Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering herstellen en woning onderkelderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering herstellen en woning onderkelderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering herstellen en woning onderkelderen

Fundering herstellen van de aanbouw

Wij hebben een aanbouw die op 2 plekken scheurvorming vertoont onder het kozijn, voorzijde van de woning. Wie kan er onderzoeken waar dit door komt en wat is het kostenplaatje voor het herstellen hiervan. Hij heeft waarschijnlijk een zandbodem. Het werk dient met garantie uitgevoerd te worden.

Verzakte schuur herstellen

Wij hebben in onze tuin een halfsteens gemetselde schuur van 250 x 290 cm die op een betonnen plaat zonder fundering staat. De schuur helt momenteel al 7 cm naar voren en wij willen deze graag weer waterpas laten stellen. We weten niet of dat mogelijk is. We maken daarom graag een afspraak met een vakman en ontvangen zijn advies en een prijsopgave voor de herstelkosten.

Paalrot aan fundering herstellen

Mijn huis verzakt ongeveer 4 mm per jaar. Waarschijnlijk is er spraken van paalrot. Het betreft een 3 onder één kap. Graag wil ik een offerte voor zowel mijn woning als een offerte voor de drie woningen samen. De begane grond is ongeveer 4 bij 10 meter. Dat maal 3.

Schuur opkrikken en fundering herstellen

Ik wil dat de fundering (zand/cement) hersteld wordt, deze zakt weg. En graag het opkrikken van de schuur met overkappingen.

Funderingsherstel bij aan te kopen woning

Wij willen misschien deze woning kopen maar willen weten wat het kost on de fundering te herstellen.

Funderingsherstel bij oude kerk

Heer/ mevrouw, Graag wil ik een offerte aanvragen voor het herstellen van de fundering van een kerk. De kerk in de huidige vorm is opgeleverd in 1933 na een verbouwing en aanbouw van een kleinere kerk uit 1888. De gehele kerk is gefundeerd op houten palen. Het grootste gedeelte van kerk zijn de zettingen niet toegenomen en kan derhalve als stabiel worden beschouwd. In een kleine gedeelte van de kerk zijn de zettingen wel toegenomen. Graag hoor ik van u. Met vriendelijke groet.

Fundering van de garage herstellen

We hebben een huis bezichtigd en de garage is later aangebouwd aan de woning, maar is onvoldoende gefundeerd. We weten niet hoeveel fundering aanwezig is. De breuklijn ligt bij de achteringang van de garage, direct naast de gevel van de woning. Het dak zakt daardoor tevens wat door. De vloer oogt heel, waardoor de beschreven breuklijn de enige is, die zichtbaar is.

Fundering herstellen en woning onderkelderen

Voor ik een bod wil gaan doen op een huis zou ik graag een inschatting willen doen van de kosten voor het renoveren van de funderingsherstel door middel van onderkelderen. Het huis stamt uit 1910 en het perceel oppervlakte is 77 m2.

Fundering badkamervloer herstellen

Badkamer gemaakt in garage, de vloer is verzakt, de betonvloer ligt waarschijnlijk los op zandbed.

Fundering herstellen van een woning

Ik ben bezig met de aankoop van een woning. Fundering van de woning moet hersteld worden. Fundering aan de buurzijde is al hersteld. Uitgangspunt is goed herstel, maar geen niet noodzakelijke werkzaamheden. Het oppervlak beneden is 45 m2. Het gaat om een woning uit 1915 ongeveer.

Partners

Partners van Casius