Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering herstellen en woning onderkelderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering herstellen en woning onderkelderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering herstellen en woning onderkelderen

Fundering van een verzakte woning herstellen

Ik ben van plan een woning te kopen, waarvan bekend is dat de fundering is verzakt...ik ben op zoek naar een globale indicatie van de kosten voor herstel hiervan. Er zit ook al ernstige scheurvorming in de muur die hersteld moet worden. Huis staat op Funda.

Fundering herstellen van aanbouw

Voor een aanbouw van 6.84 bij 2.37 meter die sneller dan de norm zakt (waardoor nu ook scheuren aan de muren ontstaan) zouden wij graag de fundering laten maken. Kunt u een indicatie geven van de kosten van een dergelijk project?

Fundering herstellen onder een serre/uitbouw

Ik heb het voorlopig koopcontract getekend van een grote tussenwoning uit bouwjaar 1989. Aan de achterzijde is daar een grote serre/uitbouw van 3 x 7 meter. De fundering lijkt daarvan met hout te zijn uitgevoerd en begint door te zakken. Er is vermoedelijk ook weinig luchtcirculatie, want er is maar 1 ventilatierooster aanwezig. In deze buurt duurt inklinking en verzakking van de ondergrond nog steeds voort. Ik laat hier graag door een aannemer naar kijken. Ik wil weten of de huidige fundering verstevigd kan worden of dat er een betonnen fundering kan worden gemaakt. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. De overdracht vindt pas half oktober plaats. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.

Fundering herstellen van de aanbouw

Wij hebben een aanbouw die op 2 plekken scheurvorming vertoont onder het kozijn, voorzijde van de woning. Wie kan er onderzoeken waar dit door komt en wat is het kostenplaatje voor het herstellen hiervan. Hij heeft waarschijnlijk een zandbodem. Het werk dient met garantie uitgevoerd te worden.

Verzakte schuur herstellen

Wij hebben in onze tuin een halfsteens gemetselde schuur van 250 x 290 cm die op een betonnen plaat zonder fundering staat. De schuur helt momenteel al 7 cm naar voren en wij willen deze graag weer waterpas laten stellen. We weten niet of dat mogelijk is. We maken daarom graag een afspraak met een vakman en ontvangen zijn advies en een prijsopgave voor de herstelkosten.

Paalrot aan fundering herstellen

Mijn huis verzakt ongeveer 4 mm per jaar. Waarschijnlijk is er spraken van paalrot. Het betreft een 3 onder één kap. Graag wil ik een offerte voor zowel mijn woning als een offerte voor de drie woningen samen. De begane grond is ongeveer 4 bij 10 meter. Dat maal 3.

Schuur opkrikken en fundering herstellen

Ik wil dat de fundering (zand/cement) hersteld wordt, deze zakt weg. En graag het opkrikken van de schuur met overkappingen.

Funderingsherstel bij aan te kopen woning

Wij willen misschien deze woning kopen maar willen weten wat het kost on de fundering te herstellen.

Funderingsherstel bij oude kerk

Heer/ mevrouw, Graag wil ik een offerte aanvragen voor het herstellen van de fundering van een kerk. De kerk in de huidige vorm is opgeleverd in 1933 na een verbouwing en aanbouw van een kleinere kerk uit 1888. De gehele kerk is gefundeerd op houten palen. Het grootste gedeelte van kerk zijn de zettingen niet toegenomen en kan derhalve als stabiel worden beschouwd. In een kleine gedeelte van de kerk zijn de zettingen wel toegenomen. Graag hoor ik van u. Met vriendelijke groet.

Fundering van de garage herstellen

We hebben een huis bezichtigd en de garage is later aangebouwd aan de woning, maar is onvoldoende gefundeerd. We weten niet hoeveel fundering aanwezig is. De breuklijn ligt bij de achteringang van de garage, direct naast de gevel van de woning. Het dak zakt daardoor tevens wat door. De vloer oogt heel, waardoor de beschreven breuklijn de enige is, die zichtbaar is.

Partners

Partners van Casius