Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Erker aanbouwen voorzijde huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: erker aanbouwen voorzijde huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: erker aanbouwen voorzijde huis

Erker aanbouwen voorzijde huis

Wij willen een erker realiseren in onze nieuwe woning. De erker zal +/- 4 meter breed zijn en 1.5 m diep. De vergunning vragen we zelf aan. Er zal fundering nodig zijn, ik denk beton. Wij willen de gevels gemetseld. Ik denk dat we 3 ramen aan de voorzijde willen en 1 aan elke zijkant. We willen een casco oplevering, elektra en leidingwerk is ook niet nodig.

Casco erker realiseren aan voorzijde van woning

Wij willen een erker aanbouwen aan de voorzijde van een 2 onder 1 kapwoning. 5 m breed en 1,5 m diep. Voor nu gaat het om een casco model. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.

Erker voor het huis aanbouwen

We willen graag een erker laten plaatsen van 5 x 0,5 of 5 x 1,0 meter. Afhankelijk van de prijs. Deze zou aan de voorzijde komen. Er zijn meerdere in de straat dus ik vermoed dat een vergunning geen probleem zou zijn. We willen een casco afwerking. Aan de buitenzijde willen we alles afgewerkt. We twijfelen tussen een gemetselde constructie of dat we voornamelijk veel glas willen. De financiering komt waarschijnlijk uit een bouwdepot. We zouden graag vanaf 15 februari beginnen met het project.

Erker aanbouwen zijkant woning

Goedendag, Wij zouden graag een erker willen aanbouwen aan de zijkant van onze woning. Deze erker zou pakweg 3,5 a 4 m mogen worden met minimaal 1 m diepte (indien mogelijk iets groter, zeg bijvoorbeeld 1,5 m). Wij weten niet of er een vergunning nodig is. Graag zouden wij advies willen hebben over de materiaalkeuze voor de erker.

Erker aanbouwen

Wij willen de keuken iets ruimer hebben. Hiervoor willen wij een erker van 4.50 x 1.50 meter laten plaatsen aan de zijkant van onze woning. Ik sta open voor een complete oplevering. Er is geen vergunning nodig.

Erker zijkant woning

Wij willen een erker aanbouwen aan de zijkant (aan kant van voorgevel) van de woning. Deze zal 3 meter (binnenmaat) bij 1,5 meter moeten worden. Daarnaast willen we het kozijn wat aan de achterkant van de zijgevel zit verwijderen en dicht laten metselen. We willen of houten kozijnen of kunststof met een houtnerf. Ook graag binnen afgewerkt, inclusief stukwerk. Geen vensterbank, aan de zijkanten van de erker bovenin twee klapramen. Graag hr+++ glas. Op de foto is de zijkant van de gevel te zien waar de erker geplaatst moet worden. Bij de vergunningsaanvraag hebben we hulp nodig.

Erker voorzijde huis realiseren

We willen een erker aanbouwen aan de voorzijde van de woning. Het gaat om het gedeelte van de voortuin om de keuken te vergroten van maximaal 2,5 meter breed en 1/ 1,5 meter diep. Ik denk dat ik een vergunning nodig heb, maar deze heb ik nog niet aangevraagd.

Aanbouw van een erker

Wij willen aan de achterkant van ons huis een erker aanbouwen. Het kan over een breedte van 5 meter en een diepte van 2 meter. Vergunningsvrij. Er moet wel geheid worden (10 meter paal) De erker geheel uitvoeren in kunststof kozijnen met HR++ glas. (bv ramen van 1 mtr breed en 2,5 mer hoog)

Serre aanbouwen

Wij laten een huis bouwen. Daarbij willen we een serre of erker realiseren van 4 meter breed bij 2,5 meter diep. In de bijlage staat een voorbeeld hiervan. Wij hebben de serre het liefst in aluminium, de erker in hout (n wel iets moderner. Wij ontvangen graag hiervoor een prijsindicatie.

Erker aanbouwen

Ik wil graag een erker aan de voorzijde van mijn woning 3 meter x 1 meter laten plaatsen. Er is een vergunning nodig en ik ben bereid om deze aan te vragen. De complete oplevering is in overleg. Ik hoor graag wat de prijzen hiervoor zijn.