Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Flatgebouw optoppen met extra bouwlaag? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: flatgebouw optoppen met extra bouwlaag. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: flatgebouw optoppen met extra bouwlaag

Flatgebouw optoppen met extra bouwlaag

Er is een plan in ontwikkeling om op een flatgebouw een 5e woonlaag te bouwen op ongeveer 12 woningen. Namens de VvE zijn er al tekeningen gemaakt en gesprekken gevoerd ter voorbereiding van de bouwaanvraag. Ik wil nu in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben over de verschillende varianten die voor deze woonlaag mogelijk zijn, waarbij we uitgaan van casco oplevering ergens in 2018. Ik maak graag een afspraak en ontvang daarna uw prijsopgave.