Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draagmuur tussen woonkamer en draagbalk plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draagmuur tussen woonkamer en draagbalk plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draagmuur tussen woonkamer en draagbalk plaatsen

Draagmuur bij woonkamer verwijderen en draagbalk plaatsen

Wij willen de draagmuur tussen de woonkamer en keuken verwijderd hebben en een draagbalk geplaatst hebben. Aan beide kanten mag een klein muurtje blijven staan van circa 50/60 cm. (tussen de 2 bogen, zie foto). De lengte is in zijn geheel circa 3,90 meter.

Draagmuur slopen

Het slopen van de draagmuur tussen keuken en woonkamer in een jaren '30 woning. Muur is ongeveer 8 m2. Prijs graag inclusief constructieberekening, balk, betimmering balk etc. inclusief puin ruimen. Eventueel kan er van onze sloopafvalcontainer gebruik gemaakt als dat veel in prijs scheelt. Die staat namelijk al op het erf i.v.m. volledige verbouwing huis.

Draagmuur deels weghalen

Ik heb een tijd geleden een appartement gekocht met de keuken apart. Deze zit naar de woonkamer. Nu zou ik graag een opening in de draagmuur willen laten maken. Op ongeveer 1 meter hoogte zal er een opening gaan komen van 2 meter breed en 1 meter hoog. Er zal waarschijnlijk een steunbalk geplaatst moeten worden maar dat dient de vakman te beoordelen. De keuken kastjes mogen weg tegen deze muur zodat er een bar gecreëerd word. De vakman dient alles netjes af te werken zodat ik zelf hier laten een keukenblad en spotjes kan monteren. Het puin dient ook door de vakman afgevoerd te worden.

Deur plaatsen in een draagmuur

Ik wil graag mijn woning verbouwen. Naast onze woning staat een garage en deze staat aan de woning vast. Nu zouden we graag een deur willen plaatsten zodat we vanaf de garage de woonkamer in kunnen lopen. Wat zijn de kosten voor het openmaken van de ruimte, het plaatsen van een kozijn en plaatsten van een deur?

Muur slopen

De muur tussen de keuken en de woonkamer van ongeveer 3 meter lang en 2.50 meter hoog willen wij graag laten verwijderen. Het is voor ons niet duidelijk of deze muur een draag muur is of niet. Er zal dus eventueel een draagmuur geplaatst moeten worden. Separaat wil ik weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin.

Uitbouw achter de woning aanbouwen

Wij willen graag een uitbouw, plaatsing nieuwe keuken, vervanging vloer in de woonkamer en advies bij het verwijderen van een draagmuur die de keuken en woonkamer nu scheidt. Voor de keuken zal het leidingwerk verlegd worden. Optioneel de keuken ook plaatsen. De nieuwe keuken heb ik nog niet gekocht. We willen een gemetselde uitbouw van 2,5 meter diep en over de hele breedte van een kleine 6 meter. De fundering moet ook geheid worden. Met een plat dak waar eventueel een lichtstraat in komt.

Gedeeltelijk openbreken van de draagmuur

We wonen in Amsterdam Noord in beschermd stadsgezicht. We denken eraan om een de keuken open te breken. De muur tussen woonkamer en keuken is een draagmuur. Graag zouden wij willen kijken met u of er een uitsparing in de muur, ongeveer 1,50 bij 1,50 meter, gemaakt kan worden zonder draagkracht te verliezen en dus geen stalen constructie nodig is. Ook zouden we willen weten wat de eventueel kosten zouden zijn van het verwijderen van de muur in zijn geheel en het plaatsen van een stalen constructie. De muur in zijn geheel is 8 meter lang en 3 meter hoog. Separaat willen wij weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin.

Draagmuur laten openbreken

Draagmuur die de woonkamer van de keuken scheidt (deels) openbreken. We willen graag 1,90 van de 5,5M openbreken. Evt. Steunbalk hoeft niet in plafond te worden verwerkt.

Doorbraak in de keuken maken

De draagmuur tussen de keuken en de woonkamer wil ik graag laten verwijderen. De muur is 2 meter breed en 2.40 meter hoog. Er zal een steunbalk geplaatst moeten worden. Het afvoeren van het puin en de afwerking zal ik zelf regelen.

Draagmuur deels openbreken of slopen

Een draagmuur die de woonkamer van de keuken scheidt (deels) openbreken. We willen graag 1,90 van de 5,5 meter openbreken, de hoogte is 2,13 van de 2,40 meter. Eventueel hoeft de steunbalk niet in plafond te worden verwerkt. De verdiepingsvloer erboven is van beton.

Partners

Partners van Casius