Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draagmuur slopen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draagmuur slopen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draagmuur slopen

Draagmuur verwijderen

Graag willen wij een draagmuur verwijderen, en hier het liefst een houten draagbalk terug plaatsen (als dit niet mogelijk is bespreken we het dan wel verder). Het gaat om een muur van +- 2,80 m lang, waarin 2 deuren zitten, dus er is nog maar een stuk muur van +-0,90 m en een stukje van +- 0,15 m lang. Hierboven ligt een zolder zonder muren erin, en verder niets.

Spant aanpassen nadat dakkapel geplaatst is

Na het plaatsen van een dakkapel zit het oude spant diagonaal in de ruimte op de eerste etage. Spant moet worden worden opgevangen door verticaal H profiel op onderliggende draagmuur. Tekeningen en goedkeuring/vergunning gemeente zijn al aanwezig.

Stukje draagmuur verwijderen

Bij ons huis is een stuk muur door de vorige bewoners eruit gehaald. Nu willen wij het resterende stukje ook verwijderen. Kan dit? En zo ja dan willen wij graag een offerte om dit snel te realiseren

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een draagmuur van ongeveer 2,5 m kan verwijderen, een draagbalk kan plaatsen, de juiste constructieberekeningen kan uitvoeren en een vergunning kan aanvragen bij de gemeente. Graag binnen 2 maanden.

Draagmuur verwijderen en stalen bint plaatsen

Ik wil een draagmuur van circa 370 cm laten verwijderen. Ik wil graag een offerte van de totale werkzaamheden, constructieberekening,- tekening, slopen, en plaatsen bint. Het betreft een muur gelegen op een 2e etage. Woning betreft een dubbel bovenhuis, gelegen op de 2e en 3e etage. Weg te halen muur is circa 2,80 m hoog.

Draagmuur verwijderen plus stalen balk plaatsen

Ik moet de draagmuur verwijderen vanwege een aanbouw en dan moet er een stalen balk van 4,6 meter breed geplaatst worden. Het plafond is ongeveer 2,4 meter hoog. Er zit ook een groot raam in. Constructie tekening moet nog.

draagmuur verwijderen en constructie plaatsen

Ik zoek een aannemer die een draagmuur kan verwijderen. Wij willen de muur met de keuken doorbreken (zie foto). Ik heb al een berekening van de constructeur, die ik ook mee heb gestuurd in de bijlage. Wij willen de balk verwerkt hebben in het plafond.

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag de bijkeuken bij de woonkamer betrekken. Vroeger is al een deel van de draagmuur verwijdert en naar buiten geschoven (aanbouw). Dit zorgde dat er nog een hoek zit (waarvan 1 met deur) aan zijkant van woonkamer. Hiervoor moet waarschijnlijk de stalen balk verlegd of door gelegd (tot meters lengte woonkamer +/-5.10 m en stuk nog te verwijderen +/- 1.80) worden en nog een muur verwijdert die van achter de woning (buitenmuur) naar binnen loopt (ongeveer 2 m 15). Een constructie tekening zou waarschijnlijk nog gemaakt moeten worden. Hoeveel zou dit ongeveer gaan kosten zodat we ongeveer weten wat we moeten sparen voor we hier werk van gaan maken?

Vlizotrap vervangen door een vaste trap en een muur verplaatsen

Wij willen twee dingen laten uitvoeren. Het ene is het verplaatsen van een muur. Het betreft een overloop van 1.91 x 2 meter. Verplaatsen van muren op de overloop zodat het 1.91 x 3 meter wordt. Ik denk dat het geen draagmuur is, maar dat weet ik niet zeker. Dan willen we een vaste trap plaatsen en gat op zolder vergroten/dichtmaken waar nu een vlizotrap zit. Ik gok dat het plafond ongeveer 2,35 meter is, het huis is uit '93. Of de trap een kwart draai nodig heeft weet ik niet, ik zou graag daar advies over willen hebben. De trap wil ik waarschijnlijk van hout. Alle muren dan ook afwerken.

Verbouwing binnen het huis

Ik zoek een aannemer die een aantal (herstel)klussen in mijn woning kan uitvoeren. Het gaat om: - Een poortje maken in een draagmuur. - Een poortje maken in een muur in de woonkamer. - Een wandje er tussen zitten. Daar een wastafel maken en een deur voor. - Elektra vervangen en stoppenkast uitbreiden - Badkamer betegelen. - WC betegelen en zwevende pot maken. - Open geizer vervangen - Plek voor de wasmachine maken (afvoer). - Herstel werkzaamheden in buitenpui (nieuwe deuren en kozijnen of herstel). - Bouwtechnisch onderzoek is uitgevoerd.

Partners

Partners van Casius