Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dragende muur uitbreken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dragende muur uitbreken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dragende muur uitbreken

Dragende muur slopen

Draag muur doorbreken van 10 cm dik en 4,3 m lang. + een balk plaatsen. Wat zijn hier ongeveer de kosten van.

Draagmuur slopen

Ik wil een dragende muur laten verwijderen tussen de keuken en de woonkamer. Het betreft een appartement op de eerste verdieping. De muur is drie meer breed. Willen jullie aangeven hoeveel jullie maximaal weg kunnen halen? En aangegeven wat de prijs inclusief en exclusief opruimen puin is Graag inclusief constructieberekening. In de bijlage heb ik de constructietekening opgenomen. De werkplek is goed bereikbaar en kan zijn auto in de buurt kwijt.

Dragende muur wegnemen

Ik heb via uw website vernomen dat uw bedrijf draagmuren verwijderd en draagbalken plaatst. Nu zou ik graag een offerte willen hebben wat het mij zou gaan kosten als ik het bij u zou willen laten uitvoeren. Ik heb al een constructie tekening en berekening laten maken, alleen is dat bestand te groot om het hier mee te sturen. Deze kan ik sturen als u een reactie naar mij heeft gestuurd. Ik zou graag alles door u willen laten doen, verwijderen van de muur en het plaatsen van de balk. Het aftimmeren kunnen wij eventueel zelf wel en de vergunning is ook geregeld. Ik hoop u hier voldoende mee te hebben geïnformeerd en hoop snel van u te horen.

Constructiemuur slopen

Heer/mevrouw, Hierbij wil ik graag een offerte van u ontvangen voor het verwijderen van mijn dragende muur tussen mij woonkamer en keuken, de muur is ongveeer 3 meter breed en 2. 5 meter hoog Alvast brdant voor uw offerte

Dragende muur uitbreken

Het slopen van een Draagmuur van 3,50 meter lang en gelieve ook puin opruimen

Muur, schoorsteen of schouw verwijderen

Ik heb een huis gekocht uit 1928, de vloer is hout. In het midden van het huis staat de schoorsteen, en tussen de keuken en woonkamer staat een tussenmuur met een kleine deuropening. Volgens mij is de muur met de kleine opening een dragende muur, mijn wens is om de opening zo groot mogelijk te maken. Weerskanten 40/50 cm overblijft, de opening hoeft niet hoger te worden. De schoorsteen heeft 3 kanalen waarvan er 2 gebruikt worden voor de afzuiging van de keuken en afvoer van de cv, deze kan ik zelf verleggen. De schouw van de schoorsteen en deels van de schoorsteen staat in de woonkamer, deze neemt plek in, als het mogelijk is, moet deze uit de woonkamer verwijderd worden. Als het niet mogelijk is wil ik weten wat de mogelijkheden zijn voor het slopen van de schoorsteen, en het dak waar immers een gat ontstaat. Voor het verwijderen van de schoorsteen is geen vergunning nodig ook te zien is de afzuigschouw in de keuken, deze moet ook weg.

Niet dragende tussenmuur verwijderen

Ik wil een tussenmuur laten verwijderen. Het is geen draagmuur. Er is elektriciteit in de tussenmuur aangelegd. De muur bestaat uit gipsplaten. De muur is 3. 4m bij 2,8m. Er zitten 2 bovenramen en een deur in.

Dragende muur verwijderen

Ik wil verwijderen van een dragende muur van ongeveer 2 meter breed en 2,5 meter hoog realiseren. Hiervoor dient ook een schoorsteen te worden verwijderd. Graag het hele plaatje: constructeur, vergunning aanvraag, verwijderen muur, plaatsen draagbalk, afwerking van het plafond en blijvende muur. Dichtmetselen van bestaande deuropening. Het is een jaren 30 woning. Eventueel mag het puin ook afgevoerd worden.

Muur met dragende functie slopen

Ik wil een muur gesloopt hebben die tussen de keuken en woonkamer zit. Daar moet een gat van 60 bij 245 cm tussen. Er loopt elektriciteit doorheen maar dat kan eventueel verplaatst worden. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Dragende muur slopen

De draagmuur is 17 cm dik 2,66 meter hoog en 2,70 meter breed De muur is van gestort beton en er dient een steunbalk geplaatst te worden. Hert afvoeren van het puin doen wij zelf.