Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eterniet platen verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: eterniet platen verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: eterniet platen verwijderen

Asbest golfplaten verwijderen

Ik heb een vrijstaande schuur met asbest/eterniet platen. Het oppervlak is denk ik totaal 54 m2. Ik wil dat de platen worden verwijderd omdat deze dus asbest bevatten.

Eterniet platen verwijderen

Ik wil 40 m2 eterniet platen aan dakbeschot laten verwijderen. Het is een schuur op de 1e verdieping.

Schuurtjes verwijderen en afvoeren

Afbreken van een paar geschakelde schuurtjes (een schuur die verspringt en binnen gescheiden is door wandjes) waarbij abc golfplaten als dak en achterwand zijn gebruikt. De golfplaten zijn eterniet platen. Volgens de aannemer zijn ze asbesthoudend. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Totaal oppervlak: 75 m2

Asbest verwijderen

Mensen, het gaat om het plafond in mijn garage, ongeveer 18 m2. Het is eterniet, chrysotiel. Het zijn 6 grote platen aan de zijwanden en 3 kleinere in het midden. Het is gespijkerd, dus ik mag het niet zelf verwijderen. De spijkertjes zitten om de 10 tot 15 cm. Er is een inventarisatierapport, risicoklasse 2, type A. Dat rapport is van voor de regelgeving van 2017. Graag de 2e helft september van start.

Eterniet platen uit dak halen

Het gaat om het verwijderen van Eternit platen die als isolatie dienen in het dak. Totaaloppervlakte circa 30m2.

Opbouw op een plat dak realiseren

Wij willen graag een opbouw realiseren op een reeds eerder gerealiseerde aanbouw in 2002. De opbouw zal (gedeeltelijk ? ) tegen de achtergevel worden gesitueerd. De originele woning uit 1957 is circa 600 breed. De aanbouw is ongeveer 800 breed, en 700 diep. Breedte van de opbouw is afhankelijk van het kostenplaatje. Diepte opbouw ca 350/400. Mag ook ruimer als het budget dit toelaat. Bovenkant van de aanbouw is ca 10 cm hoger dan de vloer binnen op de eerste etage van de woning. Hierdoor zal een gedeelte van de dakgoot/dakpannen verwijderd moeten worden. Naar schatting zo'n 30 cm inzagen. Dakpannen zijn bevestigd op platen eterniet. Op de eerste foto bestaande situatie. Op de tweede foto situatie met opbouw waarbij tevens nokophoging. Daar dit waarschijnlijk een te kostbare optie wordt gaat de gedachte nu uit naar een meer eenvoudige opbouw op plat dak.

Asbestplaten verwijderen

Graag zouden wij offerte willen van bovengenoemde werkzaamheden. Het zou gaan om 906 platen eterniet met de afmetingen 75 cm x 120 cm x 1 cm dikte. De platen staan in een profiel met 2 stuks boven klemmen. Er is op dit moment nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Asbesthoudende eterniet golfplaten vervangen

Vervangen van 100 m2 asbesthoudende eterniet golfplaten. Graag een voorstel voor vervanging inclusief verwijderen van de huidige platen. Er is geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt.

Asbest uit het dak van een woonhuis verwijderen

We hebben een woonhuis op t ook. Vermoedelijk 160m2 eterniet platen. Die graag verwijderen. De pannen ed doen we zelf

Asbest verwijderen en nieuwe platen aanbrengen.

We hebben 2 eterniet-plaatjes (totaal iets van 1 m2) boven de cv aan het onderdak. Ze zitten geschroefd. We willen die graag vervangen hebben door een ander, veilig materiaal. We weten niet of er asbest in zit.