Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dubbele kelder bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dubbele kelder bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dubbele kelder bouwen

Prefab kelder plaatsen

Prefab kelder 6x5 met 4 X dubbele wcd in iedere hoek. Betonnen trap vanuit woonkamer naar beneden. Isolatie apart offereren en graafwerk eventueel ook. Inrit als garage met damwanden optioneel. We weten nog niet of we dat gaan doen. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Dubbele kelder bouwen

In onze achtertuin willen wij een kelder/extra woonruimte creëren. Afmetingen zijn 12 x 12 meter (twee delen van 5 met tussen gang van 2 x 2) x 2.70 meter. Graag een volledige prijs, inclusief alles.

Kelder en dubbele uitbouw maken

Kelder van 9 bij 5 in de tuin, mag betonnen prefab kelder zijn maar ook onder het huis,. Daarnaast een uitbouw aan de achterkant van het huis van 6 bij 2.5. DE trag naar de kelder komt in de uitbouw. Daarnaast een kleine uitbouw aan de garage van b bij 1 om bijkeuken te maken, tekeningen van de architect beschikbaar

Uitbouw met dubbele hoogte en kelder bouwen

Ons rijtjeshuis is ongeveer 8 meter breed. Wij overwegen een uitbouw over deze volle breedte te doen over twee verdiepingen, op de tweede verdieping komt dan ook een extra badkamer. Daarnaast is het idee een kelder onder de woning te plaatsen van hetzelfde formaat. In eerste instantie willen we samen een ontwerp maken om vervolgens de vergunning aan te vragen en de werkzaamheden te laten uitvoeren. Werkzaamheden bestaan uit: - Maken ontwerp en aanvraag vergunning; - Verwijderen grond en aanleg kelder, inclusief vloer, elektra en trap naar woonkamer; - Uitbouw aan de achterkant van het huis (8 meter breed, 2.50 meter diep) over twee verdiepingen; - Vloer leggen op twee verdiepingen; - Elektra op twee verdiepingen en verplaatsen / aanleg van radiatoren; - Badkamer op bovenste verdieping; - Muur verplaatsen op bovenste verdieping.

Kelder bouwen onder te bouwen bijgebouw

Wij zijn bezig met de voorbereidingen voor het realiseren van een vrijstaand bijgebouw van 10.5 x 6 meter met daaronder een kelder van 6 x 3 meter die gedeeltelijk als fundering zal dienen. De hoogte van het bijgebouw wordt 5.6 meter en zal dus uit twee verdiepingen bestaan. Wij willen op de beneden verdieping dubbele openslaande deuren van 3.5 meter breed, 3 toegangsdeuren en openslaande garage deuren. Op de boven verdieping willen wij een aantal dakramen van 60 x 80 centimeter groot. Ook willen wij op de boven verdieping een dakkapel van 3.5 meter breed laten plaatsen. In de kelder willen wij de hoofdaansluiting van het elektra en water laten realiseren. De dakpannen zijn reeds aanwezig van oude bijgebouwen en kunnen waarschijnlijk worden hergebruikt. Ook willen wij zonnepanelen op het hoofdgebouw en bijgebouw laten plaatsen.

Sloopwerk wc groepen en lift met schacht

Graag van onderstaande opdracht wens ik een offerte te ontvangen. Ik zal de sloopwerkzaamheden even omschrijven: Er zijn twee wc blokken met dubbele wc, de ene is te zien op de foto de andere bevind zich in de kelder deze is qua formaat wat kleiner. Beide wc blokken zijn betegeld en zijn voorzien van sanitair. De wc blok in de kelder is qua formaat kleiner dan die op de foto te zien is. De liftschacht loopt van kelder naar begane grond en moet compleet verwijderd worden inclusief schacht en lift. Alles moet casco opgeleverd worden. Al het puin zal door u moeten worden opgeruimd. In afwachting van uw offerte.

Prefab betonnen kelder plaatsen

Graag een prijsindicatie voor aanleg van een kelder onder een nieuw te bouwen woning. - 4,6x3,0 m + opties voor groter / p.p. m2 (? ) Nadere omschrijving: prefab betonnen kelder inclusief grondwerk, extra funderingspalen en balken. Buitenzijde voorzien van isolatie. Voorzien van een open trap met een doorloopbreedte van ca. 70 cm. Met afwerking van de overgang tussen de begane grondvloer en de kelderwand. Voorzien van mechanische ventilatie / dubbele wandcontactdoos en plafondlichtpunt / standaard radiator. Woning moet nog gebouwd worden. Dus voor bouw kelder aanleggen.

Schuur met kelder in de tuin bouwen

Ik ben voornemens een kelder in de tuin te laten maken met daarop een schuur met spouw. De afmeting mag ongeveer zijn 3,6m x 5,24m, dit zijn de maten van een prefab kelder van Mombarg beton. Type nr K523629M, in de schuur hoeft alleen een dubbele deur met glas en de kelder moet extra zwaar uitgevoerd worden met wanden van 16cm dik en een vast gestort kelderdek met trapgat hebben met in het kelderdek een centraaldoos voor verlichting. Een keldertrap is niet nodig en straatwerk maak ik naderhand zelf weer in orde.

Algemeen verbouwen

Diverse klussen: Container voor sloopafval Het injecteren van de muren rond het maaiveld Het vocht weghalen /stoppen op de begane vloer en kelder Schilder werk buiten Pannen en lood reparatie Vervanging ketel en leidingwerk indien mogelijk vloerverwarming aanleggen Trap naar zolder maken 2de badkamer maken inclusief leidingen en afvoer (Dubbele)opbouw maken(+/- 6.00x4.00 en dakkapel plaatsen en afwerking.Eventueel met kosten van vergunningen en tekeningen. Willen slechts een globale indicatie.

Renovatie

Dak: Achterschilddakje, Keramischepannen (type oud holle.) Vervangen van panlatten en dakfolie. Van binnen uit isoleren. Loodstrookafdichting nabij bovenste pan aanbrengen. Dakschot en daktengels vervangen. Het dak is ongeveer 5 bij 4 meter. Badkamer: plafond vernieuwen inclusief verlichting en ventilatie. Kelder: Ventilatie aanbrengen. Ramen boven etage: Dubbele beglazing. Overloop: Kast met schuifdeuren om ketel bouwen. Van ieder onderdeel graag een aparte offerte!