Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draagmuur wegslopen uitbouw maken en tussendeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draagmuur wegslopen uitbouw maken en tussendeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draagmuur wegslopen uitbouw maken en tussendeur plaatsen

Muur wegslopen

Voor een kleine sloopwerk project ben ik op zoek naar iemand die kan helpen met: 1) de muur tussen badkamer en kast verwijderen (geen draagmuur) 1 meter x 2,4 meter 2) deurgat maken in de muur tussen de badkamer en de keuken (geen draagmuur). Hiervoor ontvang ik graag jullie prijs en beschikbaarheid. Bijgevoegd wat details van het project. Het puin mag door de vakman worden afgevoerd.

Draagmuur wegslopen, uitbouw maken en tussendeur plaatsen

Het gaat om een dragende tussenmuur weghalen tussen de keuken en woonkamer (~2.5 meter en 2.6 meter hoog). De verdiepingsvloer is van hout. Om de balk niet zichtbaar te hebben, willen we een verlaagd plafond maken. Bovendien willen wij een uitbouw voor de keuken en een slaapkamer op de begane grond, hiervoor moet de dragende buitengevel eruit over ~6.5 meter en moet een binnenmuur 1 meter opgeschoven worden. Een aanbouw met een plat dak. Twee zijden van glas en een zijde gemetseld. De fundering moet nog gemaakt worden. Tot slot zouden wij graag een extra deur naar de garage hebben, vanuit onze hal. Dat is ook een dragende muur (hoogstwaarschijnlijk). De sleutel van de woning krijgen wij op 1 april.

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit de bouwperiode '45-'59 en krijgen daarvan op 30 april de sleutel. We willen in de woonkamer een deel van een draagmuur laten slopen en een steunbalk laten plaatsen. De muur is 3 meter breed en we willen ongeveer 220 cm laten wegslopen. Daarbij blijft een stuk muur achter een houtkachel gespaard. We willen deze klus direct na de sleuteloverdracht laten uitvoeren. Het puin moet ook worden afgevoerd. We willen door de aannemer de constructieberekening laten verzorgen en hulp bij het aanvragen van de omgevingsvergunning. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Voor een bezoek aan de woning moeten we contact opnemen met de huidige bewoners.

Deel van draagmuur slopen

Wij willen een deel van de draagmuur wegslopen en deze vervangen door een H balk met 2 stalen kolommen ter ondersteuning. Constructie berekening en tekening zijn reeds gedaan, vergunning is al aangevraagd. Uitvoering beoogd in week 51. Tekening op aanvraag

Draagmuur slopen

Het betreft 2 meter muur wat wij willen laten wegslopen en een balk van 3 meter plaatsen, 1 meter betreft een kozijn. De muur is 25 cm dik. Zie Plattegrond voor situatieoverzicht. De pijl wijst naar draagmuur, rode lijn staat voor indicatie van de balk. Berekeningsbestanden zijn beschikbaar. Graag ontvang ik offerte voor slopen muur + plaatsen balk. Het opruimen van het puin en de afwerking is niet nodig. Er zal wel een vergunning aangevraagd moeten worden.

Draagmuren laten wegslopen

Graag zou ik een offerte willen voor het verwijderen van een muur van 9,60 m2. Het is de muur van de woonkamer naar de keuken, en niet geheel duidelijk of het een draagmuur is (het is een tussenmuur). De tweede muur is een draagmuur van 8,5 m2, de originele buitenmuur. Hier zit een gemetselde schoorsteen aan vast (origineel een buitenmuur, schoorsteen kan denk ik eventueel door mij verwijderd worden). Bijgevoegd een plattegrond van het huis, en de muren. Het gaat on de muur waar in de afbeelding een houtkachel voor staat, en de muur tussen woonkamer en keuken. Dit originele deel van het huis is ongeveer 100 jaar oud, en de rest is later aangebouwd. Over twee weken krijg ik de sleutel van de woning en start ik met klussen.

Draagmuur wegslopen

In de bijlage treft u een foto van de platte grond van ons huis. Hopelijk kunt u op basis van de plattegrond bepalen of het hier gaat om een draagmuur. We willen deze muur weg hebben zodat de keuken in verbinding staat met de eetkamer. Met behulp van de maten (zie bijlage kunt u wellicht een berekening schatten. De verdieping is ongeveer 250 cm hoog. Het betreft een huis uit 1922. We vermoeden dat er eerder al een muur is uitgebroken aan de ander kant van het huis. In afwachting en met vriendelijke groet.

Draagmuur slopen en door stalen balk plaatsen

Wij ontvangen graag een offerte voor het wegslopen van een draagmuur van ongeveer 3 meter breed en 3 meter hoog. Er moet een draagbalk geplaatst worden en het puin moet worden afgevoerd. Wij willen dit in februari of maart laten verzorgen.

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen

We zijn bezig met de aankoop van een huis. Wij willen een draagmuur, 300 cm lang, 210 cm hoog, laten wegslopen om zo de bijkeuken bij de woonkamer te betrekken. Hiervoor kan er naast de steunbalk ook eventueel nog een kolom/pilaar geplaatst worden. Maar het liefst geen pilaar. De draagmuur is van een serre uitbouw, waar bovenop een balkon zit. De serre uitbouw is 2 meter diep en 3.60 meter breed.

Draagmuur vervangen door draagbalk

Graag wil ik 2 muren wegslopen en hier wil ik 2 draagbalken voor in de plaats hebben. Als dit uiteraard mogelijk is. De muren zijn grotendeels weg gesloopt, maar er is nu een deel wat ik graag nog wil verwijderen. Ik zou graag de balk die ooit geplaatst is, willen verhogen.