Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draagmuur verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draagmuur verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draagmuur verwijderen

Draagmuur slopen

Medewerker, Graag ontvang ik de offerte voor het verwijderen van een draagmuur en het plaatsen van een H-balk, inclusief een constructieberekening, etc... Het oppervlak ligt om en nabij de 8 m2 en is een doorbraak van de woonkamer naar keuken in een huis uit 1965. Ik kijk uit naar uw reactie.

Draagmuur slopen

Gedeeltelijk slopen van een gewapend betonnen muur. De muur is 4x3,2 meter (LxH) en ongeveer 20cm dik. Wij willen alleen een gedeelte van 3,5x2,7 meter laten verwijderen incl het afvoeren van het puin en incl de berekeningen en vergunnings aanvraag. Inclusief het opvangen van de constructie. Graag ontvangen wij een offerte.

Draagmuur slopen

Gedeeltelijk slopen van een gewapend betonnen muur. De muur is 4x3,2 meter (LxH) en ongeveer 15cm dik. Wij willen alleen een gedeelte van 3,5x2,7 meter laten verwijderen incl het afvoeren van het puin en incl de berekeningen en vergunnings aanvraag. Graag ontvangen wij een offerte.

Draagmuur verwijderen

Den Haag, Leyenburg: in een oude (1940) dubbele bovenwoning, 1 draagmuur verwijderen (beneden) die een dakkapel (boven) steunt, bint plaatsten, afwerken.

Draagmuur deels verwijderen en balk plaatsen

Wij willen de draagmuur tussen de woonkamer en keuken deels open maken +/- 2x2 m. Incl balk plaatsen afvoeren van het puin wil ik zelf doen

Woning onderkelderen en verbouwen

Kruipruimte uitgraven en leegzuigen (circa 55 m2) van 75-100 cm naar minimaal 210 cm, maar dit is afhankelijk van funderingsmuren, anders graag naar 250 cm. Funderingsvloer leggen, infra (leidingen en kabels) wegwerken, 1 draagmuur volledig (590 cm) en 1 draagmuur deels (190 van 590 cm) verwijderen. Stalen steunbalken aanbrengen. Vanuit een bestaande kelder werken die reeds 6 m2 is en 1. 80 meter hoog.

Draagmuur verwijderen

Het slopen van een draagmuur van ca 6 m2 met het plaatsen van een u profiel voor ondersteuning. Zit kachel tegen de muur deze moet verwijderd worden.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen in onze woning een draagmuur laten slopen tussen de keuken en woonkamer. Het gaat om een breedte van ongeveer 200 cm en hoogte van 310 cm. Er moet ook een steunbalk geplaatst worden. We ontvangen graag uw offerte.

Draagmuur gedeeltelijk verwijderen

Tussen de woonkamer en de keuken hebben wij een draagmuur van 8 meter lengte en 2.20 meter hoogte. Deze willen wij graag laten verwijderen en aan beide zijde zal er 60 cm moeten blijven staan. Daarna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden. De afwerking en het afvoeren van het puin zullen wij zelf verzorgen.

Draagmuur verwijderen in een flat

We willen in onze flat op de 2e etage graag de slaapkamer gaan vergroten. Daarbij moet er een dragende tussenmuur worden verwijderd tussen deze slaapkamer en de kinderkamer en een nieuwe muur worden geplaatst. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken. We ontvangen graag uw advies en een prijsindicatie.