Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Funderende kelder op veengrond maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: funderende kelder op veengrond maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: funderende kelder op veengrond maken

Funderende kelder op veengrond maken

Wij hebben een bouwkavel gekocht en ontwikkelen momenteel de plannen voor het bouwen van onze nieuwe woning. De tekeningen worden gemaakt, maar zijn nog niet klaar. Wij willen onder de woning een kelder laten vouwen van ruim 13 x 9 meter. De ondergrond is hier veengrond. Wij gaan graag in gesprek met bedrijven die ervaring hebben met kelderbouw in veengrond. We willen ook graag weten of de kelder onderdeel kan zijn van de fundering en wat dit betekent voor het heiwerk. We ontvangen graag uw advies en uw gedetailleerde prijsopgave.