Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering bouwen

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik zou graag een uitbouw willen laten bouwen aan de achterzijde. De breedte is +/- 5.7 meter en de diepte moet 2.5 meter worden. De zijkanten van de uitbouw een dubbel steen muur en dan de achterzijde plus het dak van HR++ glas met kunststof kozijnen. De fundering hiervan zal graag gegiet worden, met een stalen skelet als omhulling. Het kan casco worden opgeleverd.

Fundering bouwen voor tuinhuis met aanbouw

Fundering aanleggen voor blokhut met uitbouw totaal oppervlak 6.5 x 3.5 meter. Leggen van betontegels 3.5m x 3.5m (blokhut). Leggen van composiet vlonderplanken 3 x 3.5 meter (uitbouw).

Nieuwbouwwoning voor mantelzorg

Ik wil een mantelzorg woning bouwen van 12.5 m lang 8 m breed, 5 m hoog, op een kavel van 100 m2. Er is geen vergunning voor nodig. Ik heb een globale bouwtekening die ik nog naar u toe kan sturen. Er moet 1 slaapkamer, 1 keuken, 1 toilet, 1 badkamer, 1 apart kamertje, 1 bijkeuken en een hal met een trap naar boven in komen. En een fundering en een stenen buitenkant. - Dakpannen en dakbeschot platen - Loodgieters en elektriciteit werk - Wc en badkamer betegelen - Compleet afgewerkt Van tevoren een betonnen garage 7.80 x 4.80 meter afbreken en achterin de tuin weer opbouwen.

Woning bouwen

Ik wil een woning bouwen van 97 m2 op een kavel van 484 m2. Nokhoogte 9 meter en goothoogte 4 meter. Met garage, 3 grote slaapkamers, 1 werkkamer, 2 toiletten, 1 badkamer, 1 keuken en 1 woonkamer. Het moet een vrijstaande, stenen woning worden. Met een fundering. Het moet casco opgeleverd worden. Er is nog geen bouwtekening, ik heb ook nog geen vergunning aangevraagd. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Garages en bedrijfsgebouw bouwen

We willen op een stuk grond van 60 x 16 meter bouwen. Tenminste 16 garages van 3 x 5,50 of 3 x 7,00 meter en aansluitend aan de laatste garage een bedrijfsgebouw van 12 x 16 meter. Hoogte garages ca 2,50 meter, Hoogte bedrijfsgebouw 3,30 meter. Ook dient de fundering geplaatst te worden. De nutsvoorzieningen zijn voor een deel al aanwezig. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig, en casco of complete oplevering is nog even in overleg.

Uitbouw achterzijde bouwen

Realiseren van een uitbouw van 5,4 m. Breed en 1,7 m lang grenzend aan uitbouw buren en garage. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik er elektra en stucwerk in hebben, en een fundering. Ik weet nog niet zeker of het compleet opgeleverd moet worden, dat is nog even in overleg. De uitbouw moet van cement zijn. Bestaande kozijnen moeten behouden worden. Vloerverwarming moet aangebracht worden. Graag een offerte.

Fundering op staal ten behoeve van een uitbouw

Medio september wil ik starten met de uitbouw van mijn recent aangeschafte woning. De aanbouw aan de achterzijde van de woning wordt circa 4 x 5 meter en wil ik funderen op staal, middels het EPS elementen of een keuze naar jullie inzicht. Het casco zal ik bouwen met HSB wanden/constructie. Hebben jullie voor mij een prijs voor het funderen? - Grondverzet in eigen beheer - Koudebrug oud-nieuw kan ik e.v.t. zelf verzorgen - Exacte maatvoering volg - Zie tekeningen

Uitbouw achterzijde

Wij hebben een andere woning gekocht en willen de woonkamer iets meer de tuin in laten bouwen, zodat we meer ruimte krijgen voor een eethoek. De uitbouw moet 5,49 meter breed en 2,5 meter lang worden. Complete oplevering is in overleg. Verder moet er elektra in komen, een fundering en een houten constructie. Stucwerk kunnen wij zelf. Graag een offerte.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een aanbouw van 5 m breed en 4 m diep en nog een verlengde stuk van 2 x 2 m. Totale oppervlakte van 24 m2. Er is geen vergunning nodig. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word met een stenen buitenkant , elektra en een fundering. Ik ontvang graag een offerte.

Serre bouwen

Wij willen graag een serre maken aan de achterkant van het huis. Wij willen in de vloer van de serre vloerverwarming aanleggen. Het gaat om 3 bij vier meter ongeveer. Het moet van hout of staal gemaakt worden, en compleet opgeleverd worden. Er hoeft alleen geen elektra in, en er hoeft ook geen fundering in.