Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draagmuur slopen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draagmuur slopen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draagmuur slopen

Renovatie woning casco opleveren

Betreft complete renovatie: Bouwval Doelstelling: Casco opleveren Enkele muur, naar binnen isoleren. Compleet nieuw dak van 60-70 m2. Betonnen vloer voorzien van vloerverwarming, isolatie en egalisatie. 1 Draagmuur verwijderen tot in de nok. 8 nieuwe kozijnen. Nieuwe entree kozijn. nieuwe ketel of warmtepomp optioneel. Wat doe ik zelf: elektra, keuken, badkamer, stucwerk en sloopwerk. Foto eventueel aanwezig

Draagmuur verwijderen

Ik wil een draagmuur van 5,5 meter breed aan de achterkant van mijn woning verwijderen. Bedoeling is een woon keuken te realiseren, en de aanbouw er bij te betrekken.

Draagmuur verwijderen en ruimte afwerken

Wij hebben een verzoek voor het uitbrengen van een offerte voor onze (toekomstige) woning. De overdracht zal op 1 december 2020 zijn. De bedoeling is om omstreeks die periode de werkzaamheden uit te laten voeren. Waar zijn we naar op zoek? We willen kort gezegd de muur weghalen tussen de woonkamer en de keuken. De betreffende muur vind je op foto 6 aan de linkerkant van de deur die je op de foto ziet. Wat we eigenlijk willen, is niet het volledig weghalen van de muur, maar aan beide kanten een stukje muur over laten en alles netjes afwerken. We staan uiteraard open voor advies van jouw kant wat dit betreft. Daarnaast zouden we de deur weg wil laten halen van de keuken naar de gang en deze muur dicht maken. Dat betreft de deur van waaruit foto 9 is gemaakt. Voor zover ik kan zien, moeten we een omgevingsvergunning aan gaan vragen bij de gemeente Tilburg. Daarnaast lees ik dat we waarschijnlijk tekeningen/calculaties et cetera aan moeten leveren. Kunnen jullie dit ook verzorgen of in assisteren?

Opening in een dragende muur maken

Ik wil een klein luik maken in een draagmuur: 125 cm x 90 cm. Zie toegevoegde foto waar de opening moet komen. Het is een hoekwoning met een verdieping en zolder erboven.

Draagmuur verwijderen

Wil een draagmuur van 2 tot 3 meter laten verwijderen. Er is geen draagkracht berekening gemaakt.

Verbouwing vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die de onderstaande werkzaamheden aan een vrijstaande woning kan uitvoeren; - Draagmuur keuken/woonkamer verwijderen en plaatsen van draagbalk. - Muren allemaal glad stucen. - Binnenkozijnen en trappen schilderen. - Nieuwe voordeur en nieuwe achterdeur leveren en plaatsen. - Leidingwerk in keuken verleggen - Badkamer vergroten ten koste van slaapkamer. - Dakkapel van 8 meter breed plaatsen aan achterzijde. - Badkamerruimte en toiletruimte tegelen.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Muur tussen keuken en woonkamer van 2.70 meter dient verwijderd te worden. Muurdikte is 14 cm. l

Niet-dragend muurtje verwijderen en koof timmeren

Wij willen graag het muurtje tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen en afvoeren. Het is geen draagmuur, maar omdat het plafond in de keuken is verlaagd, hangt deze mede aan deze binnenmuur. Zie foto. Er zal dus ook een soort koof gemaakt moeten worden zodat het keukenplafond aan de kamerzijde mooi is afgewerkt. De muur bestaat uit gipsblokken en is ongeveer 7 m2. Het is op de 2e verdieping zonder lift.

Garage bouwen aan de woning

We zouden graag een geisoleerde garage aan onze woning met in de nieuwe garage een deurdoorbraak in de draagmuur van de woning naar de keuken en achterkant garage een deur naar de tuin. We zouden de garage iets breder willen hebben dan normaal 3.88 breed en 6 meter lang en we zouden graag een geïsoleerde grote sectionaal deur (zie tekening) willen hebben aan de voorkant.

Draagmuur van de keuken verwijderen

Wij willen graag de muur tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen. Het is een muur van 4x2 meter. Het is een draagmuur.

Partners

Partners van Casius