Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Energiezuinig huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: energiezuinig huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: energiezuinig huis bouwen

Uitbouw achterzijde woning

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Vleuten en overwegen om deze ná oplevering, begin 2020, te laten uitbouwen aan de achterzijde van de woning. Huidige maten van het huis: 5,10 x 10,60 meter. We denken aan een uitbouw, achterzijde woning/tuin, van ongeveer 1,50 meter, dus bij 5,10 meter breed. Aan de ene kant zit al een stenen muur, want de buren aan die kant hebben al 2,4 meter uitgebouwd. Er zitten bij oplevering al openslaande deuren in de achterzijde van de woning, die zouden we graag 1,5 meter ''opschuiven'' en dan een glazen dak, voor veel lichtinval. Het gehele huis heeft vloerverwarming, dus dat zal dan ook moeten worden door gelegd. Het is nu een energiezuinige woning, dus we zouden dan ook een energiezuinig glazen dak willen. Waarschijnlijk moet er geheid worden voor de uitbouw, maar daar laten we ons graag over informeren. Wij zijn erg benieuwd naar offertes voor dit project.

Verhoging dak met zonnepanelen intergratie

Wij hebben nu een huis gekocht uit 1956 waarbij de zolder geen stahoogte heeft. Wij zijn op de hoogte dat dit vergunningsplichtig is. We willen het huis meer body geven vandaar en energiezuinig. Eventuele vergunning laten aanvragen door aannemer.

Energiezuinig huis bouwen

Ik wil een huis van 10 bij 12 meter laten aanbouwen. De goothoogte moet 6 meter worden en de nokhoogte 10 meter. De badkamer, slaapkamer en bijkeuken moeten op de begane grond komen. Naast het huis moet een dubbele garage komen. Ik wil weten hoeveel het verschil is tussen casco en volledig afwerken.

Onderhoud en klussen in en om de woning

Wij willen graag alle enkele beglazing op de begane grond vervangen door isolerende HR-beglazing. Exacte maten weten wij niet. En er is lekke beglazing geconstateerd bij een bouwtechnische keuring. Het betreft twee daktuimelvensters, elk ca. 2.50 meter breed. Graag willen wij deze vervangen. Wat zijn de kosten (plaatsing inclusief materiaal)? En een nieuw energiezuinig ventilatiesysteem plaatsen in het hele huis. De zolder heeft nu geen ventilatie. Daarnaast de elektra aanpassen: extra groepen plaatsen voor een wasmachine en droger. En nog een stukje beveiliging: de sloten van de deuren moeten worden vervangen. Daar waar nog geen driepuntssluiting is deze aanbrengen. Graag willen we weten wat de schatting van kosten zijn van: de beglazing, het ventilatiesysteem, extra groepen plaatsen en de sloten vervangen. De verbouwingskosten willen we opnemen in de hypotheekaanvraag. De woning is nog niet aangekocht.

Volledige renovatie oud boerderijtje. ...

Volledige renovatie oud boerderijtje. Binnenkant moet volledig gesloopt en nieuw huis ingebouwd worden. Rietendak is net nieuw. Wil graag energiezuinig huis bouwen met warmtepomp, vloer- en muurverwarming.

“Doelstelling” Combinatie van binnen en ...

“Doelstelling” Combinatie van binnen en buiten wonen, in elk seizoen. De natuur in huis halen, alle uitzichten benutten. Ruimte voor leven, spelen, makkelijk ontvangen van grote en kleine gasten. Mogelijkheid om een klein bedrijf aan huis. “Stijl” Licht, ruimtelijk, landelijk, individuele touch, New England, Cape Cod Specs De vloer gaat over van binnen naar buiten Schuiframen/elementen maken “tuinvertrekken” “Doorzon” Energiezuinig, eventueel ook groene energie

Modern huis met veel glas maar ...

Modern huis met veel glas maar energiezuinig. Bij voorkeur splitlevel.

1e opzet huis Entree overdekte ...

1e opzet huis Entree overdekte inloop, bordestrap, garderobekasten(nis), bordestrap Living Bijv L-kamer, keuken U-vorm (kookeiland?), raam boven spoelbak Vide Rookkanaal bijv tbv sierhaard cv Vloerverwarming, kan parket? anders plavuis Schuifdeur naar serre Badkamer met douche en ligbad, doorgang separaat toilet 1e verdieping Badkamer ook douche Garage, bijna dubbel Isolerend/verwarmd, afstandsbedienbare deur+gewone ww+spoelbak, wassen en drogen Met bergzolder bereikbaar vanuit living Algemeen Buitenmuur, 2 kleuren steen, onderkant donker (Zweeds hout kan misschien ook) Politiekeurmerk Energiezuinig, gering onderhoud Centrale afzuiging Gezellige outlook dak, zijgevels (met kapellen?) Oprit kleine steen, idem rond woning Buitenkraan, binnen afsluitbaar

We willen graag de bestaande ...

We willen graag de bestaande (uitbouw)keuken slopen en vervangen door een aan de gehele achterzijde van het pand grenzende (woon)keuken. Hierbij moet een balkon met daarop een met de buurman gedeelde schoorsteen worden verwijderd en vervangen. Een nieuw balkon is niet nodig. Tevens willen we de (gedeeltelijk) erboven liggende badkamer verbouwen. Voor dit alles zal ook een nieuwe aansluiting op het riool nodig zijn (ivm. asbest in de bestaande riool aansluiting). Ook de bestaande loodgieterij zal waarschijnlijk vervangen cq verbeterd moeten worden. De beglazing en isolatie dient zo energiezuinig mogelijk te zijn. Verder moet de keuken een gezellige, ietwat landelijk karakter krijgen, met in acht name van het karakter van het huis. Termijn: klaar voor de winter 2002, indien mogelijk.