Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Etage op de garage realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: etage op de garage realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: etage op de garage realiseren

Opbouw 2de etage en vervanging van 2 stenen garage muren

Op ons huis willen we een 2e opbouw. De eerste etage is als reguliere etage meegegaan. Hier graag een prefab bouw op. Er zal een trap vanuit de eerste etage aangelegd moeten worden naar de tweede etage. 3 zonnepanelen zullen moeten worden verplaatst en er komen er nog 12 of 15 op te liggen. Indien mogelijk willen we onze sedum matten mee verplaatsen. Verder hebben we een garage die aan het verzakken is. 2 stenen garage muren willen we vervangen door prefab (muren). En omdat de waarschijnlijk is de fundering is verzakt. Ligt de vloer ongelijk en vertoond scheurvorming. Dit willen we ook graag verholpen hebben.

Offerte voor uitbouw en afwerking

Wij willen graag een offerte aanvragen voor een uitbouw van onze nieuwe woning: - Gaat om een uitbouw van 3 x 8 meter breed, volledig afgewerkt. - De draagmuur van de garage en huidige keuken eruit en moet verstevigd worden met een draagbalk. - De huidige badkamer moet ook verbreed worden met 2 meter boven op de bestaande garage. - Op de uitbouw van de begane grond eventueel verbreding van de eerste etage.

Opbouw op de garage bouwen

Wij willen een opbouw op de garage van 3 meter breed bij 7 meter lang laten plaatsen. Aan de voorkant zal er een schuin dak geplaatst worden met aan de bovenkant een plat dak en aan de achterkant recht naar beneden gelijk lopend met de muur van de garage. Er zal een deur geplaatst moeten worden nar de opbouw op de eerste etage. Verder mag de opbouw casco opgeleverd worden. Er zal wel een vergunning aangevraagd moeten worden.

Etage op de garage realiseren

Wij overwegen om een etage te realiseren op onze garage. Het moet plat dak worden. En de buitenste wand moet schuin worden. Deze moet bekleed worden met de dakpannen die nu tegen de woning aan zitten. De oppervlakte zal ongeveer 45 m2 gaan worden. De opbouw zal via een trap in de garage bereikt gaan worden. De elektra dient te worden doorgetrokken en de wanden en plafond gestuukt. Verder zal er een toilet gerealiseerd moeten worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Hele grote verbouwing in de woning

Garage-tuinkamer garagedeur eruit, kunststof pui erin, achter kunststof pui en tuindeur. Garage vloerverwarming leggen, nieuwe vloer, muren stucen, badkamer en keuken plaatsen, (nieuwe muren plaatsen voor badkamer en afscheiding slaap/woonkamer). 1e etage, muur verplaatsen, nieuwe keuken, nieuwe radiator, toilet vernieuwen, achterpui overnieuw met openslaande deuren. Balkon maken met trap de tuin in. Muren en plafond stucen. Bovenste etage, nieuwe radiatoren, nieuwe badkamer, muren en plafond stucen, kast maken om CV (deze hangt nu in het trapgat).

Uitbouw aan de zijkant van het huis bouwen

Wij willen een uitbouw aan de zijkant van onze woning bouwen, met een etage er op. De tekeningen zijn inmiddels gereed. Tussen de garage en de woning willen wij graag een uitbouw realiseren van 7 meter lang en 4.50 meter breed. Op de eerste etage zal er een doorbraak gemaakt moeten worden in de gevel en water, elektra en cv doorgetrokken. De afwerking dient separaat vermeld te worden op de offerte. De vergunning is al goedgekeurd.

Dakopbouw garage, garagedeur vervangen en voordeur verplaatsen

Wij willen graag een dakopbouw plaatsen op onze garage. Daar het bestaande huis een lessenaarsdak heeft zouden wij deze dakopbouw ook graag van deze dakvorm voorzien. Toegang krijgen tot de garage op het dak is niet mogelijk via de 1ste etage van het bestaande huis (zie bijgevoegde schetsen bestaand / nieuw). De compacte trap (1 m^2) om toegang te krijgen tot de opbouw willen wij daarom in de bestaande garage plaatsen. Hierdoor willen wij de voordeur verplaatsen en de bestaande garagedeur ook vervangen door een deur en een smal raam. Hierbij een overzicht van de aangehechte figuren, namelijk: 1. Begane grond bestaand 2. eerste etage bestaand 3. doorsnede bestaand 7. eerste etage nieuw

Muur en ventilatieschacht slopen

Ik heb kort geleden een huis gekocht en ben bezig met een kleine verbouwing, Dit houdt O. A in dat de indeling van het huis aangepast moet worden, het huis heeft 3 Woonlagen. 1 – Op BG wil ik een muur laten slopen dat nu het (binnen) garage scheidt met een kamerVentilatieschacht slopen die nu vanaf de 1e Etage tot het dak in de 2e etage gaat. Muur Begane Grond De muur op BG heeft een dikte van 11,5 cm. Een breedte van 338, cm en hoogte van 260, cm. Voor zover ik kon zien bij de buren, en volgens andere mensen. Is de muur niet dragend. - De Ventilatie schacht is een vierkant van 55cm X 51cm, De hoogte van deze schacht is ongeveer 5 m, van vloer 1e tot dak 2e. Schacht bestaant uit cementsteen. Gezien de aarde van de werkzaamheden, is van belang dat de sloop goed en veilig uitgevoerd wordt, daarom ben ik op zoek naar een bedrijf met ervaring, Gaarne ontvangt ik informatie over het opstellen van de offerte. Ps: Contact het liefts per mail.

Etage op de garage bouwen

We willen graag een etage laten bouwen met een houten constructie op onze garage. Het is een gemetselde garage met een plat dak op houten balken. We willen er opslagruimte van maken. De garage is 4.50 x 5.50 meter. Maximaal 4.86 meter nokhoogte. Aan een zijde schuin dak met pannen. Op het platte deel bitumen. In het huidige dak een gat maken. Een trap plaatsen we zelf. Er is een schets aanwezig.

Verdieping op garage bouwen

Wij wonen in een hoekwoning uit bouwjaar 1997 met aan de zijkant een aangebouwde garage met een plat dak. Wij willen op dat dak graat een extra verdieping van ongeveer 300 x 850 cm laten maken, met daarin een doorgang naar de 1e etage van de woning. In de opbouw willen we een slaapkamer, een 2e badkamer en aparte toiletruimte laten maken. We beschikken nog niet over een tekening en er is nog geen vergunning aangevraagd. We zitten in de oriënterende fase en gaan hierover graag in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben.

Partners

Partners van Casius