Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dragende muur uitzagen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dragende muur uitzagen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dragende muur uitzagen

Deur in draagmuur maken

In een stenen dragende muur wil ik een deuropening maken. Graag zou ik een offerte krijgen voor het maken van de doorgang. Het gaat om het uitzagen van de opening in een dragende muur en het plaatsen van de benodigde ondersteuning voor de opening. Boven een gipsplatenplafond liggen houten balken die het dak ondersteunen. De hoogte van het plafond is 246 cm. Aan beide kanten zorg ik dat er geen vloer meer ligt en dat er voldoende ruimte is om te werken. Er zijn 2 opties die we overwegen: Een opening van 90/100 cm of een opening van 200 cm beide willen we later laten afstuken. Zijn beide mogelijk en wat zijn hiervoor de prijzen en termijn dat het gemaakt kan worden?

Dragende muur uitzagen

Ik wil de woonkamer uitbreiden en de stenen schuur die aan de woning vast zit erbij betrekken. Het is een hoekwoning waar de draagmuur voor 2,5 meter worden uitgezaagd. Het gedeelte wat schuur is moet geïsoleerd worden. Er is al elektra in de schuur. En nog een tweede dragende muur moet doorgebroken worden.

Dragende muur uitzagen

Uitzagen van een dragende stenen muur van 21 centimeter ten behoeve van garagedeuren. Afmeting 2.55 x 2.15 meter. Twee hoeklijnen ter ondersteuning zullen moeten worden aangebracht. In de hoeklijn rollaag stenen aanbrengen. Tevens afvoeren van het puin.

Deuropening verplaatsen in een muur

Deur uitzagen niet dragende muur, dichtmaken. Wij willen de deur van de keuken naar de bijkeuken verplaatsten. De oude deuropening moet dicht. Het betreft een niet dragende muur ~10 cm (waarschijnlijk cellenbeton?). Deze muur is betegeld aan een kant (ik weet niet of dit een verschil maakt qua prijs). Er zit een radiator aan de andere kant, wij kunnen eventueel dit zelfs verwijderen (maar wat zou het kosten als jullie dit ook doen?). aub prijs inclusief alle materialen (excl. Deur) Ik ben slecht bereikbaar via telefoon, dus aub via email reageren met een offerte. Ik zou jullie terug bellen. Wij zijn flexibel wanneer de klus uitgevoerd moet worden, maar ivm het gunstige BTW-tarief het liefst voor 1 juli.

Verbouwklussen in huis

Klus 1: Creëren open keuken door wegbreken van de muur tussen keuken en woonkamer. Gaat om ongeveer 3 meter. Er moet waarschijnlijk een stalen steunbalk geplaatst worden in verband met dragende muur en ruwe afwerking. Klus 2: Vergroten van het toilet op begane grond door het dichtmetselen van deuropening van gang naar keuken en de deuropening van gang naar woonkamer. Installatie nieuw hangend toilet, aanleggen fonteintje, elektriciteit en tegelwerk. Klus 3: Uitzagen van dubbele deur in de muur tussen gang en woonkamer, plaatsen van kozijn en dubbele deur. Indien mogelijk, verzorgen wij de meeste materialen.

Niet dragende kalkzandstenen muur uitzagen

Om een nieuwe garagedeur te plaatsen dient over een hoogte van 2,40 meter een hoek van 90 bij 125 mm uit een gemetselde kolom (bakstenen van kalkzandsteen) gezaagd te worden. Dit geldt voor beide zijden van de garage.

- uitzagen gat voor woonkamer ...

- uitzagen gat voor woonkamer kozijn/deur in "dragende" half steens muur (kalkzandsteen) - dichtmetselen oude deur gat in half steens muur - verplaatsen/vernieuwen schakelaars aan twee zijden van de muur - stucen van de muur aan twee zijden - dicht metselen van oude keuken deur - plaatsen van nieuw kozijn/wc deur - stucen keuken deel van wc - dichtmetsen oude badkamer deur - stucen halletje zijde metselwerk

Enkel uitzagen van een deuropening in ...

Enkel uitzagen van een deuropening in kalkzandsteen, geen dragende muur. Vermoed dat dit een snel werkje is, zou tussen de bedrijven doorkunnen lijkt mij. Ik lees op internet dat het binnen een uurtje te doen moet zijn, geen zorgen over metselwerk, afvoeren etc etc. Reden: nooit met muurzaag gewerkt, kosten huur muurzaag. Bij voorkeur voor 25 augustus uitvoeren, anders onzekere planning

Plaatsen van een hardhouten schuifpui in ...

Plaatsen van een hardhouten schuifpui in dragende wand. Afmeting schuipui (b x h) ca. 2,20 x 2,50. Bijkomende werkzaamheden: plaatsen steunbalk in dragende muur en uitzagen / verwijderen muur.