Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering blokhut met terras? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering blokhut met terras. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering blokhut met terras

Fundering blokhut met terras

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het storten van 6 m3 beton. Bovenop het beton maken wij een houten ondervloer voor de blokhut.Dus de vloer moet wel waterpas zijn. De bekisting wordt zelf gemaakt. Alles is in gereedheid gebracht om te storten. Graag hoor ik van u.

Heiwerk, EPS broodjesvloer en onderheid terras maken

Graag ontvang ik een offerte voor heiwerk van stalen buispalen en storten van betonvloeren. Korte omschrijving vindt u hieronder: - Heiwerk t.b.v. toekomstige aanbouw (5 meter breed, 3 meter diep). Aanbouw zelf wordt de komende jaren nog niet geplaatst. Aantal, plaatsing, diameter, wapening en lengte in overleg met vakman. Grove inschatting: 4 stalen buispalen van +/- 15m, Diameter=219mm. - Fundering t.b.v. toekomstige aanbouw (bij voorkeur niet gekoppeld aan bestaande fundering, uitgevoerd in rechthoek; 4 balken). - EPS broodjesvloer t.b.v. toekomstige aanbouw. - Heiwerk t.b.v. terras (5 meter breed, 6 meter diep). Aantal, plaatsing, diameter, wapening en lengte in overleg met vakman. Grove inschatting: 6 stalen buispalen van +/- 15m Diameter=168mm. - Betonvloer t.b.v. terras (voorzien van tegels en houten blokhut). Dikte betonvloer in overleg met vakman. Grove inschatting dikte betonvloer: 15cm, lokaal dikker (rondom palen). Indien noodzakelijk kan ik meer informatie aanleveren. Sonderingen van een paar straten verderop zijn aanwezig. Houten heipalen onder het huis zijn +/- 17m lang. Suggesties ten aanzien van constructieve verbeteringen zijn welkom. Bij voorkeur een transparante prijsindicatie (met bijvoorbeeld meer-/minderprijs bij langere/kortere palen).

Fundering maken voor een blokhut

We hebben een blokhut/tuinhuisje op het oog - zie bijlage met afmetingen - waarvoor we een fundering willen laten leggen in onze achtertuin. De blokhut komt achterin de tuin; er is een brandgang van 1 meter breed aanwezig die langs het huis en de tuin naar achteren loopt. We willen het funderingswerk en de levering van het tuinhuisje zo dicht mogelijk op elkaar laten aansluiten, vandaar dat de planning voor de fundering leidend is voor ons bestelmoment van het tuinhuisje. Graag een offerte met 2 scenario's. 1e) fundering met schroefpalen tot op zand (zand zit op 13 meter diep) die worden volgestort i.c.m. een balkenvloer (t.b.v. 'zwevende' houten vloer van het tuinhuisje). 2e) fundering met houten palen op kleef met balkenvloer i.c.m. balkenvloer (t.b.v.'zwevende' houten vloer van tuinhuisje). Aanvullend: graag voorrekenen wat het kost om 2 meter terras aan de achtergevel te funderen: een zijde aanhechten aan de fundering van het huis en aan een zijde 2 schroefpalen plaatsen tot op het zand. We willen de fundering in de 2e week van oktober laten plaatsen. We ontvangen graag uw offerte.

Betonnen buitenterras maken

We willen graag kijken wat de mogelijkheden zijn voor een betonvloer als terras buiten. Het zou om ongeveer 50 m2 gaan in 3 vlakken die aaneengesloten liggen, in een soort U-model. Het 4e vlak wat waar we waarschijnlijk (kunst)gras willen laten leggen ligt zo'n 20 cm lager als de betonvloer terrassen. Dus hier moet een soort trapidee gecreëerd worden. Dat wil zeggen dat de zijkanten ook verdicht moeten zijn met beton. Op 1 gedeelte van het betonterras willen we graag een blokhut of gemetselde schuur plaatsen. De vraag is dan ook of deze vloer tevens als fundering kan dienen. Ook zouden we graag willen weten hoe lang een betonvloer als terras mooi blijft en wat voor onderhoud het nodig heeft. Kan de vloer eventueel in een kleur gemaakt worden en wat gebeurt er als je vet erop knoeit. Trekt dit erin of bestaat er een coating die dit ook ondervangt? Graag advies in deze en een vrijblijvende prijsopgave. Met vriendelijke groeten.