Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering herstellen

Oplossing slechte fundering verzakkende uitgebouwde keuken

Ik zoek een aannemer die een fundering van een uitbouw kan herstellen/realiseren. Het gaat om een gemetselde uitbouw van 250 bij 250 cm die momenteel aan het verzakken is. De uitbouw bevindt zich aan de achterzijde van een tussenwoning. In de uitbouw zit onze keuken.

Het herstellen van een fundering van een boerderij

Ik zoek een aannemer die een een boerderij uit 1880 die op staal gebouwd is, opnieuw kan funderen. De boerderij is 296 m2 en alleen het voorhuis is 153,8 m2. Het huis is op veengrond gebouwd.

Houten fundering herstellen van buitenaf voor een 2 onder 1 kap woning

Voor onze 2 onder 1 kap woning zijn wij op zoek naar iemand die funderingsversteviging kan toepassen van buiten af. De fundering bestaat uit houten balken. Graag horen wij wat bij u de mogelijkheden zijn. Voor overige details mail ik graag het onderzoeksrapport.

Een fundering herstellen van buitenaf

Onze fundering van onze hoekwoning is aan vervanging toe. We hebben al een aantal scheuren in de gevel en willen dit daarom op korte termijn gaan oppakken. Aangezien onze binnenmuur +- 10 jaar geleden opnieuw is gefundeerd door onze buren gaat het alleen om de 3 buiten muren. Het gaat hierbij om 5 meter voorkant, 8 meter zijgevel en 3 meter achtergevel ( tot aan aanbouw die 10 jaar geleden incl. fundering geplaatst is ). Graag zouden wij meer informatie / prijsopgave hebben voor het funderen van de woning vanaf de buitenkant. Onze vloerbalken en installaties zijn redelijk nieuw dus dit zou onze voorkeur hebben. Tevens hebben we navraag gedaan bij de gemeente en hebben schriftelijk antwoord gekregen dat zij hier open voor staan.

Schade als gevolg van verzakking aanbouw herstellen

Mijn aanbouw is aan het zakken. Hierdoor zijn er scheuren in de buiten- en binnenmuur ontstaan. De tegelvloer in de aanbouw scheurt hierdoor ook. Gaarne info over mogelijkheden ter reparatie en de kosten daarvan. Het betreft een betonnen fundering. Er kan niet geheid worden.

Funderingsherstel

Ik heb een verzakking aan mijn fundering in een hoek van 1,5 bij 1,5 meter. Ik wil dit graag laten herstellen. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Verzakte uitbouw herstellen of opnieuw bouwen

Ik heb een huis gekocht met een uitbouw dat twee en half meter uitgebouwd is. De uitbouw is met fundering zonder heipalen gebouwd. De uitbouw zakt steeds verder weg. Ik wil dit laten herstellen of de gehele uitbouw moet gesloopt worden en daarna opnieuw opgebouwd worden.

Verzakte fundering van een aanbouw herstellen

De aanbouw aan de keuken is verzakt. Hoeveel dit in de afgelopen jaren is is niet meer na te gaan. Het voornaamste is dat deze uitbouw niet verder verzakt. De verzakking is van voordat de zonneboiler op het dak geplaatst, deze is ook niet zwaar het zijn lege holle buizen met een collector aan bovenkant waar maximaal 5 liter vloeistof in zit. De aanbouw is ongeveer 2 bij 2.5 meter op een betonnen plaat.

Herstellen verzakte bijkeuken

Mijn bijkeuken is verzakt, boven zon 2/3 cm van de gevel af. De aanbouw is 3 bij 2 meter en staat waarschijnlijk op een betonnen plaat zonder palen. Hij lijkt echter wel op de originele fundering van het huis/keuken gezet te zijn. Graag een prijsindicatie van de kosten.

Funderingherstel van een uitbouw

Ik zoek een aannemer die de fundering van een uitbouw kan herstellen. Het gaat om een uitbouw van 4 bij 4 meter. Het gaat om een gemetselde uitbouw aan de zijkant van de woning. De uitbouw is aan het verzakken. sondeerrapport

Partners

Partners van Casius