Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Escape room bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: escape room bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: escape room bouwen

Escape room bouwen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het bouwen/ontwikkelen en bedenken van een escape room. Wij zijn een multifunctioneel centrum in Zieuwent met onder andere een sportschool, restaurant, bowling, speedsoccer en een sporthal. De ruimte waar wij een escape room willen realiseren is 12 bij 16 vierkante meter.

Escaperoom bouwen

Wij beheren een pand dat eigendom is van de gemeente en willen daar een escape room laten bouwen. In dit pand zijn diverse kantoorruimtes daarvoor geschikt of de kelder. Wij zitten nog in de ontwerpfase maar willen techneuten graag met ons laten meedenken en een kostenberekening laten verzorgen voor het realiseren van de escape room. Er moeten veel leidingen worden gelegd voor camera's, verlichting etc. Verder moet de indeling worden gerealiseerd. Het zou fijn zijn als we in contact kunnen komen met mensen die hier ervaring mee hebben.