daaruit blijkt dat er onder de zachte bovenlaag van ± 2 meter een goede stevige laag zit.

Fundering heien onder een bestaande uitbouw

De houten uitbouw aan de achterzijde van ons net aangekochte woning is licht verzakt, overhellend naar de buitenkant. Wij zouden graag de mogelijkheden willen weten voor het herstellen hiervan, funderingsherstel of onderheien? Wellicht is het verwijderen van de uitbouw en het plaatsen van een nieuwe uitbouw goedkoper? De afmeting is ongeveer 9 meter breed en 2.50 meter diep.

Fundering herstellen en woning onderkelderen

Ik wil graag kijken wat de mogelijkheden zijn om mijn tussenwoning te onder kelderen... gemiddeld 35 m²

Fundering met palenrot herstellen

Het huis wat ik op het oog heb heeft slechte fundering en verzakking in verband met palenrot. Het huis staat op korte Grenen palen. Daar moeten nieuwe voor komen. Het is 35 m2 oppervlakte. Kunt u een indicatie van de kosten geven? Met een minimale en maximale prijs, in aanvang?

Fundering herstellen vanwege woningverzakking

Ik heb een huis op het oog waarvan de fundering wegzakt waardoor het huis nu 13 cm tussen het hoogste en het laagste punt dit is een afstaand van ongeveer 13 meter. Onder het huis zit een kelder. De muren staan op een fundering van 20 cm dik voorzien van betonijzer. De woning is gebouwd in 1974 en volgens de verkopers is het huis gaan zakken de eerste 5 jaar nadat het gebouwd was.

Fundering op houten palen onderzoeken en herstellen

We zijn bezig met het aankopen van de woning, we zijn in de eindfase. Het huis staat op houten palen. Het is in totaal 180 m2, verdeeld over twee verdiepingen en een bergzolder. Het bouwjaar is 1914. Onderzoek naar de fundering is noodzakelijk in verband met bouwwerkzaamheden in de buurt. Er is nu nog niets te zien aan de woning, geen scheuren of andere gebreken. Maar zouden de bouwwerkzaamheden gevolgen voor het huis kunnen hebben? Wat is de werkwijze en welke kosten zijn eraan verbonden?

Inspectie en mogelijk funderingsherstel

Ik wil een inspectie van de fundering en eventueel deze laten herstellen. Het lijkt of het langzaam verzakt. Hiervoor een offerte dus a.u.b. een afspraak.

Uitbouw met verzakking herstellen

De uitbouw, gebouwd door de vorige eigenaar, zakt steeds verder weg. Afmeting 7 x 3 meter. Hoe verder van de oudbouw, hoe meer de verzakking. Er is nu ongeveer 3 centimeter verschil. Ik heb het idee dat de uitbouw niet onderheid is, wellicht moet de fundering verstevigd worden? Ook wil ik graag de bestaande carport van 9 x 3 meter laten verdubbelen. De carport is wel onderheid, in het nieuwe deel moet een beton vloer gestort worden.

Funderingsherstel bij een 2 onder 1 kapwoning

Ik moet mijn fundering laten herstellen (er is een rapport van de gemeente). Het is een stenen huis (2 onder 1 kap), mijn oppervlakte is ongeveer 7 * 9 meter. Klant heeft de buren nog niet gesproken, maar daar zal het ongetwijfeld ook uitgevoerd moeten worden.

Fundering van het huis herstellen

Ik overweeg om een huis te kopen waarvan de vloer van de aanbouw van beton is maar niet meer helemaal vlak met scheuren in de muur tot gevolg. Het voorste gedeelte van het huis heeft een houten vloer die niet goed meer is en hier wil ik graag ook beton hebben om vloerverwarming te kunnen plaatsen. Kunt u mij een offerte geven van het herstellen van de beton vloer van ongeveer 90 m2 en het vervangen van de houten vloer van ongeveer 25 m2.

Partners

Partners van Casius