Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Niet dragende kalkzandstenen muur uitzagen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: niet dragende kalkzandstenen muur uitzagen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: niet dragende kalkzandstenen muur uitzagen

Dragende muur slopen

In verband met een verbouwing wil ik een draagmuur verwijderen. Er is al een deel van de draagmuur verwijderd en hier is een HE180A balk geplaatst. Deze moet vervangen worden voor een HE160M balk met een zeeg van ca 15mm. Ruimte tussen de muren is 5100mm. Bovenop deze balk staat een kalkzandstenen wand en ligt een HE140B balk. Nieuwe balk moet via de buitengevel naar binnen. De draagmuur wil ik zelf slopen. (Na het plaatsen van de balk deels laten staan aangezien ik de rest van de beneden verdieping later pas wil gaan verbouwen. ) Plafond etc. Sloop ik voor aanvang werkzaamheden ook zelf. Graag ontvang ik eerst een prijs via mail, daarna kunt u eventueel langskomen om het werk op te nemen. Sterkteberekeningen v/d balk is aanwezig.

Niet dragende kalkzandstenen muur uitzagen

Om een nieuwe garagedeur te plaatsen dient over een hoogte van 2,40 meter een hoek van 90 bij 125 mm uit een gemetselde kolom (bakstenen van kalkzandsteen) gezaagd te worden. Dit geldt voor beide zijden van de garage.

In een niet dragende gevel zijn een ...

In een niet dragende gevel zijn een aantal kalkzandstenen, mogelijk door de vost, gesprongen, gebroken of gedeeltelijk afgebrokkeld. Het gaat hier om een zeer beperkte schade maximaal 1 m2.