Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eigen huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: eigen huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: eigen huis bouwen

Complete verbouwing/renovatie om energie-zuinige woning te creeren

Wij hebben ons eigen huis reeds verkocht en een huis uit 1961 in Breukelen aangekocht. Er is de afgelopen 35 jaar echter nauwelijks onderhoud geweest en wij willen er een energie-zuinige woning van maken. Het gaat om een grote, complete renovatie en verbouwing. Gelijktrekken plafondhoogte in de woonkamer (nu hoogteverschil in het plafond door een ronde verticale ijzeren paal in de woonkamer die andere balken ondersteunt en die wij verwijderd willen hebben). Tevens willen wij een uitbouw aan de achterzijde van 2,80 meter x 6,00 meter waarin dezelfde plafondhoogte heerst als in de rest van de woonkamer. Alle elektra in huis dient vernieuwd te worden en de riolering gecontroleerd en waar nodig vernieuwd. Op de 1e verdieping willen wij een nieuwe complete Badkamer en op zolder een nieuwe tweede complete Badkamer. Verder willen wij op de BG en alle verdiepingen vloerverwarming. Wij willen geen CV-ketel en geen radiatoren. Er moeten zonnepanelen komen en een warmtepomp die voor de energie gaan zorgen. De gas-aansluiting dient afgesloten te worden. De woning dient geisoleerd te worden, en heeft momenteel ook nog niet overal dubbel glas. Ook het dak dient gerenoveerd te worden en wij willen 2 Dakkapellen, 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. De keuken dient ook vernieuwd te worden.

Bouwen hoekwoning op een kavel

Ik wil graag als starter met een klein budget een hoekwoning bouwen op een kavel (nr. NH4287) van 112 m2. Voor alle detail verwijs ik jullie graag naar de bijlage (het kavelpaspoort). Ik heb geen specifieke wensen en zou graag willen weten voor welke minimumprijs ik een huis kan neerzetten. Als mijn inkomen in de toekomst stijgt kan ik dan zelf het huis van binnen luxer maken in de jaren erna op mijn eigen tempo. Ik hoor graag van jullie. Alvast bedankt.

Keuken uitbouw en keuken ruimte keukenklaar maken

Wij willen onze huidige keuken vergroten. De totale afmeting is 3,5 x 5 en de uitbouw wordt 5 m2. Het gaat om: -Huidige keuken slopen en afvoeren -Muur slopen van huidige keuken en de bijkeuken -Huidige keuken gedeelte wordt een verlenging van de woonkamer -Bijkeuken muur uitbreiden naar de parkeer ruimte aan de voorkant van ons huis, eigen grond. [vergunning al ter beschikking en de constructie tekeningen ook] -grondwerk, betonwerk, heiwerk, metselwerk, dakwerk (dicht), elektra werk, loodgieter werk, etc. van de bijkeuken + uitbouw (3 gevels) -ruimte van bijkeuken + uitbouw 'keuken klaar' maken. [keuken is al besteld, wij hebben een keuken plan ter beschikking] -muren en plafond van huidige keuken en nieuwe keuken glad stukken en schilderen -kozijnen + raam plaatsen (kunststof breedte 2.8/2.9 m) -leveren en plaatsen van elektrische vloerverwarming ongeveer 18 m2 (exclusief laminaatvloer) -wasmachine die momenteel in de huidige bijkeuken staat verplaatsen + installeren naar een andere ruimte. aanvoer en alle benodigde leidingen zijn daar aanwezig. -als de bijkeuken + uitbouw ruimte keuken klaar is kunnen wij de mensen roepen waar we de keuken hebben besteld om in te meten.

Geïsoleerde woonserre realiseren

Graag laat ik een woonserre aanbouwen van 5 x 3 m aan mijn nieuwe huis. In november is de overdracht, dus ik ben mij al aan het oriënteren op de mogelijkheden, maar wil deze klus daadwerkelijk uitvoeren. Mijn wensen aan de woonserre: Een schuifpui en 4 gelijke delen. Geïsoleerd, vrij casco, elektra kan ik zelf leggen. Van aluminium in de kleur antraciet. Aan de zijkanten moet denk ik een muur komen, een van de buren heeft namelijk tot 2.40 m een aanbouw, het is dan wel zo mooi om de andere zijde ook te metselen. Dak van glas. Geen vergunning nodig, tot 3 m. Wel overleg met de buren. Fundering is nodig, welke weet ik niet. Klei grond denk ik. Met verkoop van mijn eigen huis houd ik overwaarde over, dus met de financiën moet het lukken. In november wil ik graag beginnen.

Mantelzorgwoning op erf dochter bouwen

Wij willen een mantelzorgwoning laten bouwen. Deze moet goed geïsoleerde worden en zal 92 m2 worden, zie tekening. De muren willen we wit, een zadeldak met rode pannen, behalve de uitgebouwde keuken de moet een plat dak in verband met de erfafscheiding. Vergunning is niet nodig, we mogen tot 100 m2 bouwen. Het is goed bereikbaar, we hebben een eigen oprit. We hebben zandgrond, heien zal niet nodig zijn. Voor de gevelbekleding willen we de goedkoopste mogelijkheid, maar het moet wel goed isoleren. Graag een complete oplevering met leidingwerk en elektra. Stucen graag apart op de offerte. Keuken en badkamer plaatsen we zelf dan. We willen radiatoren, gas aansluiting hebben we in het huis dus dat kan doorgetrokken worden. Het liefst zouden we dit jaar in oktober willen verhuizen.

Huis laten bouwen op eigen stuk grond

Wij willen een woning laten bouwen van ongeveer 550-600 m3. Van ontwerp tot klaar-om-in-te-wonen. Zijn op zoek naar een aannemer. We hebben nog geen kavel, bouwtekeningen of vergunningen omdat we graag een richtprijs willen hebben. We willen een vrijstaande woning met 3 verdiepingen, 4 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 woonkeuken, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 garage, betonnen muren, een fundering en elektra en stucwerk.

Nieuwbouw eigen ontwerp

Ik wil een kubus huis laten bouwen waarvan de constructietekeningen al klaar liggen. De kavel is 1458 m2, en het huis word 180 m2. Ik wil graag dat het huis compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, ytongblokken als buitenkant, 1 verdieping, 2 slaapkamers, 2 badkamers (1 in elke slaapkamer), 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 extra kamen, een bijkeuken en een technische ruimte. Het huis moet zo duurzaam mogelijk gaan worden met zonnepanelen op het dak en een warmtepomp. De vergunningsaanvraag is bijna rond. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Een compleet opgeleverde (prefab) dakopbouw realiseren

We willen aan de voorzijde van ons huis een dakopbouw plaatsen van circa 16 m2-20 m2. Het is daar nu schuin en laag (0 tot 50 cm tot 160 cm). Aan de achterzijde zit al een opbouw. We gaan binnenkort een extra hypotheek aanvragen. Het dak is sterk genoeg. De voorkant willen we ophogen dat we daar een kamer kunnen creëren. We willen het liefst een complete oplevering, met elektra en stucwerk. Waterleidingen zijn niet nodig. Vergunning moet worden aangevraagd, graag apart op offerte door vakman. We willen een zo onderhoudsvriendelijk mogelijke constructie, we denken misschien aan prefab. De buren hebben tekeningen deze zouden we mogen gebruiken, eigen moeten dan nog wel gemaakt worden. Ik ben op dinsdagen het beste bereikbaar. Per mail kan uiteraard ook. In september zouden we graag starten.

Bouwen landelijke woning/schuur

Wij willen een huis bouwen op onze eigen grond van 10 x 18 m of 12 x 15 m met wolfskap en pannen. We zijn in overleg met de gemeente over welk formaat van de woning het wordt. Onze voorkeur gaat uit naar 10 x 18. Vergunning moet nog aangevraagd worden, dit graag in overleg wie. Onze woning wordt door een ander bedrijf gesloopt. We willen casco oplevering, misschien wel met elektra.We bevinden ons nog in het begin stadium. We willen een gemetselde constructie. Tekeningen moeten nog gemaakt worden.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen graag een aanbouw van 1 meter bij 5 meter of van 1,80 bij 5 meter. Wij willen graag onze eigen raam en deur behouden want deze is net 1 jaar oud. Verder willen we dat de elektra aangelegd word, dat er een fundering in komt en dat de uitbouw een stenen buitenkant krijgt. Compleet/casco is in overleg. Stucwerk is ook in overleg. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius