Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draagmuur verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draagmuur verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draagmuur verwijderen

draagmuur verwijderen en constructie plaatsen

Ik zoek een aannemer die een draagmuur kan verwijderen. Wij willen de muur met de keuken doorbreken (zie foto). Ik heb al een berekening van de constructeur, die ik ook mee heb gestuurd in de bijlage. Wij willen de balk verwerkt hebben in het plafond.

Vlizotrap vervangen door een vaste trap en een muur verplaatsen

Wij willen twee dingen laten uitvoeren. Het ene is het verplaatsen van een muur. Het betreft een overloop van 1.91 x 2 meter. Verplaatsen van muren op de overloop zodat het 1.91 x 3 meter wordt. Ik denk dat het geen draagmuur is, maar dat weet ik niet zeker. Dan willen we een vaste trap plaatsen en gat op zolder vergroten/dichtmaken waar nu een vlizotrap zit. Ik gok dat het plafond ongeveer 2,35 meter is, het huis is uit '93. Of de trap een kwart draai nodig heeft weet ik niet, ik zou graag daar advies over willen hebben. De trap wil ik waarschijnlijk van hout. Alle muren dan ook afwerken.

Verbouwing binnen het huis

Ik zoek een aannemer die een aantal (herstel)klussen in mijn woning kan uitvoeren. Het gaat om: - Een poortje maken in een draagmuur. - Een poortje maken in een muur in de woonkamer. - Een wandje er tussen zitten. Daar een wastafel maken en een deur voor. - Elektra vervangen en stoppenkast uitbreiden - Badkamer betegelen. - WC betegelen en zwevende pot maken. - Open geizer vervangen - Plek voor de wasmachine maken (afvoer). - Herstel werkzaamheden in buitenpui (nieuwe deuren en kozijnen of herstel). - Bouwtechnisch onderzoek is uitgevoerd.

Stalen balk verplaatsen naar plafond (bouwtechnisch werk)

Oude draagmuur is verwijderd in de woonkamer en vervangen door een stalen balk. Deze balk hangt laag in de kamer en rust aan één kant op de schouw. Op deze stalen balk en de schouw, rust een muur van kalkzandsteen op de eerste verdieping. Deze balk moet vervangen worden door een stalen balk in de volle breedte die in het plafond geplaatst moet worden en niet op de schoorsteen rust, maar in de muur met de buren. Het doel is om een glad plafond te krijgen en de schouw te kunnen slopen. Totale lengte van de nieuwe stalen balk moet 350 cm zijn. Stalen balk komt parallel tussen twee houten vloerbalken te liggen. Zie foto's.

Draagmuur verwijderen en eventueel badkamer renoveren

Hallo, Wij hebben onlangs een huis gekocht (9 maart overdracht). Wij willen graag de muur tussen de keuken en woonkamer doorbreken. Het betreft een dragende muur. Daarnaast hebben wij een bouwkundig rapport laten maken en hieruit blijken directe reparaties nodig (zie bijlagen). Als laatste willen wij de badkamer aanpassen dan wel geheel vervangen. Wij hebben zowel advies over de beste aanpak als uitvoering nodig.

Latei plaatsen, een stuk extra muur doorbreken en een schuifpui plaatsen

Ik wil een latei laten plaatsen in een draagmuur zodat een schuifpui van 2 meter geplaatst kan worden. Is een oud huis uit 1904. Er zit nu een raam, deze moet weg en het gat moet groter gemaakt worden. Een constructie berekening moet nog gemaakt worden. Boven het raam zit ook een airco, deze moet weg en het gat moet daar dicht gemaakt worden. Verder moeten de maten worden opgemeten, zodat ik de schuifpui kan bestellen. Over een week krijg ik de sleutel. De schuifpui kan binnen 2-3 weken geleverd worden als ik die bestel.

Draagmuur (gedeeltelijk) verwijderen

Ik wil een draagmuur (gedeeltelijk) laten verwijderen. Ter breedte van +/- 2 a 3 meter tussen woonkamer en keuken in, en de afwerking hiervan.

Draagmuur verwijderen en & raam dichten

Ik wil graag in de woonkamer 2 draagmuren verwijderen en de toilet volledig weghalen (alleen de muren er van) want deze komt elders door ons zelf. Ook wil ik de woonkamer raam dichten dat het een gladde muur wordt. Afmetingen staan in de bijlage. Dit is geheel nieuw voor me, dus ik heb geen idee waar ik rekening mee moet houden. Ik heb geen constructie berekening. Het raam afvoeren doen we zelf. De muur aan de buitenkant wil ik gemetseld hebben in dezelfde kleur als het huis. De binnenafwerking kunnen we zelf. 2 maart krijgen we de sleutel en rond 5 maart zou ik graag beginnen. Graag wil ik de kosten hiervan weten en ook of ik vergunning ervoor nodig heb.

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen

Ik wil mijn badkamer op de 1e verdieping verbreden door de draagmuur tussen badkamer en aangrenzende slaapkamer te verwijderen. Het gaat om een muur van ca 2,5 m2. Op ongeveer 1,5 m hoogte loopt de draagmuur schuin af (dak). Het betreft een woning uit 1930. Graag laat ik eerst ook uitrekenen welke constructie nodig is, zodat het huis niet in elkaar zakt. Graag ook een vakman die een Car-verzerkering heeft. Wat voor draagbalk en wat voor ondersteuningsconstructie moet er komen? Er is een vergunning nodig, deze laat ik graag regelen. 1 april zou ik graag willen beginnen.

Begane grond keuken bij woonkamer betrekken (draagmuur)

Wij gaan binnenkort wonen in een rijtjeshuis (hoekwoning) van 1962. Wij willen 3 aanpassingen doen op de begane grond: De keuken bij de woonkamer betrekken. Dit is een draagmuur (of iig een draagpilaar, zie bouwtekeningen) (geel op de “idee tekening.jpg”) De keukendeur naar de gang dichtmaken (blauw op de “idee tekening.jpg”) Een stuk van de gang bij de wc trekken. (Groen op de “idee tekening.jpg”) Wij willen de keuken bij de woonkamer betrekken. Deze muur is +-282 cm. Hierin willen wij een 250 cm doorloop (Of meer als dat mogelijk is. Wij roepen nu 250 cm omdat wij dit bij meerdere buren gezien hebben en wij dus denk dat dit minimaal mogelijk moet zijn). 250 cm moet te doen zijn met alleen een stalen draagbalk. Wij hebben nog geen constructieberekening laten uitvoeren of vergunning aangevraagd. Dit willen wij graag in overleg met u doen. Bijgevoegd bouwtekeningen + idee schets. (Ik heb meer bouwtekeningen indien gewenst) Relevant: Werkzaamheden op begane grond De muur is van beide kanten te benaderen Theoretische werkzaamheden als bezichtiging, inmeten, plannen,bouwtekening constructieberekening, vergunning etc kunnen per direct worden gestart. Praktijk werkzaamheden kunnen vanaf 16 maart uitgevoerd worden. Er zitten wandcontactdozen in de draagmuur. Huis is leeg bij uitvoeren praktijk werkzaamheden. Tapijt en behang worden na de werkzaamheden verwijderd. Er kan dus “gemorst” worden. Auto’s en container kunnen voor de deur geplaatst worden. Ik kan helpen met makkelijke werkzaamheden. De vloeren van de begane grond en 1e verdieping zijn van hout. Bij meerdere buren is deze draagmuur al voor 250 cm verwijderd. Deze is voorzien van een draagbalk. Indien gewenst kan bij deze buren worden bezichtigd.

Partners

Partners van Casius