Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Erker zijde van de woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: erker zijde van de woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: erker zijde van de woning

Fundering herstellen en woning rechtzetten

Ik heb een 2 onder 1 kapwoning met een uitgebouwde erker aan de voorzijde. Erker van 1 x 4 meter staat op een plaatfundering. Aan 1 zijde begint de fundering nu iets te zakken. Fundering dient gestabiliseerd te worden. Erker is gebouwd in 2001.

Erker zijde van de woning

Wij willen graag een glazen erker laten bouwen aan de zijde van de woning. De erker zal ongeveer 1.5 bij 3 meter worden of 1.5 bij 4 meter en mag casco en vergunningsvrij geplaatst worden. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Erker bouwen aan het huis

Ik zoek een aannemer die een erker uitbouw aan de voorzijde van mijn woning kan realiseren. De erker moet ongeveer 300 bij 100 cm zijn. Aan de lange zijde komt een groot raam, aan de linkerzijde ook een raam , de rechterzijde mag dicht zijn, de erker mag helemaal van hout gemaakt worden, aan de buitenkant zwarte douglas planken in verticalen stand. De erker moet goed geïsoleerd zijn.

Erker plaatsen aan zijkant van woning

Graag wil ik aan de zijkant van de woning een erker van 4 meter lang bij 1.20 meter breed laten plaatsen. Er dient een gemetselde borstwering van ongeveer 60/70 cm hoog te komen met kozijnen hierboven en een plat dak. De binnen zijde willen wij graag laten afwerken en ontvangen hier graag advies over. Het is ons nog niet duidelijk of er een vergunning nodig is.

Erker aan voorzijde huis maken

Wij willen een erker van ongeveer 3,5 x 1,5 meter plaatsen met daaraan vast een dakje voor de voordeur. Wij mogen 1,5 meter uitbouwen met een maximum van 6 m2. Graag maximaal glas, of kozijn met aan de zijde van de buren dan panelen in plaats van glas.

Erker achter de woning aanbouwen

Wij willen een erker aan de achter zijde maat ongeveer 6 meter breed 1 meter diep

Erker aan zijkant maken

Wij willen graag een erker aan de zijkant van onze woning van ongeveer 3 tot 4 meter breed en 1.50 meter diep, voorkeur van kunststof. Aan 1 korte zijde een tuindeur. De zijgevel die opengebroken wordt dient te worden afgewerkt en de elektra doorgetrokken. Zoals het er nu naar uit ziet mag de erker vergunningsvrij geplaatst worden.

Serre aan de voorzijde plaatsen

Wij willen een serre aan de voorzijde van onze woning. Maximaal 1 meter diep. Liefst met een luifel boven de voordeur. Dak zo recht mogelijk. Ontwerp passend bij onze woning uit '59. We hebben eerder een ontwerp laten maken voor een erker, maar dit wordt te duur als al onze wensen worden opgevolgd. Ik voeg de tekening wel bij zodat u een indruk kunt krijgen wat wij voor ogen hadden. Ons is nu een serre aangeraden om te zorgen dat het dakpakket niet te dik wordt, aangezien we dat niet zo vinden passen bij de woning. We willen aan een zijde graag een deur. Hopelijk kunt u uit de voeten. L met deze info. Alvast hartelijk

Erker aanbouwen

Wij willen een erker met hoge borstwering aanbouwen aan de voorzijde van mijn woning. Deze zal 2,80 meter breed bij 1,20 meter diep moeten worden. Het gaat om een erker inclusief fundering en hardhouten kozijnen met HR ++ glas. De bestaande muur aan de voorzijde van de woning die te worden doorgebroken. Aan 1 korte zijde dient er een zijraam geplaatst te worden en het platte dak moet voorzien worden van bitumen. De vergunning is nog niet aangevraagd en de afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Aan de voorzijde een erker plaatsen

Kunt u ons een prijsindicatie geven van een erker aan de voorzijde van de woning. De erker zal 120 cm breedte worden, dit is de afmeting van het huidige raam. De hoogte zal ongeveer 2 meter zijn. Het huidige kozijn willen wij indien mogelijk hergebruiken. Verder krijgt de erker een plat dak, wel met wat sier aan boeiboord en zal hij aan de binnen zijde volledig afgewerkt moeten worden. Wij willen graag een offerte inclusief constructie berekening, vergunningaanvraag, heien, schilderwerk en het verder afwerken van de erker. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.