Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draagmuur verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draagmuur verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draagmuur verwijderen

Draagmuur verwijderen

Draagmuur verwijderen en het plaatsen van een portaal constructie, op de begane grond een gipsmuur verwijderen en het plaatsen van een nieuwe muur, op de eerste verdieping moet er ook een gips muur er tussen uit om van 2 slaapkamers 1 te maken ook het plafond moet dan opnieuw gedaan worden. de badkamer moet groter gemaakt worden door een nieuw wand te plaatsen.

Draagmuur verwijderen

Ik zou graag een draagmuur (tussen de woonkamer en keuken) laten verwijderen. Hiervoor dient er vervolgens een ijzeren balk geplaatst te worden. De muur zelf is ongeveer 5 meter lang. Het gaat om de muur met het kozijn er in op de foto.

Constructieberekening en draagmuur verwijderen

Ik wil graag de keuken bij de woonkamer betrekken, er moet dus een deel van de draagmuur (ongeveer 4 meter) verwijderd worden en een stalen balk in. Dit zal ongeveer de helft van de muur zijn. Wij willen een partij die ook de constructieberekening en een tekening kan maken.

Constructieberekening en draagmuur verwijderen

Ik wil graag een constructieberekening laten maken en een draagmuur laten verwijderen. De muur is ongeveer 3.05 meter in lengte.

Schuifpui vervangen voor grotere

Wij willen een ander huis kopen. Ik kan u foto's opsturen, ook de plattegrond. Er zit nu een kleine lage schuifpui, wij zouden graag een iets bredere en tot het plafond willen. De huidige is ongeveer 2 m bij 2 m, deze willen wij ongeveer 3 m bij 2.45 m hebben, eigenlijk zo hoog mogelijk. Er moet dus een stuk muur worden doorbroken, dit is een draagmuur (buitenmuur). Wij vinden een schuifpui van hout mooi. Hiervoor zouden wij graag een prijsindicatie willen hebben. Dan kunnen wij beter beslissen of wij wel of niet kopen en als de koop doorgaat kunt u de schuifpui plaatsen. Wij hebben serieus interesse in het huis en als wij de aankoop doen dan moet de schuifpui er ook in.

Etage renoveren

Wij willen onze woning (etage van 63 m2) graag verbouwen en ontvangen hiervoor graag een offerte. Het gaat om het breken van een draagmuur en plaatsen draagbalk, vervangen elektra, slopen oude keuken en voorbereiden (stucen) op plaatsing nieuwe keuken. Uitbreiden badkamer door een stuk hal te betrekken en aanbrengen afvoer voor wasmachine. Daarnaast vervangen glas in kozijnen en gereedmaken 2 schouwen op plaatsen inbouw gaskachels. Tenslotte de en suite deuren vervangen door stalen deuren en de en suite kasten een modernere look geven. Uiteraard kunt u ter plekke komen kijken. Ik hoor graag van u.

Draagmuur verwijderen en stalen bint plaatsen

Wij willen de muur van de keuken verwijderen en daarvoor een bint plaatsen zodat we een open woonkeuken krijgen, graag zouden wij van 16-3 een berekening laten maken en wij krijgen de sleutel van het huis op 4 mei. Aankomende dinsdag 18 maart gaan wij met een bouwkundige expert langs het huis. Hij zal de situatie gaan bekijken en aangeven welke stalen binten wij mogen en kunnen plaatsen.

Kelderrenovatie en prefab kelder plaatsen

Ik wil zelf van de kruipruimte een kelder maken (27 m2) en deze doortrekken met de bestaande kelder (45 m2). Voor de kelder in de kruipruimte moet de vloer gestort worden. Ik heb twee mogelijkheden: of de vloer van de bestaande kelder kan ook gesloopt worden en dat de vloer in zijn geheel wordt gerealiseerd. Of: de vloer wordt alleen gemaakt worden de nieuwe kelder. Muur doorbreken en puin afvoeren doe ik zelf. Ik heb opstaande plinten van 30 cm, dit moet ook in de nieuwe kelder. Ook moet het verankerd worden in de draagmuur. Er moet ruimte zijn voor een put om water omhoog te pompen. Vergunning is niet nodig. Rond april wil ik hier graag mee beginnen. Voor een later project wil ik ook graag een prefab kelder in de achtertuin laten plaatsen van 4 x 6 meter. Vergunning heb ik al. Voor de fundering heb ik 4 palen nodig. Het gat kan ik laten graven. Het gaat dan om het plaatsen van de bak, deze wil ik vooraf waterdicht hebben en met alle leidingen erin. Elektra graag wel vermelden. Het wordt een soort kantoor ruimte. Casco oplevering. De kelder komt deels in het grondwater. Isolatie en stucwerk is ook niet nodig. Dit project heeft minder haast.

Spoedklus draagmuur voor de helft verwijderen

De draag muur in de keuken moet voor de helft weg. En de toog moet recht worden. 3e foto is de style van de balken die wij willen hebben. De buren hebben dit ook, dus het moet volgens mij kunnen. Ik beschik nog niet over een tekening.

Constructieberekening en nieuwe bouwtekening

We hebben een huis gekocht, waarvan we op 4 juni de sleutel krijgen. We willen daar graag een draagmuur van 2,5 meter breed tussen de keuken en eetkamer laten doorbreken. Nu zit daar een boog tussen, maar we willen een geheel open keuken creëren. Dit moet worden opgevangen door een draagbalk. Daarvoor hebben we al een specialist gevonden. We hebben alleen nog een constructieve berekening (incl. stempelplan) en nieuwe bouwtekening nodig. Ook voor de omgevingsvergunning. We beschikken over de originele bouwtekeningen uit 1958 en ook over de meer recente bouwtekeningen na verbouwingen. We ontvangen graag een offerte.

Partners

Partners van Casius