Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draagmuur uitzagen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draagmuur uitzagen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draagmuur uitzagen

Deuropening uit draagmuur zagen

Het uitzagen van een standaard deuropening voor het plaatsen van kozijn bij een draagmuur en advies over andere draagmuren.

Deur in draagmuur maken

In een stenen dragende muur wil ik een deuropening maken. Graag zou ik een offerte krijgen voor het maken van de doorgang. Het gaat om het uitzagen van de opening in een dragende muur en het plaatsen van de benodigde ondersteuning voor de opening. Boven een gipsplatenplafond liggen houten balken die het dak ondersteunen. De hoogte van het plafond is 246 cm. Aan beide kanten zorg ik dat er geen vloer meer ligt en dat er voldoende ruimte is om te werken. Er zijn 2 opties die we overwegen: Een opening van 90/100 cm of een opening van 200 cm beide willen we later laten afstuken. Zijn beide mogelijk en wat zijn hiervoor de prijzen en termijn dat het gemaakt kan worden?

Muur uitzagen en latei plaatsen

Ik wil een draagmuur doorgebroken hebben van de woonkamer naar de keuken. Dit van ongeveer 215 cm hoog en 200 cm breed. Er is al een doorgang naar de keuken in de vorm van een open kast. Deze doorgang is ongeveer 172 hoog en 135 breed. Het gaat er dus om dat deze doorgang verhoogd en verbreed wordt. Vermoedelijk zal er een balk/latei geplaatst moeten worden ter ondersteuning? Het is een huis uit de jaren 70 waarbij van de boven liggende verdieping de vloer beton gegoten is en de muren van de kamers er boven rusten op deze onderliggende muur. Het gaat hierbij puur om het doorbreken en ondersteunen van de muur. De afwerking doen wij zelf. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De klant gooit zelf het vuil weg.

Dragende muur uitzagen

Ik wil de woonkamer uitbreiden en de stenen schuur die aan de woning vast zit erbij betrekken. Het is een hoekwoning waar de draagmuur voor 2,5 meter worden uitgezaagd. Het gedeelte wat schuur is moet geïsoleerd worden. Er is al elektra in de schuur. En nog een tweede dragende muur moet doorgebroken worden.

Draagmuur verwijderen

Graag een officiele offerte incl. Garantie en voorwaarden opstellen met onderstaande. Mijn keuze voor de partij waar ik mee in zee ga hangt ook af van de startdatum. De werkzaamheden moeten uiterlijk donderdag 23 juli zijn afgerond. Ik zie de offerte graag spoedig tegemoet. Offerte inhoud: - Leveren constructie berekening aan de hand van bestaande bouwtekeningen - Leveren bouwafval container - Afdekken vloer kamer - Verwijderen verlaagd plafond keuken en dichtmaken en gestuced afwerken, zelfde hoogte als kamer ernaast - Aanbrengen tijdelijke ondersteuning/stempelen - Uitzagen sparing - Verwijderen en afvoeren puin - Herstellen alles, gestuct en vrij van scheuren, bij het raam muur van 60 cm laten staan. - Radiator verwijderen en aansluiting radiator bij muur ven 60 cm plaatsen zodat hier een rechtopstaande radiator aangesloten kan worden - Leveren en aanbrengen IPEmm - Bekleden balk met 60 min. Brandvertragend plaatmateriaal - Alles afwerken zodat er direct voorgestreken en geverfd kan worden - verlaagde plafond verwijderen in de keuken incl. Stucwerk doorbraak en verlaagd plafond - Verwijderen van deurkozijn en dichtmetselen van de sparing en gestuced en verfklaar opleveren.

Draagmuur uitzagen

Ik wil graag een stuk van ongeveer 200x120cm uit een draagmuur laten zagen. Aan 1 kant zal dit gat in het einde van de muur zitten en een open verbinding hebben met de doorgang tussen keuken/hal en de woonkamer

Trapgat en muur uitzagen

Het gaat om een trapgat, waar nu een vlizotrap zit, ter grote van 2,00 meter x 2,40 meter. Vloer is daar van beton. Een kalk-zandsteen draagmuur uitzagen van 2,20 meter x 2,20 meter. Hier zit een wasmachine aansluiting achter, er zit een deur en een kast die door de muur loopt (beiden moeten weg). En er zijn twee ventilatiepijpen van hoogstwaarschijnlijk asbesthoudend materiaal, die van het dak naar het plafond op de begane grond doorloopt. Deze zitten in de ruimte van het trapgat en bestaat uit meerdere losse delen.