Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eengezinswoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: eengezinswoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: eengezinswoning

Etage op dak bouwen

Mijn eengezinswoning heeft op dit moment 2 woonlagen met een plat dak. Graag zou ik hier een opbouw op willen plaatsen van 7 bij 4 meter. Er zal een vaste hard houten trap geplaatst moeten worden. De ruimte zal 2 slaapkamers gaan krijgen. Hiervoor zullen er wanden geplaatst moeten worden inclusief deurkozijnen en deuren. De elektra en verwarming moeten worden doorgetrokken en de wanden en plafonds gestuukt. Beide kamers dienen een raamkozijn te krijgen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

H-balk berekenen en plaatsen

Overspanning tussen de woonkamer en de keuken plaatsen. Afmeting is ongeveer 3 meter en er rust een verdieping en het dak boven op. Het gaat om een kleine eengezinswoning.

Asbestafvoer(en) laten verwijderen

Wij willen een asbest afvoer laten verwijderen. Het gaat om een pijp die uit het dak steekt. Gaat om een eengezinswoning met 2 verdiepingen. Er is al een inventarisatie-rapport.

Betonvloer in lege woning leggen

Het laten leggen van betonvloer op eengezinswoning het woning is leeg

Gat zagen naar kruipruimte

Gat zagen in de betonnen begane grond van een eengezinswoning. Maten 50 x 80 cm. Beton vermoedelijk 15 cm dik. Wat is de prijs en uw levertijd? De werkplek is goed bereikbaar.

Eengezinswoning

Het gaat hier om een tussen woning van 11 x 7,5. 3 laags betonbouw. Plat groen dak. Er moet rekening gehouden worden met een warmtepomp. Er is geen gas. De locatie is den haag ypenburg. Als u meer wilt weten dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet,

Boeren plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Wij willen graag een vrijblijvende offerte voor het laten verwijderen van boeren plavuizen met een oppervlakte van plus minus 45 m2. Ze zijn gelijmd, liggen in een eengezinswoning en er is plaats voor een vuilcontainer voor het huis. Graag ook het egaliseren van de vloer meenemen in de berekening.

Keuken verwijderen en afvoeren

Wij willen in november of december onze hoekkeuken van 200 x 250 cm laten verwijderen en afvoeren naar grof vuil. Het gaat om 5 bovenkasten, 6 onderkasten, een oven, een aanrechtblad en het tegelwerk boven de keuken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. De keuken staat op de begane grond van onze eengezinswoning.

Gevelplaten met asbest verwijderen

Ik woon in een eengezinswoning waar op de buitengevel beplating is aangebracht die asbestmateriaal bevat. Het gaat om beplating tussen de kozijnen van de begane grond en 1e verdieping en op de zijgevel van de zolderverdieping. Het aantal m² weet ik niet precies. Ik heb nog geen asbestinventarisatierapport. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw prijsopgave.

Draagmuur slopen

Onlangs heb ik een eengezinswoning gekocht en wil ik graag een dragende muur verwijderen zodoende om een grotere woonkamer te krijgen. De breedte van de muur is ongeveer 40 a 55 cm breed. De lengte van de horizontale muur is ongeveer 300 cm lang en de verticale muur is 240 cm lang. De dikte is ongeveer 20 cm. Graag ontvang ik een prognose van de prijs om: - de draagmuur te verwijderen en af te voeren - het plaatsen van een H-balk inclusief constructietekening en het eventueel indienen en afwikkelen van een vergunning - de afwerking zal ik zelf verzorgen Kunt u ook aangeven of een vergunning wel of niet benodigd is? Kunt u ook aangeven hoelang het ongeveer duurt in uw planning om de muur bij mij te verwijderen? Ik verneem graag.