Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Erker bouw aan huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: erker bouw aan huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: erker bouw aan huis

Erker zijkant nieuwbouwwoning

Volgend jaar september zal onze nieuwbouwwoning worden opgeleverd. Tijdens de bouw konden wij geen erker laten aanbouwen. Graag zouden wij de mogelijkheden willen weten voor een erker aan de zijkant van onze hoekwoning van maximaal 3 bij 1.5 meter. De onderzijde dient te worden gemetseld met daarboven kunststof kozijnen. Al een aantal hoekwoningen hebben een erker in dit project. Het is ons niet duidelijk of wij een vergunning moeten aanvragen.

Twee erkers bouwen

Nieuwbouwwoning. Wij willen graag 2 erkers laten plaatsen, aan de voorkant van de woning en zijkant van de woning. 4x1,20 meter. Heipalen zijn met de bouw mee geheid. Voorkant: graag onderkant van steen, 3 ramen voor 1 aan beide zijkanten. Afwerking met een simpele luxe rand. Hardhouten kozijnen. Kunt u meer informatie geven over de soorten en materialen van afvoer? Zijkant erker: 4x1,20 m. In principe dezelfde als de erker aan de voorkant, echter graag de ramen helemaal door laten lopen tot aan de grond. Uitvoermoment ongeveer juni 2019.

Uitbouw aan de achterzijde en zijkant aanbouwen

Wij zijn bezig met een nieuwbouwwoning en willen graag een aanbouw van een uitbouw en een erker laten voldoen door een aannemer. Afmetingen uitbouw is buitenmaat 6250cm x 2400cm (binnenmaat 5950cm) Afmetingen erker is: binnenmaat 3180cm buitenmaat onbekend. Dit zijn meerwerk opties tijdens de bouw, maar wij willen laten uitvoeren bij oplevering in September 2019. De uitbouw moet in stijl/lijn zijn met de bestaande stenen en uitbouwen die vanuit de nieuwbouw worden aangeboden. Kan het kozijn hergebruikt worden? De palen zullen al geslagen zijn. We hebben de voorlopige bouwtekeningen. We zijn er dus vroeg bij. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Robin

Uitbouw aan de voorzijde bouwen

Wij willen een uitbouw (erker) aan de voorzijde van onze woning van 5 x 2 meter. Hier is nog geen vergunning voor aangevraagd aangezien de gemeente Hoorn hier een ontwerp van wil ontvangen. Het lijkt mij handig als de aannemer meedenkt over wat er qua straatbeeld goed past. Mijn idee is de erker van steen, met een plat dak, enkel 4 ramen aan de kopse kant en twee aan de zijkant. Starten met de bouw ergens in maart/ april.

Erker aan de zijgevel bouwen

Wij zijn van plan om aan de zijgevel van onze twee-onder-een-kapwoning een erker te laten bouwen van 1 meter diep, 3 meter breed en 260 cm hoog. Er is geen bouwvergunning nodig. Wij hebben een voorbeeld van een erker bijgesloten om aan te geven welke stijl we willen. Onze erker wordt overigens niet zwevend zoals op de foto. We nodigen bedrijven graag even uit om onze wensen te bespreken en ontvangen daarna een offerte. We hebben geen haast met de bouw, we willen die in onderling overleg met u inplannen, als het mogelijk is nog voor de zomer of anders eventueel er na.

Erker uitbouwen om keuken te vergroter

In onze wijk zijn keukens (voorzijde huis) bij sommige huizen met de bouw 80 cm uitgebouwd over een breedte van ongeveer 4 meter. Dit is 1 kozijn die er nu inzit die dan naar buiten geplaatst is. Inclusief een plat dak en extra kozijn aan zijkant van uitbouw 1 zijde andere zijde en boven kozijn gewoon steen. Graag offerte voor deze 80 cm, maar ook voor 140 cm, ligt eraan of dit mag van gemeente. Graag afwerking binnenzijde apart vermelden.

Woonkamer uitbouwen met een erker

Ik heb een omgevingsvergunning voor de bouw van een erker aangevraagd, deze komt vandaag in de krant te staan. Ik wil graag een erker laten bouwen voor de uitbreiding van de woonkamer. De erker wordt 4 x 2.5 meter groot en ongeveer 2.4 meter hoog. Het dak van de woning moet op de erker worden doorgetrokken. De fundering zal bestaan uit opgebouwd metselwerk. Ik ben opzoek naar een aannemer die de erker voor mij kan bouwen.

Erker aan voorkant woning

Graag ontvang ik een offerte voor de bouw van een erker. Het gaat hierbij om een erker aan de voorzijde van de woning. De afmeting moet zijn: 1.5 meter diep en 4 meter breed. Tevens zou het mooi zijn wanneer het dak van de erker door loopt tot boven de voordeur. De breedte van het dak komt dan tot ongeveer 6 meter. In overleg met de vakman van hout of kunststof (ligt aan de prijs).

Erker aanbouwen

Aan onze woning willen wij graag een erker laten zetten. De erker moet worden opgemetseld en voorzien worden van hardhouten kozijnen en HR++ glas. De kozijnen moeten zowel binnen als buiten worden afgelakt. Tevens dient de erker, welke geldt als uitbreiding van de woonkamer, aan de binnenzijde afgewerkt en 'aangesloten' te worden op ons interieur (stucwerk, vloer, etc.). Wij willen de bouw van de erker graag kort na de zomer laten uitvoeren door een aannemer of bouwbedrijf.

Aan- en verbouwen

* Aanbouw erker van ca. 3 meter breed en 1 meter diep. * Aan/op bouw boven de reeds aanwezige keuken vanaf de achtergevel over reeds 3 meter naar achteren. * In combinatie met de uitbouw achter 1 dakkapel van ca 2,5 meter en 1 van ca 5 meter doorgetrokken van af de reeds bestaande dakkapellen. Dit alles in hout skelet aan de binnenzijde en metselwerk aan de buitenzijde. In eerste instantie gaat het om casco-oplevering. Tekeningen heb ik digitaal beschikbaar, maar worden nu nog aangepast op last van de gemeente, kan ik doorsturen.