Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dubbelzijdige nokverhoging realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dubbelzijdige nokverhoging realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dubbelzijdige nokverhoging realiseren

Een dubbelzijdige nokverhoging realiseren

Ik zoek een specialist die een dubbelzijdige nokverhoging kan realiseren op mijn tussenwoning. Dit moet ongeveer 450 cm breed zijn en bij voorkeur van buiten met kunststof bekleed.

Zolder naar woonetage verbouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die van mijn zolder een woonetage kan maken. Om dit te realiseren moeten de volgende werkzaamheden uitgevoerd worden: - Dubbelzijdige nokverhoging (5 meter breed) - Vaste trap naar zolder plaatsen - Afhankelijk van de kosten 1 of 2 dakkapellen plaatsen

Dubbelzijdige nokverhoging realiseren

Wij willen graag onze nok verhogen. de breedte van ons huis is 5,60 dus ik denk dat de afmeting 5 meter wordt. Wij willen graag weten wat de kosten zijn voor een prefab en een kunststof verhoging.

Een dubbelzijdige nokverhoging plaatsen

Wij willen een dubbelzijdige nokverhoging, waar nu een bergzolder is. De nokverhoging moet ongeveer 450 cm buitenmaat worden. Bij voorkeur een kunststof nokverhoging. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning. De vergunning is nog niet aanwezig, maar zijn we mee bezig.

Dubbelzijdige nokverhoging

Wij willen een dakopbouw (dubbelzijdige nokverhoging) over de gehele breedte van het huis (6 meter). De hoogte hiervan zal ongeveer 1,5 meter zijn. We willen kunstof kozijnen, 4 kiepramen, 2 vaste ramen en 2 dichte kozijnen, zoals ook onze buren hebben. We willen horren voor de kiepramen en screens aan de voorzijde.

Dubbelzijdige nokverhoging realiseren

Graag laat ik een zo groot mogelijke dubbele nokverhoging op het huis plaatsen. Het vloeroppervalk van het huis is 6 m bij 6 m. Er is waarschijnlijk een vergunning nodig, deze besteed ik graag uit. Graag kunststof kozijnen en keralit aan de zijkant. Graag oude materialen afvoeren.

Nokverhoging

Graag willen wij een prijsopgaaf voor een enkel en dubbelzijdige nokverhoging van 6 meter breed. Wij overwegen een casco oplevering in prefab versie. Omdat wij in de gemeente Rotterdam wonen graag een optie voor zowel de voorzijde als de achterzijde.

Dubbelzijdige nokverhoging

Wij zijn bezig met de aankoop van een woning en dit betekent dat we in na januari het hellende dak van de woning zouden willen laten verhogen. In de nok kan er nu gestaan worden, maar aan de zijkant niet. Nu zie ik op jullie site heel veel informatie, maar ben ik benieuwd naar een heel grove prijsindicatie voor het verhogen van een dak met ongeveer 70 cm. De totale oppervlakte van de woning is 82 m2, de nok lengte bedraagt ongeveer 19 meter en het dakoppervlak zou ik schatten op 130 m2. Ik begrijp dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de offerte en dat er een exactere prijs zal volgen na een bezoek, maar graag zou ik weten of we rekening moeten houden met bijvoorbeeld €20.000 of eerder richting €100.000 euro. Het zou gaan om een houten constructie en de binnenkant kunnen we zelf afwerken. Volgens de bouwregels is een vergunning niet nodig, mits je binnen de tien meter zit. Voor de zekerheid ligt de aanvraag ook bij de gemeente. Dan nog twee laatste vragen: hoe lang zou het ongeveer in beslag nemen qua uitvoer? En kan dat ook in de winter of wordt het vanaf het voorjaar?

Dubbelzijdige nokverhoging realiseren en bouwtekeningen maken

Wij willen een dubbelzijdige nokverhoging. De maten van onze zolder zijn: lengte 7.0 meter, breedte 6.5 meter, totaal oppervlak is 43 m2, grootste hoogte 2.2 meter en laagste hoogte is 0.6 meter. We zouden graag een nokverhoging willen met een minimale breedte van 5 meter. Echter moeten we nog een vergunning aanvragen bij de gemeente Zoetermeer. Daar kunnen we niet in vooroverleg en dienen we direct vergunning aan te vragen. Hiervoor hebben we bouwtekeningen nodig van de verbouwing. Kunnen jullie deze eventueel ook verzorgen? De opbouw willen we casco opgeleverd hebben. welke constructie wij willen weten we niet, daar ontvangen we graag advies over. Is het mogelijk om op de offerte de elektra en stucwerk kosten apart te vermelden?

Nokverhoging

Ik ben op zoek naar de kosten voor een nokverhoging. Ik woon in een hoekhuis en ben afhankelijk van wat er mag van de gemeente op zoek naar de prijs voor een dubbelzijdige nokverhoging indien de zijmuur gelijk mag worden getrokken met de muur eronder (dus soort puntdak). Ik weet nog niet wat de afmetingen moeten zijn. Verder wil ik dat het compleet afwerkt word en dat het van kunststof en houtlook gemaakt word.