Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eengezinswoning uitbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: eengezinswoning uitbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: eengezinswoning uitbouwen

Eengezinswoning uitbouwen

Ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om een uitbouw te realiseren met de volgende maten

Serre aanbouwen

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een geschakelde eengezinswoning uit bouwjaar 1989. De overdracht zal mogelijk begin oktober kunnen plaatsvinden. Wij hebben de wens om de woning aan de achterzijde uit te bouwen met een kunststof serre van 2 meter diep en 5,8 meter breed. Er moet ook een fundering met isolatie worden aangebracht. Het gaat om het deel van de keuken dat wij naar achteren willen uitbouwen. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Slaapkamer uitbouwen

Wij hebben een eengezinswoning met aan de achterzijde op de 1e verdieping een 'balkon' op het platte dak van de begane grond. Dit balkon is ongeveer 515 cm breed en 250 cm diep. Wij willen die ruimte graag bij de slaapkamer trekken, we maken dan dus een uitbouw op het platte dak. We nodigen graag een aannemer uit om de situatie hier met ons te bespreken en een prijsindicatie te verzorgen.

Tussenwoning verbouwen

Ik heb een eengezinswoning gekocht, een tussenwoning waarvan ik naar verwachting binnen 2 tot 3 weken de sleutel zal krijgen. Ik wil de woning graag laten verbouwen en renoveren. Ik wil daarbij het liefst in gesprek komen met bedrijven die de volledige regie over alle klussen zullen voeren. Ik wil de woonkamer 3 meter laten uitbouwen over de volle breedte van 525 cm. Verder wil ik op de zolderverdieping een dakkapel laten plaatsen. Ik wil ook de complete woning aan de binnenzijde laten schilderen. Het gaat hierbij om de wanden, plafonds, alle kozijnen, deuren en ramen. Ik wil het huidige laminaat in de hele woning laten verwijderen en daar nieuw laminaat laten leggen. Ik zal dit laminaat naar verwachting zelf aanschaffen. Ik wil graag een afspraak maken zodra ik de sleutel heb, zodat het werk kan worden ingemeten. Het is mijn wens om het werk vanaf eind augustus/ begin september te laten starten. Ik wil graag een gespecificeerde offerte ontvangen met afzonderlijke posten voor de diverse werkzaamheden. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Uitbouw / aanbouw aan nieuwbouw woning

Rond oktober/november wordt ons nieuwbouw huis opgeleverd. Beide buren laten een uitbouw plaatsen door de bouw, helaas was dit voor ons geen optie meer. Nu willen wij graag ook een uitbouw laten plaatsen. Het betreft een eengezinswoning, rijtjeshuis. De uitbouw zou twee meter lang moeten worden en ongeveer 5 meter breed, doortrekken met de andere twee uitbouwen. We willen geen knik in de woonkamer dus wij hebben al begrepen dat de buitenmuren van de buren eruit moet. De openslaande deuren dienen geleverd te worden, de aanbouw verder dient casco opgeleverd te worden. Wij ontvangen graag een offerte wat de kosten hier ongeveer voor zijn.

Dak uitbouwen met een opbouw

De woning betreft een eengezinswoning met 3 verdiepingen. Het schuine dak loopt vanaf de eerste etage tot aan de zolder. Ik zou graag een opbouw willen op de eerste etage. Een grote gemetselde opbouw met een recht dak. De breedte bedraagt 5.13 meter. Afhankelijk van de prijs geheel afgewerkt opleveren.

Uitbouw aan nieuwbouw woning bouwen

In februari wordt onze eengezinswoning opgeleverd en wij willen graag de woonkamer, die aan de tuin grenst, met 2.5 meter in de lengte laten uitbouwen. Het gaat hier om een standaard uitbouw met een breedte van 5 meter, geheel afgewerkt. Ik weet niet of en wat voor een fundering er onder moet komen. Huidige tuindeuren kunnen in nieuwe gedeelte worden hergebruikt.

Wij hebben in juni en huis gekocht ...

Wij hebben in juni en huis gekocht (eengezinswoning, rijtjes). Wij willen graag de nu nogal kleine badkamer verbouwen (op begane grond, achter de keuken). Omdat we de badkamer niet verder in de tuin naar achteren willen bouwen (vanwege het heerlijke zonlicht), maar aan de zijkant willen uitbouwen willen we ook graag de nu wat verouderde keuken ook meepakken. Wij kregen laatst van iemand een leuk idee en vroegen ons af of dat mogelijk is. Ook andere mogelijkheden zijn welkom. Het idee was: maak van de keuken een hoek keuken (in het uit te bouwen deel) en bouw de badkamer verder op de vroeger plek van de keuken.

Ca. 3 meter stenen uitbouw, met ...

Ca. 3 meter stenen uitbouw, met lichtkoepels op begane grond van eengezinswoning. Schuifpui naar tuin. Huis is 'tunnelbouw' met nu stenen muur en raam, deur in achterzijde. Het betreft hier 2 uitbouwen voor twee naast elkaar gelegen eengezinswoningen.

Het uitbouwen (verlengen) van een ...

Het uitbouwen (verlengen) van een eengezinswoning (nieuwbouw) met 3 m met convectorput en electravoorzieningen Breedte woning 6 m (hart op hart)