Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering herstel met aanleg kelder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering herstel met aanleg kelder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering herstel met aanleg kelder

Fundering herstel met aanleg kelder

Ben nog aan het oriënteren inzake fundering herstel en gezien alles open ligt, eventuele aanleg van een kelder welke tevens waterdicht uitgevoerd is. kelder is enkel gedacht als opslag van goederen en waar de vloerverwarmingsverdeler ligt en eventueel anders zaken zoals CV etc. Het betreft hier een oppervlakte van ongeveer 50 m2 ( 8 meter lang en 6,5 meter breed. huis zelf is gebouwd in 1968 en staat nog op houten palen. Het betreft een hoekwoning waaronder de ruwbouw kelder gebouwd mag worden.

Verzakte fundering van een aanbouw herstellen

Ik ben op zoek naar een funderingsspecialist voor het herstel van de fundering van mijn uitbouw. De uitbouw is 800 bij 250 cm groot en staat op een bekistingsfundering van 50 cm breed en 60 cm diep. Het betreft een gemetselde uitbouw die verzakt. Dit moet verholpen worden.

Herstel fundering aanbouw

De aanbouw (ca. 20 m2) is in de jaren 90 door toenmalige eigenaar zelf gebouwd. Er zijn geen constructietekeningen. Aanbouw heeft waarschijnlijk geen Fundering. Muren zijn gemetseld naar ik kan zien. Grond is zandgrond. Vraag is of hier wat aan gedaan moet worden en indien dat het geval is, wat eraan gedaan moet worden en wat de kosten zijn. Extra note: voorste deel woning heeft verrotte houten ondervloer en moet ook helemaal vervangen worden. Kruipkelder is tot aan planken 70 cm. Wellicht moet eens op elkaar aan sluiten.

Funderingsherstel aan de voorgevel

Ik ben op zoek naar iemand voor het herstel van de fundering aan de voorgevel. Totaal 8 m lengte. Het betreft een vrijstaande woning met gemetselde bouw. Het is een gestorte fundering en de voorgevel is in '66 vervangen.

Fundering herstellen van woning

Wij zijn opzoek naar een aannemer die de fundering van een pand kan herstellen. Het betreft een verzakking tussen de 4cm en de 7cm door het hele huis. Ook is er iets met de anker. Wij krijgen deze maand de sleutel, vanaf dat moment willen wij zo snel mogelijk over gaan tot herstel hiervan. Graag op locatie verder bezichtigen. Tevens is het ook het funderingsonderzoek rapport aanwezig en bodemonderzoek.

Fundering herstel verzakte bijkeuken

Ik zoek een specialist die de fundering van mijn bijkeuken kan herstellen. Bijkeuken 3.40 bij 1.90 meter staat op een betonplaat en is verzakt aan 1 hoek en komt nu los van het huis. Graag advies voor afbraak met nieuwe fundering of behoud met extra fundering. Betreft achterzijde tussenwoning.

Fundering herstel van twee geschakelde woningen

Ik zoek een aannemer die de fundering van een twee geschakelde woningen kan herstellen. Het huis staat op ouderwetse amsterdammertjes houten palen. Het huis samen met de buren 2 onder 1 kap moet voorzien worden van een nieuwe fundering. Ik schat elk huis een vloer oppervlakte van 35m2. Graag opties en geschatte kosten.

Slaapkamer beneden en serre

Ik wil een slaapkamer in een bestaande garage maken. Mogelijk herstel fundering, vloer egaliseren en leidingen voor toilet en badkamer plus aanbouw serre, ongeveer 18 m2. De serre betreft twee wanden omdat hij aansluit op de voorzijde van de garage. Zie foto. Verder wil ik dat de serre compleet opgeleverd word met elektra, een fundering en stenen buitenmuren. Graag een offerte. Ik ben zoek naar een gespecialiseerd bedrijf, geen klussenbedrijf.

Herstel van betonrot in de kruipruimte

Er is betonrot gedetecteerd in de kruipruimte/ fundering en dit moet hersteld worden. De kruipruimte moet nagelopen worden en daarna gerepareerd. De vloeroppervlakte van de woning is 8 x 5 meter. De hoogte van de kruipruimte durf ik niet te zeggen, ik denk ongeveer 70 cm.

Funderings herstel aan een deel van de boerderij

Mijn dochter heeft een boerderij gekocht en uit het technisch rapport is gebleken dat een hoek van het pand extra aandacht nodig heeft en er een kleine verzakking heeft plaatsgevonden. Dit is al een keer gerepareerd maar werkt nog steeds. Het gaat om een kamer van ongeveer 5 x 5 meter. Advies is dus fundering opvangen. Mijn vraag is nu: 1. is dat mogelijk met uw systeem? 2. Doet u het complete werk zoals pulsen of boren en de koppeling naar de oude fundering? 3. Kan dit op korte termijn? 4. Zijn hier richtprijzen voor? . Aan de linker zijgevel van het voorhuis is echter sprake van een substantiële verzakking van de fundering vermoedelijk als gevolg van bewegingen (inklinking) van plaatselijk aanwezige veenachtige lagen of veenpakketten, door in het verleden in verband met landbouw gerelateerde doorgevoerde verlagingen en fluctuaties in de grondwaterstand. Er is gezien het schadeverloop (opnieuw gescheurde herstelde scheurvorming in deze zijgevel en voorgevel) geen sprake van een stabiele situatie. Definitief herstel en stabilisatie van de fundering ter plaatse is derhalve absoluut noodzakelijk (een en ander is ter plaatse met u besproken). In deze situatie lijkt de meest geschikte methode, het aanbrengen van boorpalen in combinatie met een constructieve betonbalk onder de bestaande fundering in de huidige positie.

Partners

Partners van Casius