Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dubbele opbouw realiseren van een nieuwbouwwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dubbele opbouw realiseren van een nieuwbouwwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dubbele opbouw realiseren van een nieuwbouwwoning

Dubbele opbouw realiseren van een nieuwbouwwoning

We willen graag de mogelijkheden doornemen en een offerte om een dubbele opbouw te realiseren. De opbouw komt aan de achterzijde van de woning met daarop nog een opbouw, tot de hoogte van het oorspronkelijk dak. Zie foto. Of het dak sterk genoeg is durf ik niet te zeggen. Vergunning is nodig. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen graag de prijs weten voor een casco oplevering en een complete oplevering. Elektra en stucwerk willen we ook graag vermeld hebben. De constructie willen we zo sterk mogelijk, de achtergevel moet gemetseld worden.

Complete opbouw realiseren en zonnepanelen verplaatsen

Graag zouden wij willen inventariseren of een opbouw haalbaar is voor ons huidige huis. Het gaat om het volgende: - Over de gehele bovenverdieping +/- 5 x 6,5 m recht omhoog. - Een vaste trap van de 2e verdieping naar de 3e. - Muren van een kleine overloop met deur en 1 grote kamer. - Met ramen in overleg (voor en achter). - Radiatoren hoeven niet meegenomen worden. - Elektra naar minimaal 4 dubbele stopcontacten en 2 plafond punten. Op een nieuwe groep. - Muren behangklaar opleveren. Plafond wit gespoten. Verder moet de doorvoer van de mechanische ventalisatie doorgetrokken worden en de standleiding waarschijnlijk ook. Daarnaast hebben wij zonnepanelen liggen. Deze zullen verplaatst moeten worden naar het nieuwe dak en de aansluitingen verlengd. Kunnen jullie dat ook? We weten niet of dit ook in bakstenen kan of dat het anders zou moeten (HSB). Wat zou de uitvoeringstermijn zijn na goedkeuring van de plannen door de gemeente? Graag zouden we een kostenindicatie van u willen ontvangen voor bovenstaande bouwactiviteiten.

Dubbele uitbouw achterzijde woning

Het betreft een uitbreiding van de woning op de begane grond en 1e verdieping. Begane grond dient er een aanbouw te komen van 4 x 3 m om de woonkamer en keuken met elkaar te verbinden. Muur keuken en woonkamer dient opengebroken te worden zodat het 1 gehele open ruimte wordt. Verder dient er boven de aanbouw een opbouw gemaakt te worden. Dit wordt 1 kamer ter grote van de onderliggende aanbouw. Complete oplevering is in overleg, maar er moet wel elektra aangelegd worden, er moet een fundering in, en de uitbouw moet van steen zijn. Er hoeft niet gestuct te worden. Misschien is er een vergunning nodig. Als dit zo is, zal ik hem zeker aanvragen.

Opbouw schuin dak

Wij willen graag een casco nokverhoging met dubbele dakkapel van 4 meter breed. Het dak heeft een hoek van 34° Op de foto ziet u links ons huis, rechts dat van onze buren die al een nokverhoging hebben met dakkapel. Het moet van steen gemaakt worden, er moet elektra in komen en het hoeft niet gestuct te worden. Ik ontvang graag een offerte.

Dak opbouw voor 3 woningen en eventueel dubbele uitbouw

Wij willen met 3 woningen naast elkaar een dakopbouw op een plat dak met wat verschillende wensen, ook wil 1 van de huizen een dubbele uitbouw aan de achterzijde. De buitenmuren moeten allemaal gemetseld zijn in dezelfde kleur als de rest van de woning. Verder moet alles in overleg.

Prefab opbouw op bestaande garage

Wij willen een (prefab) opbouw bovenop de bestaande, met door 2 extra heipalen ondersteunde garage. De afmetingen van de bestaande garage zijn: L 6514 x B 3102 x H 2700. Op de eerste verdieping boven aan de trap zit een raam (zie foto). Hier moet de deur komen naar de opbouw (slaapkamer). Spouwmuur met houten gevelbekleding. De opbouw dienst geïsoleerd te zijn en standaard afgewerkt van binnen. Binnen willen we 2 dubbele wandcontactdozen, een groot raam (inclusief een deel dat open kan) aan de lange zijde en een kleiner raam (welke ook open kan) aan de korte zijde. Verwarming door middel van elektrische verwarming. Een plat dak op de opbouw. De afwerking aan de buitenzijde dient uitgevoerd te worden met Amerikaans Red Ceder stapelhout zoals de rest van het huis. Het hout dat voor de aanbouw weggehaald moet worden, kan opnieuw gebruikt worden. Start werkzaamheden graag op maandag 5 oktober 2018.

Zes dakopbouwen in Amsterdam Oost

Namens 6 bewoners en de VvE wil ik een offerte aanvragen voor het maken van een opbouw op onze woningen. We wonen allemaal in een dubbele bovenwoning uit bouwjaar 1920. We hebben een 3e en 4e verdieping. Op de 4e verdieping is een dakterras. Bij 3 woningen is de wens om een opbouw op het platte dak te maken, bij 3 andere woningen om een uitbouw van een façadedak te realiseren. Elke verbouwing moet een extra ruimte opleveren van ongeveer 40 m². Bij een eerdere renovatie is een houten betimmering die vergrijst aangebracht bij het dakterras. Wij denken qua uitvoering dat het fraai is om de buitenzijde in diezelfde stijl te laten maken. We hebben al onderzoek gedaan en de bouwbesluiten nagelezen. We denken dat met onze wensen aan de eisen van de bouwbesluiten te kunnen voldoen. We willen een afspraak maken met een aannemer die ervaring heeft in een dergelijke bouwklus voor een eerste stap.

Opbouw laten opbouwen

Wij willen mogelijk een opbouw met een afmeting van 6 bij 5 meter. De woning heeft nu een pannendak. Er moet een volledige verdieping op komen. Plat dak of ook weer met pannen (dubbele nokverhoging). Trap plaatsen en elektra en verwarming doortrekken. Eventueel ook water en afvoer. Er is een bouwtekening van de woning. Er is in het verleden een tekening voor de opbouw gemaakt, die moet ik opzoeken. Kunt u ook helpen met de vergunningaanvraag? Graag een indicatie van de kosten. Bij de bank loopt een aanvraag hiervoor.

Dubbele opbouw op aanbouw realiseren

Samen met de buren willen we mogelijk een opbouw plaatsen op onze gezamenlijk aanbouw. Lengte tot aan de achtergevelmuur 4,60 meter. De tussenmuur staat 50 cm uit het midden van de aanbouw. De totale breedte is 6,50 meter. De constructie in hout (in verband met het gewicht) en een Franse kap heeft de voorkeur. Er moet een aansluiting gevonden worden op het dakkapel (waar overigens nieuwe kozijnen in moeten).

Opbouw realiseren en deurposten met deuren vervangen

Voor alle werkzaamheden kan gelden: aanvang donderdag 2 november 2017 Wensen opbouw: - voor maatvoering zie bijlage, 2.80 x 6.98 binnenmaat - plafondhoogte 2.53 meter, vloer tot plafond - 4 x dubbele stopcontacten - verwarming - 2 verlichtingspunten in plaats van 1 en centraal aan/uit schakelen - 2 x vast raam en draaikiepraam, zie foto vooraanzicht van voorbeeld dakopbouw op nummer 41 - uitsparingen voor rolluiken handbediend, zie foto als voorbeeld - raam buitenzijde 1e verdieping moet toegangsdeur worden - bouwvergunning laten verzorgen door aannemer Wensen aanvullende werkzaamheden: - Metalen deurposten vervangen door houten deurposten begane grond: 5 stuks van 2.11 x 0.9 + 2 stuks van 2.11 x 75, hierbij de vraag of een hogere deur het huis hoger doet lijken? 1e verdieping: 5 stuks van 2.11 x 0.9 + de nieuwe toegangsdeur naar opbouw in dezelfde maat, deze deuren mogen dezelfde maat houden - afhangen deuren - deuren nog te kiezen,weekamp of skantrae - beslag ook nog uit te kiezen - optie om deuren te laten spuiten in plaats van schilderen - voor beneden verdieping en 1e verdieping graag een kostenplaatje om de naden in het plafond te dichten en dan opnieuw te laten spuiten, naden tussen de betonplaten Vraag: denk u dat met een plafondhoogte van 2.53 meter en de huidige deuren van 2.11 meter het mooi is om de deuren te vervangen door 2.31 meter deuren, en dus de bovenlichten te verkleinen/dichtzetten? Ons lijkt het dat daardoor optisch het huis hoger lijkt ? Graag advies hierover. Ik hoop dat u hiermee even genoeg hebt om een offerte uit te kunnen brengen en dan met name voor de opbouw als prioriteit.

Partners

Partners van Casius