Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering voor een aanbouw realiseren en materiaal leveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering voor een aanbouw realiseren en materiaal leveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering voor een aanbouw realiseren en materiaal leveren

Serre uitbouw

Ik wil een serre uitbouw van glas (HR +++) , met fundering, + verbouwen kelder met plaatsen van deur en raam. De maten van de aanbouw worden 6 x 3 x 3 meter.

Serre/aanbouw die ook weer te demonteren is

Wij overwegen onze leefruimte te vergroten dmv een prefab serre of veranda in aluminium of kunststof (zonder storten van betonnen vloer of fundering). Vloer wel geisoleerd. Het moet ook weer te demonteren zijn en niet tot nauwelijks te zien zijn dat het er heeft gestaan want het betreft een huurwoning. Afmetingen circa 2,80 meter breed en 3,00 meter diep.

Fundering voor aanbouw aanbrengen

Fundering voor aanbouw 2,5m*6, heipalen staan al.

Aanbouw + nokverhoging laten plaatsen

Graag een aanbouw laten plaatsen aan de achterkant van mijn huis. Er is geen vergunning voor nodig. Daarnaast hoeft er geen dragende muur worden verwijderd. We hebben een schets maar eventueel berekeningen voor nodig nodig. Daarnaast ook nok verhoging bouwen. Aanbouw graag casco opleveren. De afmetingen zijn 3,2m lang/3,6m breed/2,8m hoog. - 4 buispalen - fundering + vloer (isolatie) - stelwerk - metselwerk - onderbreking oud/nieuw metselwerk (spouw) - bestaande schuifpui verplaatsen - nieuwe schuifpui plaatsen: 2,2m hoog/2,4m breed (pui zelf worden aangekocht) - doorgaande loodslabben in metselwerk - dakbalklaag + dakbedekking - 4 stalen lateien waarvan 2 gegalvaniseerd: ongeveer 2,7m lang (boven schuifpuien) - tekeningen + berekeningen + vergunningen (?) Daarnaast graag nokverhogende dakkapellen plaatsen: graag ook casco opleveren. Hier is wel een vergunning voor nodig. - 2 zijden - nieuw geïsoleerd dak - kunststof kozijnen: 1,3m hoog / 6,8m breed (3500/100/3200), waarvan 8 draaikiep en de rest vast glas - kop gevels isolatie met keralit gevelbekleding zwart/donkergrijs - bestaande schoorsteen verwijderen - tekeningen + berekeningen + vergunning.

Betonvloer maken voor serre aanbouw aan nieuwbouwhuis

Wij zoeken een aannemer die buiten aan de achterzijde van het huis een gewapende isolerende betonvloer kan maken waarop een serre-uitbouw van 7 bij 3.3 meter moet komen. De vloer moet aan de achterzijde worden opgehangen aan de fundering van het huis en aan de linkerzijde aan de fundering van de bijkeuken en aan de voorzijde op 2 betonnen heipalen van 17m lang die reeds door de bouwer van het huis op ons verzoek waren geplaatst. De heipalen van 25 bij 25 cm staan 3.4 meter van het huis en moeten verbonden worden aan de betonplaat. Als de betonwagen door een straatje van 3.5 meter breed past kan deze volledig de achterzijde van het huis bereiken.

Een aanbouw realiseren op een bestaande fundering

Ik wil graag de prijs weten voor de aanbouw aan de achterzijde van de woning voor de volgende afmetingen: 2.40 diep en 5.10 breed. Graag wil ik vermelden dat de fundering reeds aanwezig is bij de bouw van de woning (bouwjaar 2006). Daarnaast is 1 muur van de aanbouw van de buren reeds aanwezig. Deze moet/mag worden hergebruikt. Verder mogen mijn kozijnen en schuifpui worden hergebruikt. Graag ontvang ik een concurrerende prijs voor deze opdracht.

Aanbouw achterzijde tussenwoning (mogelijk onderkelderd)

Wij willen een aanbouw achter ons huis (tussenwoning uit 1927) naast de huidige keuken. De aanbouw wordt ongeveer 5,40 meter breed x 2,00 meter diep x 2,80 meter hoog. Mogelijk willen we de nieuwe aanbouw ook meteen laten onderkelderen. We hebben de originele bouwtekeningen van de woning voor vragen over fundering/constructie.

Fundering achter de woning voor later een houtskelet-aanbouw

Wij willen een lichte fundering laten maken die later een houtskelet-uitbouw gaat dragen. De maten van de fundering zijn 3,50 meter x 3,00 meter en 2,50 meter x 3,50 meter. Ondergrond bestaat vermoedelijk uit zand. De woning dateert uit 1931 en er is geen achterom. Wel zou in overleg met de buurman (smalle achtertuin) in de zijstraat een betonpomp-truck kunnen staan om eventueel een slang door de achtertuin te leggen. Anders moet alles door de woning.

Verzakte fundering herstellen

Hallo, wij hebben een aanbouw met een fundering, en die fundering is nu aan t zakken.. Graag zouden wij willen weten wat er aan gedaan kan worden om het te herstellen en verder tegen te gaan. De aanbouw is 6 meter breed en 3.50 diep.

Fundering voor uitbouw en fundering voor verlengen garage

Graag een prijs voor het maken van een fundering ten bate van een aanbouw aan het huis. Tevens een prijs voor het aanleggen van een tweede fundering om de garage te kunnen verlengen. De maten voor de aanbouw zijn circa 6,50 meter x 2,25 meter en die achter de garage circa 3,50 meter x 3,00 meter. Het gaat dus om twee afzonderlijke funderingen. De constructie-tekening is bijgevoegd.

Partners

Partners van Casius