Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering met boorpalen realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering met boorpalen realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering met boorpalen realiseren

Fundering met boorpalen realiseren

Wij gaan een nieuwe hsb woning realiseren in Almere, en hebben een fundering met boorpalen nodig (8 bij 15 meter ). Gaarne aankomende week contact over de mogelijkheden. De constructietekening en geografische metingen zijn namelijk reeds gedaan.

Storten van fundering en vloer voor schuur

Ik zoek een aannemer die betonnen fundering en vloer kan realiseren ten behoeve van een nog te bouwen schuur. De fundering moet ongeveer 9 bij 4 meter groot worden. Het moet plaatsvinden in de achtertuin welk redelijk bereikbaar is. Er kan niet geheid worden in de achtertuin, dus dit moet waarschijnlijk door middel van boorpalen.

Boorpalen fundering laten maken

Ik wil graag een boorpalen fundering met schroef mortelpalen laten maken. De grondconditie is bepaald. Een advies over de hoeveelheid palen en welke soort krijgen we volgende week. Kunt u op basis hiervan een offerte uitbrengen?

Fundering met boorpalen maken voor uitbouw

Ik wil graag 4 boorpalen en een fundering van 4 x 5 meter laten maken voor een uitbouw. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Fundering maken voor een nieuwe woning en uitbouw

Ik heb een principe-akkoord ontvangen van de gemeente om naast mijn bestaande woning een nieuwe woning te mogen bouwen van 11,5 x 6,5 meter. Ik moet nog tekeningen gaan maken en de bouwvergunning gaan aanvragen. Dat traject zal ongeveer 1 jaar in beslag nemen is mij door de gemeente verteld. Ik wil nu alvast starten met het maken van een globale begroting. Daarvoor wil ik graag een prijsindicatie ontvangen voor het maken van een fundering voor de nieuwe woning door een gecertificeerd bedrijf. Ik zal bij de gemeente een sonderingsrapport gaan opvragen. Er moet bekeken worden of er traditionele heipalen of boorpalen gebruikt moeten worden. Ik hoor graag van u.

Fundering maken voor woonhuis

Zou graag de prijs weten voor fundering van 28 boorpalen met diameter 400 en 13 meter lengte palen. Ook graag een prijs voor zelfde voorwerk maar dan 10 meter diep

Boorpalen plaatsen voor de fundering van een woning

We willen graag een vrijstaand huis bouwen (de aanvraag voor een vergunning is ingediend en de tekeningen zijn al goedgekeurd). We zouden voor de bouw van het huis graag 30 boorpalen laten plaatsten met een lengte van 6.19 m.

Fundering maken voor een nieuw te bouwen huis

Wij gaan een nieuw huis bouwen en ik zou graag een offerte ontvangen voor de fundering. Er komen boorpalen. Funderings- tekeningen, berekeningen enz. zijn al in ons bezit.

Fundering maken met boorpalen

Ik ben op zoek naar een richtprijs voor het volgende: Voor het te bouwen van een 2 onder 1 kap woning dient er een fundering op palen gemaakt te worden, de constructeur is momenteel bezig met de exacte berekeningen. Hoe het er nu uit zal zijn betreft het een boorpalen fundering met 18 palen die 4 meter de grond in zullen gaan, de rest van de fundering betreft breedplaat 320. Hoop dat u met deze informatie ons kunt helpen met een richtprijs. Alvast dank.

Gastenverblijf aanbouwen

Ik wil graag een gastverblijf aan laten bouwen. Aanbouw met lengte van 16.20 meter, breedte 4.70 meter met zadeldak, goothoogte 3 meter, nokhoogte 5.85 meter. Fundering met 13 boorpalen. We willen graag half casco. Ik wil wel graag CV, water en elektriciteit. Ik heb tekeningen en ik heb een vergunning.