Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra etage opbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra etage opbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra etage opbouwen

Prefab dakopbouw opbouwen

We willen een dakopbouw op een plat dak van ons top appartement (2e etage). Dit kan een prefab opbouw zijn, maar moet in ieder geval met een stijl dakpannen dak aan de voorgevel, aansluitend op de opbouwen zoals door de buren gerealiseerd. Voorzijde 2 ramen, achtergevel moet steen(look) zijn, met twee ramen en een deur achter naar het dakterras. Inclusief trap, binnenmuren. De opbouw wordt ongeveer 700 bij 1000 cm. De vergunning is reeds binnen. Tekeningen zijn beschikbaar voor een gedetailleerde prijsopgave.

Extra etage opbouwen

Het betreft een opbouw, ca. 30m2 met kunstof kozijnen en van steen (dus geen hout). Het is in eerste instantie even ter indicatie natuurlijk, aangezien er dan ook nog het e.a. aangepast wordt aan de bestaande indelingen.

Extra etage opbouwen

Ik heb een plat dak van 37 m2 ongeveer waar ik een nieuwe etage op wil laten bouwen. Volgens mij accepteert de gemeente alleen een schuin dak met een rand van 1 meter. Ik wil daarvoor prefab hebben en met 1 kant van het schuine dak een dakkapel laten plaatsen. Er hoeft niet gestukt te worden maar wel water en elektra leidingen naartoe getrokken.

Dakopbouw of etage laten opbouwen

Wij willen een etage laten opbouwen op onze woning met plat dak. Het gaat om ongeveer 30 m2. We willen 2 slaapkamers en een toilet. Tevens willen we een dakterras aan de opbouw. Nog geen vergunning.

Extra verdieping opbouwen

Wij hebben pand in bijlage net gekocht en willen een extra etage net als buren opbouwen bovenop de 1e verdieping. Het heeft nu een plat dak en achterkant mag recht opgetrokken worden en voorkant schuin met dakkapel of dakramen. De etage zal 7.81 bij 4.75 meter gaan worden en er dient een vaste trap en elektra te worden geplaatst. De afwerking zal separaat vermeld moeten worden op de offerte. De ruimte zal voor 2 slaapkamers gebruikt gaan worden. De omgevingsvergunning zullen wij zelf aan gaan vragen.

Extra woonlaag opbouwen

Ik woon op de derde en bovenste etage en wil graag een extra woonlaag bouwen. Hiervoor heb ik nog alles nodig, vergunning en een aannemer. In mijn straat wordt al hetzelfde uitgevoerd bij een ander (een zelfde) huis. Het gaat om 85 m2. Het huidige dak is met een helling van zo'n 10 graden een klein beetje schuin, dus die zal aanpassing vereisen. Het dak is van dwarsbalken met platen gemaakt met daarop bitumen. Het is niet beloopbaar maar niet heel stevig. De nieuwe woonlaag zal gebruikt worden voor 2 slaapkamers. Optioneel wil ik op de extra woonlaag een dakterras willen realiseren. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en een indicatie wanneer de opbouw gerealiseerd zou kunnen worden.

Opbouw op het huidige dak bouwen

Het is de bedoeling, dat boven een bestaande slaapkamer nog een slaapkamer gerealiseerd gaat worden. De muren hiervan staan al, want het is geklemd tussen mijn woning, tweede etage, en die van mijn buren. Dus wat gerealiseerd moet worden is een plat dak en een voor- en achtergevel. De oppervlakte is zo'n 15 m², 5,5 meter bij 2,8 meter. Er dient een doorgang van de huidige woning naar de nieuwe ruimte te komen, elektra is nodig en 1 radiator op de cv ketel en deze hangt ook op de tweede etage dus vlakbij de nieuwbouw. Indien mogelijk wil ik de voor- en achter pui in een stuk als kunststofkozijn met ramen van de vloer tot het plafond. Er is nog geen vergunning. Er zijn in de buurt reeds opbouwen gerealiseerd.

Extra verdieping maken

Wij willen graag een extra etage plaatsen. Ons platte dak heeft een oppervlakte van ongeveer 5.55 x 6.50 meter. Er zijn nog geen tekeningen en dus ook nog geen vergunning. Klant heeft nog geen idee van het soort materiaal, hij denkt aan een prefab-opbouw, maar in de wijk zijn al gemetselde opbouwen.

Extra kamers op plat dak bouwen

Ik wil op mijn platte dak 2 extra kamers met een omvang van 4 x 4.50 meter ieder. Het betreft een 2 etage woning. Klant is nog in een oriënterende fase, nog geen vergunning en tekeningen. Er zijn in die buurt wel heel veel voorbeelden van opbouwen van alle soorten materialen. Graag advies van de vakman.

Etage opbouwen

Ik wil graag een etage opbouwen. Situatie nu is begane grond en 1 verdieping.