Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering herstellen

Fundering herstellen

Onze gevel vertoond verschillende scheuren en voor we de verbouwingen uitvoeren willen we zeker zijn dat het huis stabiel staat en niet op instorten staat.

Herstellen van een fundering

Wij hebben vorig jaar een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1976 en zijn daar inmiddels woonachtig. We hebben ontdekt dat er problemen zijn met de fundering. Daarin zitten barsten en er is ook een deel afgebrokkeld. We willen graag dat er een vakman naar komt kijken om aan te geven welke vervolgstappen we moeten ondernemen en wat de kosten zijn.

Fundering herstellen

Het huis uit jaren '20 heeft een toenemend probleem met verzakken en scheurvorming. Zeer waarschijnlijk door de slechte ondergrond waarop het is gebouwd. Het gaat om een hoekwoning met een kelder. De kelder lijkt op een harde grond te liggen, maar de woning zelf ligt minder diep en lijkt op een zachte grond geplaatst. De woning is ongeveer 10 bij 7 meter groot. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Fundering van een verzakte bijkeuken herstellen

Onze bijkeuken is verzakt. Graag willen wij verdere verzakking voorkomen. De bijkeuken is voor zover bekend niet gefundeerd. Bouwjaar huis is omstreeks 1948. Graag ontvangen wij een offerte voor herstelwerkzaamheden. De bijkeuken is 3,5 bij 2 meter ongeveer.

Fundering van een verzakte woning herstellen

Ik ben van plan een woning te kopen, waarvan bekend is dat de fundering is verzakt...ik ben op zoek naar een globale indicatie van de kosten voor herstel hiervan. Er zit ook al ernstige scheurvorming in de muur die hersteld moet worden. Huis staat op Funda.

Fundering herstellen van aanbouw

Voor een aanbouw van 6.84 bij 2.37 meter die sneller dan de norm zakt (waardoor nu ook scheuren aan de muren ontstaan) zouden wij graag de fundering laten maken. Kunt u een indicatie geven van de kosten van een dergelijk project?

Fundering herstellen onder een serre/uitbouw

Ik heb het voorlopig koopcontract getekend van een grote tussenwoning uit bouwjaar 1989. Aan de achterzijde is daar een grote serre/uitbouw van 3 x 7 meter. De fundering lijkt daarvan met hout te zijn uitgevoerd en begint door te zakken. Er is vermoedelijk ook weinig luchtcirculatie, want er is maar 1 ventilatierooster aanwezig. In deze buurt duurt inklinking en verzakking van de ondergrond nog steeds voort. Ik laat hier graag door een aannemer naar kijken. Ik wil weten of de huidige fundering verstevigd kan worden of dat er een betonnen fundering kan worden gemaakt. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. De overdracht vindt pas half oktober plaats. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.

Fundering herstellen van de aanbouw

Wij hebben een aanbouw die op 2 plekken scheurvorming vertoont onder het kozijn, voorzijde van de woning. Wie kan er onderzoeken waar dit door komt en wat is het kostenplaatje voor het herstellen hiervan. Hij heeft waarschijnlijk een zandbodem. Het werk dient met garantie uitgevoerd te worden.

Verzakte schuur herstellen

Wij hebben in onze tuin een halfsteens gemetselde schuur van 250 x 290 cm die op een betonnen plaat zonder fundering staat. De schuur helt momenteel al 7 cm naar voren en wij willen deze graag weer waterpas laten stellen. We weten niet of dat mogelijk is. We maken daarom graag een afspraak met een vakman en ontvangen zijn advies en een prijsopgave voor de herstelkosten.

Paalrot aan fundering herstellen

Mijn huis verzakt ongeveer 4 mm per jaar. Waarschijnlijk is er spraken van paalrot. Het betreft een 3 onder één kap. Graag wil ik een offerte voor zowel mijn woning als een offerte voor de drie woningen samen. De begane grond is ongeveer 4 bij 10 meter. Dat maal 3.