Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Enkelzijdige nokverhoging uitbouw woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: enkelzijdige nokverhoging uitbouw woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: enkelzijdige nokverhoging uitbouw woning

Enkelzijdige nokverhoging, uitbouw woning

Ik wil graag een offerte voor een enkelzijdige nokverhoging en een uitbouw van 1 meter diepte x 4,50 meter breedte aan de eerste verdieping en aan de nieuwe nokverhoging. Het gaat om een kunststof nokverhoging en prefab uitbouw. Ik wil alles casco hebben.

Enkelzijdige nokverhoging

Ik wil een enkelzijdige nokverhoging. De maximale breedte is 4,84 meter. Hellingspercentage is 29% en na een meter zit er een muurtje die niet weg kan. Graag met ramen die open kunnen en met roosters. Inclusief aanvragen bouwvergunning, afvoeren puin en van de buitenkant volledig afwerken. Binnenkant afwerken niet nodig.

Enkelzijdige nokverhoging

Wij willen graan een enkelzijdige nokverhoging op ons dak. Breedte ongeveer 5 meter. Indien we hiervoor geen vergunning krijgen willen we boven onze garage en aanbouw graag een opbouw laten plaatsen met doorgang naar onze 1e verdieping. Dus graag voor beide situaties een offerte.

Grote verbouwing van zolder

We willen de bestaande zolder (huidige hoogte 1,50 meter) verhogen met een enkelzijdige nokverhoging naar de voorzijde en dakkapel aan de achterzijde. In de bijlage hebben we een foto toegevoegd van een soortgelijke dakopbouw in de buurt. Verder moet er voorbereiding voor nieuwe keuken worden gemaakt, e/w. Plaatsen van een tussenwand in de hal beneden. Toiletruimte beneden vernieuwen. Stuc en spuitwerk ongeveer 200 m2 of meer zelfs. Badkamer vernieuwen boven. Graag ontvangen we een offerte, bij voorkeur na beoordeling van de situatie ter plekke, mogelijkheid 8 juni.

Enkelzijdige nokverhoging bouwen

Wij willen graag een enkelzijdige nokverhoging met een binnenmaat van 650 cm. Dakhelling is 55 graden. Alle extra dakpannen zijn al aanwezig. Kunststof kozijn, plat profiel, met 6 vaste ramen. In het midden van het kozijn een paneel van 50 cm kunststof, dus 3 ramen/paneel/3 ramen. 2 elektrische rolluiken. Alle buitenafwerking in kunststof. Alle kunststof glad in ral 9001 en ook rolluiken in ral 9001. Casco geplaatst, binnenafwerking zelf. Vergunning voor onze rekening.

Nok enkelzijdig verhogen

Wij willen graag een enkelzijdige nokverhoging van 4 tot 5 meter breed laten maken op onze tussenwoning. We bespreken graag de mogelijkheden en ontvangen daarna uw offerte.

Enkelzijdige nokverhoging laten maken

Graag wil ik meer info en prijzen over een enkelzijdige nokverhoging van een schuin dak met daarin reeds dakkapel. Vervanging en lekkage is de reden van de aanvraag. De buren hebben een plat dak dus we zouden hetzelfde willen laten doen. De zijgevel is bij hun een gemetselde gevel. Of de constructie van het huis het dragen kan, weet ik niet. Anders moet er een nieuwe dakkapel op komen. Graag maak ik een afspraak met u.

Enkelzijdige nokverhoging maken

Wij willen op onze hoekwoning graag een enkelzijdige nokverhoging laten plaatsen. Er is al een bouwtekening voor de vergunningsaanvraag beschikbaar met de maatvoering. Wij gaan graag in gesprek met ervaren aannemers en maken daarvoor graag een afspraak. Wij ontvangen daarna graag uw gespecificeerde offerte. We willen deze klus in mei laten starten.

Enkelzijdige nokverhoging van het gehele achterdakvlak

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1963, waarvan de overdracht gepland staat op 14 januari. Ik zou daar graag middels een enkelzijdige nokverhoging het hele dakvlak aan de achterzijde willen verhogen. De afwerking aan de buitenzijde mag in metselwerk of kunststof. We willen de nokverhoging volledig laten isoleren en laten voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Er moet een vlizotrap worden vervangen door een vaste dichte zoldertrap met een dubbele draai. Er is daar een houten zoldervloer. Verder willen wij ook elektrisch bedienbare rolluiken aan de buitenzijde laten plaatsen. We willen de klus casco laten uitvoeren, de binnenzijde werken wij zelf af. We zijn inmiddels in het bezit van een tekening van de buren, die een dergelijke uitbouw al hebben. Onze aanbouw moet daarop gaan aansluiten. We zullen z.s.m. een vergunning aanvragen bij de gemeente. Het is onze wens om al in januari met de klus te gaan starten. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Enkelzijdige nokverhoging maken

Ik wil graag een enkelzijdige nokverhoging aan de achterkant, 4.40 meter breed, Trespa/kunststof, 1 vaste raam en 2 draai/kiepraam, geïsoleerd, HR++, inclusief vergunningaanvraag. Aan de tuinzijde, achter. Hij moet qua afmeting/uiterlijk hetzelfde zijn als 2 deuren verder. De dakhelling nu is 32 graden.