Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dubbele opbouw realiseren van een nieuwbouwwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dubbele opbouw realiseren van een nieuwbouwwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dubbele opbouw realiseren van een nieuwbouwwoning

Casco-Opbouw van circa 4,00 meter x 5,00 meter op plat dak

Het betreft een dubbele bovenwoning op de 1e en de 2e verdieping. Voorkant gedeeltelijk pannendak, achterzijde gedeeltelijk een plat dak met bitumen en grind. Wij willen net als bij een buurman op het platte dak van de 2e verdieping een casco-dakopbouw van circa 5,00 meter x 4,00 meter met een nieuwe vaste trap er naar toe. Momenteel zit hier een kleine lichtkoepel, dit gat dient dus vergroot te worden voor de vaste trap. het gaat om het casco, verwarming en elektra doen we zelf. Er hoeft geen sanitair in te komen.

Garage met dak opbouw

Wij willen graag een garage laten bouwen met dakopbouw. Garage 6 x 3.5m bij 2,70 m hoog. Graag het dak isoleren. Daarnaast willen we graag een stenen buitenmuur. Verder nog een dubbele garagedeur aan de voorzijde en een loopdeur in de achterzijde, en ook een raam in de achterzijde. Aan de voorzijde een overstek van 1 meter en hiervan af de dakopbouw met een lengte van 5 meter. Op deze manier loopt de achterkant van de garage gelijk met de uitbouw van het huis en de achterkant van de opbouw gelijk met de originele achterkant. Graag een betonnen vloer storten met een houten tussen vloer. De garage dient aan de zijkant van het huis te komen. Dit is makkelijk bereikbaar.

Garage met dak in een punt bouwen

Ons huis is 10 meter lang. 7.50 origineel en een uitbouw naar achter van 2.50. Vanaf de achterkant willen wij een garage tegen de woning van 6 meter bij 3.5 meter met een overstek van 1 meter . Hoogte ong .2.70 meter. Daar bovenop willen wij een dakopbouw Met of een puntdak met aan de voorzijde een dakkapel, of een rechte voorgevel met een schuin dak naar achteren. Maar dan niet verder dan de originele achtergevel. Garage met dubbele deur aan de voorzijde en een loopdeur aan de achterzijde Materiaal : steen. Materiaal opbouw : hout met gevelbekleding.

Opbouw dak

Ik zoek iemand voor het aanbrengen van een dakopbouw of dubbele dakkapel.

Opbouw achterzijde huis

Ik wil graag een offerte van een opbouw op een plat dak aan de achterkant van het huis. Het dak van de opbouw mag ook plat zijn, maar ik zou wel graag aan de zijkant het schuine gedeelte van het huis doortrekken zodat het een geheel wordt als dat mogelijk is. Ik wil er een raam en een dubbele openslaande deur in aan de tuinkant en uiteraard moet het huidige raam dichtgemetseld worden. Ik heb 2 situaties in mijn hoofd: of ik wil 1 kamer van 5 bij 3 m, of ik wil de gang en 1 slaapkamer verlengen, dus dan zou het 4 bij 5 m worden. Houtbouw vind ik mooi, dus graag de opbouw van hout. Er is een vergunning nodig, deze laat ik graag door u regelen. Graag een complete oplevering, inclusief elektra en stucwerk. Er is voldoende parkeergelegenheid en toegang tot de locatie.

Opbouw op plat dak

Bij deze willen wij een offerte aanvragen voor een dakopbouw voor ons huis. Het gaat in principe om alleen ons huis, maar misschien zijn onze buren ook geïnteresseerd. Wat is de prijs voor een enkele opbouw en wat is de prijs voor een dubbele, als de buren ook mee doen? Specificaties huis: • Ons huis heeft een plat dak. Waarvan het voorste gedeelte ongeveer 70 cm hoger is dan het achterste gedeelte. • Op de overloop is nu een kast en daar staan in de: Cv ketel, wasmachine, droger, wtw-unit, de unit voor de zonnepanelen en de doorvoer van de airco leiding. De opbouw zou ongeveer 5 x 6 meter worden. We zijn bezig met de vergunning. Meerdere buren hebben een dakopbouw. We willen een prefab constructie en een casco oplevering. Wel willen we graag elektra en leidingen doorgetrokken hebben voor de cv-ketel enzovoort. De buitenkant moet helemaal afgewerkt zijn en geïsoleerd. Tekeningen moeten nog.

Complete opbouw met houten constructie en dakterras realiseren

Het betreft een toekomstige uitbouw op een plat dak. De uitbouw wordt een natte ruimte: sauna, dubbele douche, dubbele wasbak. Vanuit de huidige badkamer moet een raam een deur worden. Verder nog een tweede deur in de uitbouw naar een aan te leggen dakterras. Maat uitbouw: 2.5 x 8.5 Verder moet huidige badkamer verbouwt worden tot toilet en kast. De vergunning voor deze klus mag eventueel worden aangevraagd door de aannemer. Voor het dakterras moet er o.a. een balustrade komen en verder bespreken hoe deze klus is uit te voeren naast de uitbouw klus.

Opbouw op licht hellend dak realiseren

We willen graag een verdieping bovenop ons huis realiseren, vele buren zijn ons al voor gegaan. Het is een licht hellend dak, van bitumen en hout zit over beton heen. Het dak is sterk genoeg. Het hout en bitumen moet worden weggehaald en dan kan er een houtenconstructie op het betonnen dak gemaakt worden. We hebben bouwtekeningen van de buren, een vergunning zal geen probleem zijn. De opbouw zou 5,5 x 9,5 meter worden. We willen een complete oplevering, er zullen twee kamers gemaakt worden en een badkamer met dubbele douch, dubbele wastafel en een toilet. Ik weet waar alle leidingen lopen, dus daar zou ik mee kunnen helpen. Graag wil ik ook elektra en stucwerk. Er is ook een optie voor een uitbouw, in overleg.

Dubbele dakopbouw en een schuin dak recht laten trekken

Wij willen een dubbele dak opbouw realiseren, de ene kant loopt schuin af tot de eerste verdieping de andere kant loopt normaal schuin af. Dak is ongeveer 5.5 meter breed. Verder willen we graag het schuine dak van de eerste verdieping recht laten trekken zodat de kamers meer tot hun recht komen. Dit is ook ongeveer 5.5 meter breed. Ik ben nieuwsgierig naar zowel een casco als complete oplevering.

Dubbele opbouw realiseren van een nieuwbouwwoning

We willen graag de mogelijkheden doornemen en een offerte om een dubbele opbouw te realiseren. De opbouw komt aan de achterzijde van de woning met daarop nog een opbouw, tot de hoogte van het oorspronkelijk dak. Zie foto. Of het dak sterk genoeg is durf ik niet te zeggen. Vergunning is nodig. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen graag de prijs weten voor een casco oplevering en een complete oplevering. Elektra en stucwerk willen we ook graag vermeld hebben. De constructie willen we zo sterk mogelijk, de achtergevel moet gemetseld worden.

Partners

Partners van Casius