Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draagmuur slopen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draagmuur slopen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draagmuur slopen

Doorbreken draagmuur

Het maken van een grote doorgang van onze woonkeuken naar de woonkamer. Een gat van ongeveer 250 cm breed en 220 cm hoog. Totaal ongeveer 5,5 m2. Het slopen van een deel van een draagmuur, het inbrengen van een stalen H-profiel en afvoeren puin.

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur van ongeveer 2,5 meter tussen keuken en woonkamer

Draagmuur verwijderen

Het slopen van een draagmuur van ca 6 m2 met het plaatsen van een u profiel voor ondersteuning. Zit kachel tegen de muur deze moet verwijderd worden.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Draagmuur slopen tussen keuken en woonkamer In ons huis in Den Haag willen wij graag een muur tussen keuken en woonkamer doorbreken over een breedte van ongeveer. 2 meter (hoogte 3. 10 meter). De muur is dragend

Draagmuur gedeeltelijk verwijderen

Het slopen van een draagmuur van circa 8 ten behoeve van uitbreiding woonkamer (inbouwkeuken) graag ontvangen wij hiervan een ruwe schattig

Draagmuur slopen en H-balk plaatsen

Slopen van draagmuur. Circa 80 cm lang en 60 breed. Dit was vroeger de buitenmuur. Waarschijnlijk is een H- balk nodig.

Draagmuur slopen tussen keuken en woonkamer

In ons jaren-30 huis in Haarlem willen wij graag een muur tussen keuken en woonkamer doorbreken over een breedte van ongeveer. 1,5 meter (hoogte 2,7 meter). De muur is mogelijk dragend/ondersteund, dit willen wij dan ook door een vakman laten beoordelen. Graag zien wij in de offerte opgenomen: Een beoordeling van de muur met indicatie van eventueel dragend karakter. Verwijderen van de oude muur. En indien van toepassing; plaatsing stalen balk. De afvoer van puin zal ik zelf verzorgen evenals de verdere afwerking. Daarnaast horen wij graag of de werkzaamheden binnen een maand plaats kunnen vinden.

Draagmuur slopen

Ik wil een draagmuur laten slopen tot iets voor de kachelpijp (vloerplaat gaat ook weg) tot aan het stopcontact ongeveer aan de andere kant. De kozijnen van de deur zitten er nog in. Dat gedeeltes van de muur zijn ongeveer 76 cm en 65 cm tot ongeveer 20 centimeter boven de helft voor beide delen. De vakman dient het puin eventueel af te voeren en er zitten elektra leidingen in de muur.

Muren slopen, metselen en stuken

Tussen mijn woonkamer en nieuwe de aanbouw achteraan, staat nog de oorspronkelijke draagmuur ( aan de oorspronkelijke achterkant van woning) De oorspronkelijke deurgaten in de dragende muur zijn opgevuld met een dun halfsteens muurtje en zijn daarna netjes gestuct. Ook is een ander gat gedeeltelijk opgevuld met een plaaster constructie-tje. Ik wil deze muurtjes en plaasteren constructie er terug uit en daarna netjes afgewerkt met gestucte randjes. Het gaat over ongeveer 6 vierkante meter. Graag in de kerstvakantie uitvoeren. Vriendelijke groet

Steunmuur verwijderen

Ik wil een draagmuur slopen van ongeveer 5 m2. Ook wil ik dat het puin wordt afgevoerd door de vakman. Er zitten geen leidingen in de muur. Ik zal een foto sturen via de mail.