Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eengezinswoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: eengezinswoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: eengezinswoning

Schuin dak verbouwen naar een plat dak

We hebben een jaar geleden een nieuwbouwwoning opgeleverd gekregen. De woningen in onze blok variëren met een plat dak en schuin dak. Wij hebben toentertijd een schuin dak genomen, maar zijn inmiddels tot de conclusie gekomen dat we graag (vanwege ruimte en licht) liever een woning met een plat dak hebben. Onze woning is een eengezinswoning/tussenwoning tussen twee huizen met een plat dak. Er zijn aan beide kanten dus muren aangelegd. Graag willen wij een prijsopgave voor de sloop van huidige dak en aanleg van een nieuw, plat dak, met leidingwerk, glaswerk, etc. Hoop van u te horen. Mvg, Sibel Kilinc

Betonrot in kruipkelder bestrijden

In de kruipkelder van onze eengezinswoning zit betonrot. Graag een prijsopgave.

Volledige opbouw op plat dak

Ik wil graag volledig opbouw op de plat dak. Het is een eengezinswoning 100 m2 met plat dak. Ik weet niet precies maar denk dat het om 40 of 50 m2 gaat.

Eengezinswoning verbouwen

Het betreft een eengezinswoning 1993 waar de volgende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden: - CV leidingen infrezen in de muren woonkamer en keuken - Muur verwijderen van 2 meter breed 2.50 hoog - Muur plaatsen van ongeveer 2 meter breed en 2.50 meter hoog - Open trap moet dichte trap worden - Muren stuken en schilderen gehele woning, 110 m2 - Zolder is nu 1 grote ruimte. hier willen wij een voorzolder en slaapkamer maken. De zolder is ongeveer 25 m2. Hier dient een muur met deurkozijn geplaatst te worden, afwerking in overleg.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Aan de achterzijde van een eengezinswoning wil ik graag een uitbouw van 2.50 meter diep en 6 meter breed laten plaatsen. De raam- en deurkozijnen die u in de achtergevel zitten willen wij graag behouden. De afwerking aan de binnenzijde zullen wij zelf verzorgen, de elektra en de convectorput moeten wel verplaatst worden. Er is voor zo ver wij weten geen vergunning nodig.

Dakopbouw op eengezinswoning

Ik zou graag een dakopbouw op een eengezinswoning, jaren '30, willen laten plaatsen. De afmetingen zijn 5.90 meter breed en 9.20 meter lang. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en het houten frame voor de wanden geplaatst. Verder zal ik de ruimte zelf gaan afwerken. De vergunning is aangevraagd en de toestemming is binnen.

Etage op dak bouwen

Mijn eengezinswoning heeft op dit moment 2 woonlagen met een plat dak. Graag zou ik hier een opbouw op willen plaatsen van 7 bij 4 meter. Er zal een vaste hard houten trap geplaatst moeten worden. De ruimte zal 2 slaapkamers gaan krijgen. Hiervoor zullen er wanden geplaatst moeten worden inclusief deurkozijnen en deuren. De elektra en verwarming moeten worden doorgetrokken en de wanden en plafonds gestuukt. Beide kamers dienen een raamkozijn te krijgen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

H-balk berekenen en plaatsen

Overspanning tussen de woonkamer en de keuken plaatsen. Afmeting is ongeveer 3 meter en er rust een verdieping en het dak boven op. Het gaat om een kleine eengezinswoning.

Asbestafvoer(en) laten verwijderen

Wij willen een asbest afvoer laten verwijderen. Het gaat om een pijp die uit het dak steekt. Gaat om een eengezinswoning met 2 verdiepingen. Er is al een inventarisatie-rapport.

Tegelvloer verwijderen

Ik wil ongeveer 45 m2 aan tegelvloer verwijderen. De vloer ligt er vanaf de bouw in 1992, 10 m2 is later bijgebouwd. Graag prijzen inclusief afvoeren tegels. Het huis is vrij toegankelijk op de begane grond (eengezinswoning) maar wel met dorpel en opstap van ongeveer 12 cm.