Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering voor een aanbouw realiseren en materiaal leveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering voor een aanbouw realiseren en materiaal leveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering voor een aanbouw realiseren en materiaal leveren

Uitbouw achterzijde

Wij willen een aanbouw van 5.50 bij 2.50 meter realiseren. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en het moet van steen gemaakt worden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Serre aanbouw realiseren

Wij willen graag een serre aan ons huis, van 6 meter breed en 3 meter diep. We willen het graag zoals op de foto. Het materiaal willen we van gekoot aluminium met polycarbonaat platen. Voor zover wij weten is een vergunning niet nodig. De vakman zou moeten beoordelen wat voor soort fundering er nodig is. Elektra graag apart vermelden op de offerte. Graag ontvangen we een offerte.

Uitbouw zijkant van ons huis

Wij willen een uitbouw van 5 meter breed 2,14 meter diep realiseren. Er is geen vergunning nodig. Graag willen wij de constructie eventueel van prefab, want we willen het van beton opgebouwd, dan met isolatie en metselwerk ervoor. We hebben namelijk een eco vriendelijk huis, opgebouwd met beton en veel isolatie. Er is een fundering nodig, er moeten palen geheid worden. Graag de oplevering casco. Ik doe zelf de dakbedekking leggen graag wel de dakconstructie maken. Elektra kan ik zelf doen, graag wel 1 of 2 loze leidingen leggen, de rest kan ik zelf. De ruiten hoeven niet geregeld te worden, want de aanbouw wordt aangebouwd aan bestaande erker. De erker heeft kunststof ramen, daar wil ik 1 van gebruiken.

Aanbouw zijkant huis

7x10 mtr aanbouw, 1 laag, aan de zijkant van een bestaande woonhuis. Mag prefab zijn. Met een Voordeur, 3 tal ramen aan de zijkant. Binnen moeten er daarna een 3tal behandelruimte gecreëerd kunnen worden. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterkant huis realiseren

Graag laten wij een uitbouw 1,5 m boven de grond realiseren, omdat het huis een souterrain heeft. Het huis op de begane grond moet dus uitgebouwd worden. Het balkon zit op 1,4 m hoogte vanaf de begane grond van de tuin. Dit kan uitgebouwd of vervangen worden. Dus op hoogte van balkon uitbouwen. Het gaat om 2,5 m uitbouwen bij 6 meter breed. Er is geen vergunning nodig. De constructie kan van hout. Ik weet niet goed welke fundering er nodig is. Er steken flinke balken uit van het balkon, wellicht dat het hier op kan. of misschien moeten er 3 heipalen geslagen worden. De oplevering graag compleet, behalve de vloer aanschaffen en leggen. Wel inclusief elektra en stucwerk en vloerverwarming. Alles is wel al voor verwerkt voor de aanbouw. We willen graag een zo groot mogelijke wand van openslaande deuren of schuifdeuren aan de achterkant van de uitbouw. Graag advies of ideeën. Verder willen we graag een steunbalk van 6 meter laten plaatsen. De huidige pui gaat eruit, deze heeft 2 gemetselde pilaren, deze gaan eruit en daar komt 1 flinke balk over de hele breedte. Graag direct afvoeren. Verder willen we eventueel een terras met trap in de tuin laten realiseren. We willen het terras door bouwen in de tuin. Dit willen we van composiet. Er moet een gedeelte trap en met hoogte verschillen. Hier willen we graag advies wat er mogelijk is en mooi is.

Fundering voor een aanbouw realiseren en materiaal leveren

Wij willen voor een casco uitbouw achterzijde huis van 2,5 x 6 m de fundering laten realiseren en materialen laten leveren als dat mogelijk is. Een deel van de materialen zijn wel al aanwezig. Er ligt al een deel van de fundering is ons verteld. Wat dit is durven we niet te zeggen. Er zou gekeken moeten worden wat nodig is. Nu ligt er nog een terras. Graag ontvangen we een offerte voor de fundering en de materiaalkosten.

Uitbouw woonkamer achterzijde

Doel aanbouw is meer leefruimte woonkamer. Afmeting ca. 2 m diep, 5 m breed. Rijtjeshuis, hoekhuis, ondergrond vooral klei. Fundering/heipalen nodig. Buitengevel een combi van metselwerk, red ceder hout en antraciet aluminium kozijnen, RVS regenpijp. Openslaande deuren in het midden, ernaast ramen tot op de grond. Glas extra geluids- en warmte werend. Verplaatsen bestaande wateraansluiting en bestaande zonwering buitengevel. Binnenkant raampartij en ca. 4 spots in plafond aanbouw. Bestaande 2 of 3 stopcontacten alsmede TV aansluiting verplaatsen naar aanbouw. Graag een complete oplevering die stuc klaar is, optioneel stucen en vloerverwarming aanbrengen. Er is geen vergunning nodig.

Uitbouw achterzijde

Aanbouw aan een bestaande woning van 3 meter naar achter en 6,25 meter breed. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig.

Aanbouw realiseren

Ik wil de woning vergroten dmv een aanbouw (6 bij 2 meter) aan de achterzijde van de woning. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en het moet van beton zijn. Het is vergunningsvrij. Graag een offerte.

Fundering voor aanbouw garage

Graag ontvang ik een offerte voor het maken van een fundering voor mijn garage. Afmetingen zijn 6 m lang bij 3 meter breed en het moet een betonnen fundering zijn.