Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Erker aan de voorgevel laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: erker aan de voorgevel laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: erker aan de voorgevel laten plaatsen

Erker bouwen aan de voorzijde van de woning

Het gaat om het realiseren van een erker aan de voorgevel van de woning. De afmetingen staan erbij. Dit moet gemetseld worden. Ook staat erbij wat voor fundering en palen geplaatst moeten worden.

Erker aan de voorgevel laten plaatsen

Ik zoek een partij die een erker aan de voorkant van mijn woning aan de voorgevel kan plaatsen. De gewenste afmetingen zijn lengte 2 meter, breedte 3.50 meter en hoogte 2.40 meter (waarvan 20 cm steen en 220 cm glas HR++. Bij voorkeur een hellend dak met dakpannen. Er is nog geen vergunning voor aangevraagd. Het puin dient afgevoerd te worden en daarnaast wil ik dat het ook netjes word afgewerkt. De woning is goed bereikbaar.

Erker aan de voorgevel bouwen

Wij hebben een jaren '30 woning in Hapert en willen graag aan de voorzijde een erker aanbouwen. Nu zouden wij graag met bedrijven in contact komen om te kijken wat de mogelijkheden en kosten daarvan zijn. Wij zijn op zoek naar bedrijven waarbij de eerste afspraak in de avond of weekend bij ons thuis kan plaatsvinden.

Erker aan de voorgevel bouwen

Wij willen een erker laten bouwen aan de voorgevel in jaren 30 stijl. De erker wordt 3 meter breed en 1 meter diep. Vergunning en tekeningen zijn nog niet aanwezig. Wij krijgen graag advies over de mogelijkheden.

Erker aan de voorkant maken

Ik wil graag een erker met 3 kozijnen van 4 bij 1.50 meter aan de voorgevel. Onderbouw van steen op te plaatsen fundering, hoogte 0.60 meter. Bovenbouw van 3 houten kozijnen rondom. Plat dak met isolatie.

Verbouwing in het huis

Vanaf half januari krijg ik de sleutel van het huis, bouwjaar 1985. Ik wil een aannemer die fulltime deze klus kan aannemen, dus niet alleen in de avonduren/weekend. Ik wil een erker plaatsen van 1.50 bij 4 meter groot. De draagmuur van de uitbouw, keuken, vervangen door een dwars-constructie. Vloerverwarming aanleggen, 75 m2. De garage isoleren en opdelen in 2 ruimtes, muur + deur, en een nieuwe voorgevel. En eventueel twee dakkapellen op zolder plaatsen.

Erker plaatsen

Het maken van een erker aan de voorzijde van circa 2200 mm breed (kozijnmaat) en circa 900 mm diep. Wat is er te doen: Grondwerk, fundering, raam en deel gevel verwijderen en gemetselde borstwering spouw. We willen een geïsoleerde vloer die aansluit op de huidige (houten) vloer. Hardhouten kozijnen met aan de zijkanten een groot vak onder en klein vlak boven. Het voorkozijn met 2 tussen stijlen en 3 grote vlakken onder en 3 kleine vlakken boven. De 2 kleine vlakken voorzien van een klapraam. De kleine vlakken voorzien van HR++ glas met glas-in-lood. De ondervlakken met HR++ isolatieglas Een pat dak met bitumen gedekt. Lood in de voorgevel aanbrengen. Buitenzijde metselwerk afvoegen. Binnenzijde metselwerk behangklaar stukadoren. Een afwerkvloer aanbrengen en een gipsplafond aanbrengen.

Kozijn verhogen of erker plaatsen

Wij willen graag het kozijn in de voorgevel verhogen daar wij de keuken naar de voorzijde van de woning willen verplaatsen. Ter vergelijking willen wij ook weten wat de kosten en mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een erker van 1.20 bij 3 meter. Kunt u voor beide mogelijkheden een offerte maken?

Erker plaatsen

Dit is een aanvraag voor een offerte voor het plaatsen van een erker van ongeveer 3,5 x 2 meter. Aan de voorgevel plaatsen. Met veel glas. Het dak moet aansluiten op het afdak van de voordeur. We hebben een hoekhuis. Fundering ook maken. We hebben een voorbeeld dat we kunnen mailen.

Gevelbekleding vervangen en ruiten vernieuwen

Van de voorgevel is de gevelbekleding boven de erker verrot. Dit willen we laten vervangen door Keralit of kunststof gevelplaten. Op de foto is het te zien: de groene betimmering. In het dak van de serre zijn beide ruiten lek. Dit is gehard veiligheidsglas met aan de binnenzijde (tussen in) zonwerende folie (lichtgrijs getint). De afmeting van de ruiten is circa 160 x 106 cm. Dikte circa 5-6 mm. Tevens moet aan achterzijde van het keukenraam het glas worden vervangen vanwege lekkage: afmeting circa 188 x 91,5 cm.