Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draagmuur tussen keuken en woonkamer verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draagmuur tussen keuken en woonkamer verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draagmuur tussen keuken en woonkamer verwijderen

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur van ongeveer 2,5 meter tussen keuken en woonkamer

Draagmuur wegslopen/uitbouw/tussendeur

Het gaat om een dragende tussenmuur weghalen tussen de keuken en woonkamer(~2. 5m), bovendien willen wij een uitbouw voor de keuken en een slaapkamer op de begane grond, hiervoor moet de dragende buitengevel eruit over ~6. 5 meter en moet een binnenmuur 1 meter opgeschoven worden. Tot slot zouden wij graag een extra deur naar de garage hebben naar onze hal.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Draagmuur slopen tussen keuken en woonkamer In ons huis in Den Haag willen wij graag een muur tussen keuken en woonkamer doorbreken over een breedte van ongeveer. 2 meter (hoogte 3. 10 meter). De muur is dragend

Draagmuur vervangen door stalen balk

Ik ben eigenaar geworden van een nieuwe woning. Er gaat aangebouwd en verbouwd worden. Dit word zo veel mogelijk zelf gedaan. Echter moeten er twee H-balken geplaats worden. Dit wil ik door professionals laten doen. De breedte van de woning is 6 meter. Verder gaat de muur van de keuken er ook uit en zal hier ook een H-balk van 3,25 meter terug moeten komen. Deze zal aan de balk van 6 meter bevestigd moeten worden. Mijn vraag of dit allemaal mogelijk is en ook zonder ondersteuning van een paal in het midden.

Draagmuur deels openbreken

Het slopen van een draagmuur tussen de woonkamer en de keuken. Wil ongeveer een opening van 2x2m.

Draagmuur slopen tussen keuken en woonkamer

In ons jaren-30 huis in Haarlem willen wij graag een muur tussen keuken en woonkamer doorbreken over een breedte van ongeveer. 1,5 meter (hoogte 2,7 meter). De muur is mogelijk dragend/ondersteund, dit willen wij dan ook door een vakman laten beoordelen. Graag zien wij in de offerte opgenomen: Een beoordeling van de muur met indicatie van eventueel dragend karakter. Verwijderen van de oude muur. En indien van toepassing; plaatsing stalen balk. De afvoer van puin zal ik zelf verzorgen evenals de verdere afwerking. Daarnaast horen wij graag of de werkzaamheden binnen een maand plaats kunnen vinden.

Draagmuur verwijderen

Aan het einde van het jaar worden we eigenaar van een mooi huis in Dedemsvaart (Overijssel). Om het huis nog mooier te maken zouden we graag een open keuken willen hebben. De muur naar de woonkamer is echter een draagmuur. Deze zal dus professioneel doorgebroken moeten worden. (Op de foto's is de muur met een kruis gemarkeerd)

Draagmuur tussen keuken en woonkamer verwijderen

Aan het einde van het jaar worden we eigenaar van een mooi huis in Dedemsvaart (Overijssel). Om het huis nog mooier te maken zouden we graag een open keuken willen hebben. De muur naar de woonkamer is echter een draagmuur. Deze zal dus professioneel doorgebroken moeten worden.

Uitbouw maken en kozijnen vervangen

Wij willen de achterzijde van onze woning met een stuk van ongeveer 5 x 3 meter laten uitbouwen. De uitbouw wordt achter de garage geplaatst. Daarbij willen we ook een draagmuur tussen de keuken en de nieuwe uitbouw laten verwijderen en een steunbalk laten plaatsen. In de uitbouw willen we een grote schuifpui. We kunnen veel zelf, maar willen voor de fundering, de pui en de muurdoorbraak graag uw offerte ontvangen. We willen er een geïsoleerd dak op, maar kunnen dat eventueel in eigen beheer uitvoeren. Ook de binnenzijde kan ik zelf afwerken. Verder zijn er diverse kozijnen op de benedenverdieping aan vervanging toe. Ik wil graag met een aannemer in gesprek over deze werkzaamheden. Ik wil de verbouwing geheel laten afronden voor de bouwvak van 2018. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Deel van een draagmuur slopen

2 meter 70 draag muur slopen van keuken .. voor open keuken puin voer ik zelf af.. is gasbeton .. houten vloeren zowel begane grond als tweede verdieping

Partners

Partners van Casius