Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Etage op een rijtjeshuis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: etage op een rijtjeshuis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: etage op een rijtjeshuis bouwen

Etage op een rijtjeshuis bouwen

Wij willen een etage op ons huidige woning bouwen. Deze zal dienen als apart woongedeelte. De etage mag casco opgeleverd worden. Ik wil een prijsopgave van hoeveel dit in totaal zou kosten afhankelijk van de type uitbouw. Ik wil dat de zijkanten van steen zijn, er moet een betonnen vloer gegoten worden en ook wil ik water en elektra hebben. Het oppervlak is ongeveer 45 m2.

Opbouw op dakterras

Wij hebben een rijtjeshuis met plat dak. De bovenste etage is een halve etage. De voorkant is een dakterras. Wij willen hier graag een kamer hebben in plaats van een terras. De afmeting is ongeveer 5*3 meter. Er moet 1 raam in komen (vrij groot).

Koopwoning verbouwen

Wij staan op ht punt een bieding te gaan uitbrengen op een koophuis (rijtjeshuis) in Heiloo. Wanneer we eruit komen met de verkopers hebben wij een aantal klussen die we willen laten uitvoeren: -Drie slaapkamers zachtboard plafonds vervangen door gips en pleisteren -enkel glas op de eerste etage vervangen door dubbel glas aldan niet met nieuwe kozijnen -het verplaatsen van de ingang van de woonkamer (was voorheen al deur, is nu kast, huidige deur dichtmaken en pleisteren -gehele benedenverdieping eikenhouten mozaiekparketvloer schuren en white washen -plaatsen/maken van een poort/hek van ong 3 meter in de achtertuin

Uitbouwen woonkamer

Huidige woonkamer in geschakeld rijtjeshuis uitbreiden met 2,5 meter, breed 5.40 meter. Dient deels onderheid te worden? Uitbouw met veel raampartij en schuifpui aan voorzijde (van kunststof), rechts tegen geschakelde woning, links nieuw te bouwen muur, schuin dak (van pannen of ceder) met kiep-kantel ramen. Daarbij ook kunststof dubbel glas te plaatsen op de eerste etage, bestaan nu nog uit hout en enkel glas. Buren hebben hetzelfde en evt. tekeningen.

Plaatsen dakopbouw

Wij willen een dakopbouw laten plaatsen op de 2e etage van onze jaren 30 woning. Het betreft een rijtjeshuis met een plat dak van 5 x 8 meter. De opbouw krijgt een recht opgetrokken voor- en achterzijde. Het is de bedoeling dat er twee slaapkamers gecreëerd worden met daartussen een badkamer. Er moet een vaste trap komen naar de 2e etage. Boven de trap/overloop moet een daklicht komen en eventueel ook in de badkamer. De aanvraag van een bouwvergunning bij de gemeente moet nog ingediend worden, voorbereidingen hiervoor zijn al wel getroffen.

We hebben een rijtjeshuis met een plat ...

We hebben een rijtjeshuis met een plat dak en willen graag een (doosvormige) dakopbouw (6x8 m2). Er moet dus een trap komen en de hele opbouw. De cv-installatie moet van de eerste naar de nieuwe etage verplaatst worden (en vernieuwd). Was en droogruimte. Ramen deuren en aan één kant buiten een balustrade.

Wij willen een extra verdieping op ons ...

Wij willen een extra verdieping op ons huis; dit is al gedaan bij meerdere huizen in de straat. het is nu een rijtjeshuis met 1 etage en een plat dak. De bedoeling is dat er 1 verdieping op komt, ook met een plat dak. Er moet dus een trap komen + een hele verdieping.

We hebben een rijtjeshuis met een plat ...

We hebben een rijtjeshuis met een plat dak en willen graag een (doosvormige) dakopbouw (6x8 m2). Er moet dus een trap komen en de hele opbouw. De cv-installatie moet van de eerste naar de nieuwe etage verplaatst worden (en vernieuwd). Tevens alles wat er maar nodig is op een zolder zoals 2 of 3 kamers en een cv, was en droogruimte. Ramen deuren en aan één kant buiten een balustrade. Eventueel kunnen we de cv en elektriciteit zelf aanleggen.